• Etusivu
  • Talo

Hintikan perhe nauttii lasitetusta terassista säällä kuin säällä, lue mitkä tekijät vaikuttivat ostopäätökseen

Lasiterassi on oiva ratkaisu myös vapaa-ajan asuntoon

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Alumasi Oy
Julkaistu 04.07.2023Päivitetty 26.09.2023
20237_82550.jpg

Lasitetulla terassilla voit nauttia olostasi ja tunnelmallisesta sisustuksesta säästä ja vuodenajasta huolimatta.

Varmasti alkusyksyn koittaessa, mietit sinäkin, miten pidentää terassikautta myöhempään syksyyn ja miten yhdistää tuo uskomaton luonto osaksi omaa elämää tiiviimmin.

Lasiterassi on vaivaton ja turvallinen vaihtoehto luoda lisätilaa kotiin kulloisenkin hetken tarpeiden mukaan. Alumasi Oy on toteuttanut lasitettuja terasseja jo satoja ympäri Suomen, vuodesta 2002 lähtien. Laadukkaat terassilasitukset ovat Alumasin omaa tuotantoa alusta asti. Tällä varmistetaan, että asiakas saa tuotteelleen parhaan hinnan ja luvatun korkean laadun. Terassilasitus on aina räätälöity asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan.

Lasiterassi luo turvallista suojaa sään oikuilta

Useat viihtyvät vapaa-ajan asunnoillaan jo aikaisesta keväästä lähtien, mutta monesti rajalliset sisätilat aiheuttavat päänvaivaa. Lisäneliöitä kaivattaisiin ja jo olemassa olevalle terassille tarvittaisiin vähintäänkin lasikaiteet ryhdistämään terassikokonaisuutta tarkoituksenmukaiseksi. Sateisella säällä pitäisi pysyä neljän seinän sisällä, vaikka jopa sateen ropinasta voisi nauttia, jos vain olisi lasitettu terassi. Näin taisi ajatella myös Jouni Hintikan perhe, kun he rakennuttivat hiljattain lasitetun terassin vapaa-ajan asunnolleen. Pääsimme kurkistamaan Alumasin rakentamaa kohdetta perhe Hintikan vapaa-ajan asunnolle.

Tässä yksi esimerkki Alumasin toteuttamasta upeasta lasiterassiratkaisuista

Lasiterassi on oiva tapa pidentää oleskeluaikaa ulkona säällä kuin säällä

Lasiterassi on oiva tapa pidentää oleskeluaikaa ulkona säällä kuin säällä

Tältä lasiterassilta on upeat maisemat joka suuntaan

Tältä lasiterassilta on upeat maisemat joka suuntaan

Jouni Hintikalla oli Alumasista ensikokemus jo yhdeksän vuoden takaa, kun perhe rakensi omakotitalonsa Helsinkiin. Alumasi kävi tuolloin lasittamassa uuden kodin terassin. Perhe on ollut laatuun tyytyväinen vielä näin vuosienkin jälkeen, ja parhain palaute Alumasille lieneekin, uusintatilaus ‒ jo toiseen kohteeseen.

‒ Meillä oli uudiskohde (vapaa-ajan asunto) rakenteilla saaristoon ja suunnittelimme, Suomen suven säänvaihtelut huomioiden, paljon katettua ja lasitettua tilaa näitä säänvaihteluita tasaamaan, kertoo Jouni Hintikka päätöksenteosta rakennuttaa lasiterassi. Lisäksi osaan terassia tarvittiin myös lasikaide, jatkaa Hintikka.

Ostopäätökseen vaikutti eniten osaava ja ammattitaitoinen Miikka Mäntynen. Lisäksi tarjottu hinta ja laatu oli heti kohdallaan muihin verrattuna, niin ei tarvinnut viittä minuuttia enempää miettiä ostamista, iloitsee Hintikka.

Alumasi kävi mittakäynnillä, kun terassit olivat siinä vaiheessa, että lasien mitoitus ja suunnittelu saatiin lopullisesti tehtyä.

Tilava terassi on sisustettu hillityllä sävymaailmalla, erilaisia materiaaleja hyödyntäen ja luontoa kunnioittaen

Tilava terassi on sisustettu hillityllä sävymaailmalla, erilaisia materiaaleja hyödyntäen ja luontoa kunnioittaen

Tällä terassilla kelpaa istuskella vuoden ympäri

Tällä terassilla kelpaa istuskella vuoden ympäri

‒ Lasitukset olivat osa uudiskohteen julkisivua ja ne suunniteltiin jo pääpiirteissään rakennuslupavaiheessa. Asentajat tulivat ajallaan lasien kanssa ja asennukset saatiin tehtyä aikataulussa. Työn jälki oli moitteetonta, eikä tarvinnut itse siivota asentajien käynnin jälkeen terasseja.

‒ Lasitetut terassit ovat olennainen osa taloamme saaristossa ja suojaa hyvin säiden vaihteluilta terasseja, kalusteita ja kesäkeittiötä. Lisäksi ne pidentävät ulkotilojen käyttöaikaa huomattavasti aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Ulkotakan ja lämmittien kanssa talvikäyttökin on miellyttävää.

Terasseilla on pystytty viettämään keväisin ja syksyisin aikaa perheen sekä ystävien kanssa. Grillailu ja pizzan paistaminen kuuluu meillä olennaisena osana terassin aktiviteetteihin. Samoin ulkotakkaa on kiva käyttää syysiltoina lasitetun terassin suojissa. Saunan vilvoitteluhuoneena ja uima-altaan pukeutumistilana lasitettu terassi on verraton.Jouni Hintikka
Lasitettu terassi istuu ympäröivään luontoon upeasti

Lasitettu terassi istuu ympäröivään luontoon upeasti

Hintikka kertoo Alumasin asiakaspalvelun olleen jälleen kerran erinomaista ja asiointi Alumasin edustajien kanssa oli helppoa sekä sähköpostitse että WhatsAppin välityksellä.

Omien kokemusteni perusteella kahdesta rakennusprojektista suosittelen Alumasia varauksetta. Jos kaikki toimisivat kuin Alumasi, niin rakentamista voisi tehdä vaikka koko ajan, summaa kokemuksiaan Hintikka.
20237_82583.jpg

Puuttuuko teiltä vielä lasiterassi?

Tarvitsemme suojaa kylmyydeltä ja sateelta ja useimmilla meistä elää vahva kaipuu luonnonvalon ja näkymien äärelle. Lasiterassi on täydellinen rentoutumisen tyyssija, jossa nauru raikaa, vapaa oleskelu on sallittua ja jopa suotavaa sekä ateriointi onnistuu vaivattomasti. Lasiterassi on tiivis osa talon asukkaiden elämää. Monet kasvattavat lasiterassillaan myös erilaisia viherkasveja.

Kun lasiterassi on vielä mietinnässä tai suunnitteluvaiheessa, on hyvä ottaa huomioon lasiterassin toiminnallinen suhde asunnon muihin tiloihin.

  • Yhteys keittiöön ‒ jos lasiterassia käytetään usein vaikkapa ruokailuun
  • Helppo kulku muihin oleskelutiloihin
  • Jos saunominen ja vilvoittelu ovat perheelle tärkeitä asioita, on hyvä miettiä, pitäisikö lasiterassi sijoittaa saunan yhteyteen tai sen välittömään läheisyyteen
  • Ilmansuuntien huomioiminen
  • Maisemat ‒ millaista maisemaa haluaa katsella vuoden ympäri

Älä ohita tätä Alumasin syystarjousta!

Alumasi laittoi loistavan syystarjouksen tulille:. Kun tilaat terassin ennen marraskuun loppua, on sinulla pian uusi lasiterassi sekä viimeisen päällle laadukas Weberin grilli!

Pyydä tarjous nyt! Tarjouspyyntö ei sido mihinkään. Alumasin ammattilaiset suunnittelevat yhdessä kanssasi lasiterassin ja tarvittaessa asiantuntijat neuvovat myös lupa-asioissa.

Tarjous on uusille kuluttaja-asiakkaille, jotka tilaavat lasiterassin (yli 12 m² lasiterassi, runko ja katto yms.) ja tilaus vahvistetaan marraskuun 2023 loppuun menneesä, tarjoamme laadukkaan Weber Spirit II E-310 GBS -kaasugrillin kaupan päälle (arvo 749€)

Tutustu lasituksiin ja tarjoukseen tarkemmin täältä

Mainoskuvan tuote on suuntaa antava, eikä välttämättä ole sama saatavuuden mahdollisesti muuttuessa talven aikana.

Mainoskuvan tuote on suuntaa antava, eikä välttämättä ole sama saatavuuden mahdollisesti muuttuessa talven aikana.

Alumasi Oy palvelee asiakkaitaan suunnittelusta viimeistelyyn asti ja avustaa projektin joka vaiheessa. Ota rohkeasti yhteyttä Alumasiin, vaikka ajatus terassilasituksesta tai lasikaiteista olisikin vasta ajatuksen tasolla. Alumasin suunnittelutiimi auttaa mielellään suunnittelemaan kohteeseen sopivan, oikeanlaisen ratkaisun. Alumasin toimialueena on pääasiassa Uusimaa + jälleenmyyjät ympäri Suomen.

Info

Info

Tyyliä ja toimivuutta vuoden ympäri Alumasin tuotteilla jokaiseen kohteeseen

Haaveiletko laadukkaasta lasitetusta terassista missä istua iltaa, levähtää rankan työpäivän päätteeksi, juhlia perheen erilaisia juhlia tai nauttia vain olostaan vuoden ympäri? Kaipaako asuntosi tyylikästä lasikaidetta vai onko ratkaisu kenties valoisa tilanjako liukulasioven avulla? Alumasilta löytyy ratkaisu kaikkiin tarpeisiin.

Laadukkaat terassilasitukset ovat Alumasin omaa tuotantoa alusta asti ja tämä varmistaa asiakkaalle parhaan hinnan. Alumasin terassilasitus tehdään aina räätälöitynä kotimaisella ammattitaidolla.

Katso lähin jälleenmyyjäsi

Muista myös rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys

Rahoitus
On ymmärrettävää, että lasiterassin hankinta on suuri panostus taloudelle, ja siksi Alumasi suosittelee kuluttajia muun muassa tutustumaan OP:n rahoitusmahdollisuuksiin. Lisää tietoa löydät aiheesta rahoitussivulta.

Kotitalousvähennys
Kotiin tai vapaa-ajan asunnolle ostetun lasiterassin hankinnasta voi saada kotitalousvähennystä, jonka voi vähentää verotuksessa. Vuonna 2023 kotitalousvähennyksen enimmäismäärä henkilöä kohden on 2 250 euroa vuodessa, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4 500 € vuodessa. Lasiterassin tilaaja ilmoittaa kotitalousvähennyksen veroilmoituksen yhteydessä. Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen laskemisessa.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Alumasi Oy
Talo
lasitukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20239_83090.jpg
Kestääkö lasiterassi lumikuormaa?
Terassi- ja parvekelasituksia tehdään ympäri vuoden. Jos terassia ei ole lasitettu, voi terassilla vietetty aika jäädä vuoden aikana todella lyhyeksi, eikä terassia tule hyödynnettyä siinä mitassa kuin sitä voisi vuoden aikana käyttää. Lasiterassia voi parhaimmillaan hyödyntää ympäri vuoden eri käyttötarkoituksiin tarpeen mukaan.
20236_82400.jpg
Alumasi Oy – Terassilasitukset, lasikaiteet ja lasiseinät ammattitaidolla
Haaveiletko kauniista ja ajattomasta lasiterassista, lasikaiteista, lasisesta tilanjakajasta tai liukulasiovista? Alumasi toimittaa kaiken tarvitsemasi Uudenmaan alueella tai jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen.
20221_73938.jpg
Jätä hyvästit terassin lumitöille - asennuta lasiterassi talvella
Lasiterassin asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta, mutta etenkin talvi on oiva aika asentaa lasiterassi. Lasitettu terassi tuo lisätilaa kotiin, kun talviset ulkoiluvälineet säilyvät terassilla säältä suojassa ja käyttövalmiina. Kun tilaat lasituksen jo talvella, pääset terassille nauttimaan aamukahvista aikaisin keväällä.
20235_81797.jpg
Puutarha mahtuu pieneenkin tilaan
Ruukkupuutarhojen suosio on lisääntynyt niiden muunneltavuuden ja myös pienen tilantarpeen vuoksi. Ruukuissa kasveja voi vaihtaa, poistaa ja lisätä koko kasvukauden ajan. Toisaalta ruukkuja on helppo siirtää paikasta toiseen halun ja tarpeen mukaan. Myös hyötykasvien kasvattaminen sujuu esimerkiksi valmiissa kasvusäkeissä siististi ja kätevästi.
20199_59867.jpg
Terassikauden ei tarvitse olla vielä ohi
Syksyn sateet kertovat, että terassikausi alkaa olla auttamatta ohi. Ei välttämättä.Lasituksen myötä terassin käyttöaika pidentyy ja terassilla on miellyttävää nauttia pimenevistä illoista tunnelmallisessa valaistuksessa pitkälle syksyyn. Lasitettu terassi pitää myös tuulen tehokkaasti loitolla. Sääsuojan lisäksi hyvin suunniteltu ja kodikas lasiterassi toimii toisena olohuoneena, johon on mukava istahtaa nauttimaan lämpimästä kahvista tai vilvoitella saunan jälkeen. Kylmät varpaat lämpenevät termomatolla. Myös LED-valot on järkevä asentaa lasituksen asennuksen yhteydessä.
20186_53376.jpg
Lasiterassi jokinäkymällä
Dekotalo Villa Vaski (kohde 33) sijaitsee rannassa ja lasiterassilta aukeavatkin upeat näkymät joelle. Lasitetun osuuden lisäksi avointa terassipinta-alaa on runsaasti. Lasiterassi on noin 22 neliötä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton