• Etusivu
  • Talo

Helppoutta asumiseen tyylikkäällä kotihissillä

Erik RahialaKaupallinen yhteistyö Cibes-Amslift-Oy
Julkaistu 16.01.2024Päivitetty 22.01.2024
Cibes Air

Kodin suunnittelussa tärkeintä on asukkaiden tarpeiden ja viihtyvyyden yhdistäminen. Helppo ja esteetön liikkuminen asunnossa tekevät arjesta sujuvaa ja mukavaa. Huoneiden sijaitessa eri kerroksissa, on kotihissi erinomainen ratkaisu − se mahdollistaa kätevän ja miellyttävän siirtymisen ala- ja yläkerran välillä portaissa kulkemisen sijaan. Kotihissin avulla kerrosten tilat ovat kaikkien ulottuvilla. Nykyaikainen ja tyylikäs kotihissi on satsaus talon käytettävyyteen nostaen samalla rakennuksen arvoa.

Korvaamaton apu asumiseen nyt ja tulevaisuudessa

Kotihissi on kannattava sijoitus parempaan elämänlaatuun nyt ja tulevaisuudessa, sillä kodin tulee olla mukava ja viihtyisä asua kaikille perheen jäsenille. Portaissa kulku voi osoittautua varsin haasteelliseksi, kun fyysiseen kuntoon tulee muutoksia tai rajoitteita. Vaivattoman siirtymisen lisäksi kotihissillä myös arjen askareet helpottuvat − imurin, tavaroiden, kalusteiden ja ostosten vieminen toiseen kerrokseen onnistuu hissillä huomattavasti sujuvammin. Kotihissi varmistaa pitkäaikaisen ja mukavan asumisen talossa lisäten samalla merkittävästi kiinteistön arvoa.

Omakotitaloon helposti asennettava hissi

Toisin kuin yleisesti saatetaan luulla, hissin asentaminen omakotitaloon onnistuu hyvinkin helposti. Kevytrakenteinen Cibes Air on tilaa säästävä hissiratkaisu, joka on perinteistä hissiä nopeampi ja helpompi asentaa. Se on erinomainen valinta modulaarisen, tilaa säästävän rakenteensa vuoksi. Kompakti rakenne ja hissikokojen suuri valikoima mahdollistaa Cibes Airin saumattoman sijoittamisen useimpiin koteihin. Tämä kotihissi mahtuu hyvin ahtaisiin ja kapeisiin tiloihin, kuten talon pieniin, käyttämättömiin nurkkiin tai portaikon tyhjään keskikohtaan. Toimitukseen kuuluu valmis hissikuilu eikä laaja remontti ole tarpeen.

Hissikuiluun on saatavana lasipaneeli kaikilla neljällä sivulla, mikä mahdollistaa luonnollisen valon ja näkymien täydellisen hyödyntämisen. Lasielementit ovat korkealaatuista laminoitua ja karkaistua suojalasia, joka on eurooppalaisten standardien EN 14449 ja EN 12150 mukainen.

Cibes Air -hissi ei myöskään edellytä hissikuoppaa. Asennukseen tarvitaan vain 50 mm:n syvennys, eikä hissin ylä- tai alapuolella ole koneistoa. Hissi tuo huomattavia kustannussäästöjä ja vaatii vain minimaalisesti muutostyötä. Tämän ansiosta hissi on helppo asentaa sekä uudisrakennuksiin että olemassa oleviin rakennuksiin.

Käyttömukavuutta ergonomisella muotoilulla

Hissi tuo lisää mukavuutta kotiin tarjoten turvallisen ja luotettavan vaihtoehdon portaille. Cibes Air -kotihississä on kaiteeseen muotoillut integroidut kerrospainikkeet ja sen käyttö onnistuu yksinkertaisesti nojaamalla kaiteeseen: kulje haluttuun kerrokseen ja pysäytä hissi vapauttamalla otteesi kaiteesta. Näin hissin käyttö on helppoa ja intuitiivista kaikenikäisille.

Cibes Air -hississä on panostettu helpon käytettävyyden lisäksi myös tyylikkyyteen. Hississä on innovatiivinen valaistus, jossa etupaneelin ja lattian turvareunojen LED-valoilla voi lisätä kotihissiin näyttäviä valotehosteita. Hississä on myös suurella kerrosilmaisimella varustettu näyttö, joka on päällystetty tyylikkäällä puoliläpäisevällä peililasilla. Hissin EcoSilent-voimanlähde tekee sen käytöstä niin tasaista ja hiljaista, että se sulautuu täysin jokapäiväisen elämän ääniin.

Sisustukseen sopiva hissi

Cibes Air -kotihississä yhdistyvät ajaton skandinaavinen muotoilu, intuitiivinen käyttö ja luonnonmateriaalit, jotka sulautuvat saumattomasti erilaisiin sisustuksiin. Cibes Air tarjoaa vapauden valita värejä ja materiaaleja, jotka sulautuvat täydellisesti juuri oman kodin tyyliin ja luonteeseen.

  • Cibes Air Metal: Lujat metallit, kuten teräs ja alumiini, uhkuvat ajatonta tyylikkyyttä. Selkeät linjat, sileä pinta ja runsas värivalikoima mahdollistavat näiden klassisten materiaalien sulautumisen saumattomasti erilaisiin koristetyyleihin, niin minimalistiseen, eklektiseen kuin perinteiseen tyyliin.
  • Cibes Air Textile on yhdistelmä takapaneelin luonnonkuitua ja etupaneelin jauhemaalattua metallia. Pellavan tyylikäs rakenne lisää huoneen hienostuneisuutta, kun taas villan täyteläinen rakenne tuottaa lämpimän ja sydämellisen tuntuman.
  • Cibes Air Wood on hienostunut sekoitus takapaneelin puuta ja etupaneelin samettisen sileää DecoLegno®-pintaa. Puumateriaali täyttää huoneen luonnollisella harmonialla.
Cibes Air hissimalli

Valitse kestävä kotihissi

Cibes-hissit valmistetaan Ruotsissa ja niissä valmistusaika on yleensä 6–8 viikkoa. Kaikki hissit käyvät läpi kattavan testauksen ja laadunvarmistuksen ennen luovutusta ja niillä on 2 vuoden valmistajan takuu. Cibesin tiukka ympäristökäytäntö ottaa lisäksi huomioon hissin koko käyttöiän, raaka-aineista ja valmistuksesta energiankulutukseen ja kierrätykseen.

Cibes-hissit ovat tunnettuja siitä, että ne vaativat vain vähän rakenteellisia muutoksia. Ne ovat konehuoneettomia, kompakteja ratkaisuja, joiden kuoppa ja yläkorkeus ovat tavanomaisia hissejä matalammat. Cibes-hissin asennus kestää vain muutamia päiviä.

Info

Info

Toteuta sinulle sopivin kotihissi

Kuinka haluat hissin sopivan kotiisi ja jokapäiväiseen elämään? Onko hissiin mahduttava pyörätuoli vai käytetäänkö sitä vain mukavuutta ajatellen? Cibes auttaa sinua täydellisen kotihissin löytämisessä.

Voit varata ilmaisen konsultaation ilman velvoitetta. Asiantuntija neuvoo sinua kotisi ja vaatimustesi mukaisen parhaan hissiratkaisun tekemisessä.

Cibes-Amslift-Oy
Talo
asuminen
suunnittelu
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

havainnekuva minitalo Varjosta. kuvassa kontin kokoinen talo jossa näkyy julkisivulla suuri ikkuna ja etuovi
Talo Varjo: Uusi aikakausi minitalon rakentamisessa on alkanut
Rakentamisen uusi aikakausi on täällä, kun Aulis Lundell Oy ja arkkitehti Matti Kuittinen yhdistävät voimansa esitelläkseen Minitalo Varjon – konseptitalon, joka ei ainoastaan ole askel eteenpäin kestävyydessä, vaan astuu rohkeasti kiertotalouden ja hiilineutraaliuden eturintamaan. Tervetuloa tutustumaan rakennusinnovaatioon, joka ei pelkästään rakenna tulevaisuutta, vaan kunnioittaa myös ympäristöä ja haastaa perinteiset rakentamisen normit.
202211_79971.jpg
Lumon eKaide kerää aurinkoenergian hyötykäyttöön
Energiansäästö ja siihen tarvittavat ympäristöystävälliset keinot ovat puhuttaneet kansaa jo pitkään globaalisti. Etenkin parvekelasien energiansäästö on ollut tiedossa jo pitkään. Lumon on ollut ympäristön asialla jo vuosien ajan, onhan Lumon Lasituksen tuoma päästökompensaatio Suomen olosuhteissa yli kuusinkertainen verrattuna lasituksen elinkaaren aikaisiin hiilipäästöihin. Toisin sanoen, Lumon Lasituksen tuottama ilmastohyöty sen käyttöiän aikana on suurempi, kuin lasituksen koko elinkaaren aikana aiheutuvat kasvihuonekaasupäästöt.
Mies ja nainen poseeraavat podcast-studiossa ja hymyilevät kameralle
Elämä on remppoi
Puhutaanko hetki DIY-rempoista, sisustuksesta ja remppaintoilijoiden aarreaitasta? Ensimmäisen kauden päätösjakso huipentuu juuri näihin aiheisiin, kun Nata Salmelan vieraaksi saapuu vaikuttaja Arttu Mustonen.
Vettä juomalasiin vedenkulutus
5 syytä siirtyä kokonaisvaltaiseen vedenkulutuksen mittaukseen
Reaaliaikainen vesidata on onnistuneiden päätösten edellytys. Uusi teknologia helpottaa kiinteistön koko vedenkulutuksen optimointia.
Kaksi naista poseeraa kameralle hymyillen
Oma tupa, oma lupa
Tämänkertaisessa jaksossa Nata Salmela sukeltaa omakotitaloasumisen maailmaan yhdessä Lotta Salosen kanssa.
IDEA-suunnitelmasta-valmiiksi-rudus
Pihakiveyksen suunnittelu maksaa vaivan
Kaunis ja toimiva piha valmistuu huolellisella suunnittelulla. Pihan kulkureitit ovat yleensä kovassa käytössä ja siksi tärkeässä roolissa. Kerää talteen vinkit pihakivillä päällystettyjen kulkureittien tekemiseen: mistä lähteä liikkeelle ja mitä kannattaa ottaa huomioon pihan suunnittelussa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton