• Etusivu
  • Rakentaminen

Helppokäyttöinen kellokortti niin pienrakentajille kuin -yrityksille

Rakentajan toimitus
Julkaistu 09.12.2010
201012_23891.jpg

Työmaaseurannalla mielenrauha pienrakentajalle!

Nyt pienrakentajallakin on mahdollisuus seurata tapahtumia omalla työmaallaan!

Rakentajan kellokorttiratkaisun avulla:

  • Saat varmistettua, että tilaamasi työmiehet ovat sovitusti työmaalla.
  • Voit seurata, kuka työmaallesi kirjautuu ja milloin.
  • Voit tarkistaa laskutettujen tuntien oikeellisuuden ja todellisen työn keston.
  • Tiedät jo edeltäkäsin työn kustannukset ennen laskun saapumista.
  • Töiden tekeminen on sovitun ajan mukaista.
  • Voit lähettää palvelusta tekstiviesteillä kysymyksiä / ohjeistuksia työmiehillesi

Asenna rakentajan kellokortti työmaallesi. Asennukseen tarvitset pelkän virtalähteen.

Voit seurata internetin välityksellä, reaaliajassa työmiestesi paikallaoloa työmaalla. Kellokorttitilin avulla voit myös lähettää tekstiviestejä, sekä seurata kustannusten kertymää euromääräisesti.

Rakentajan kellokortti luo sinulle mielenrauhan elämäsi tärkeimmän projektin hallintaan. Suojaudut samalla ylilaskuttamiselta, koska sinä tiedät tarkalleen kuinka kauan työt ovat kestäneet. Työlaskujen kuittaaminen perustuu faktoihin ja todelliseen aikaan. Töiden sujuminen ajallaan, tuo sinulle selvää säästöä sekä mielenrauhaa.

Rakentajan kellokortin käyttö

Rakentaja.fi video alkaa Rakentaja.fi video loppuu

Tehokas työajan seuranta pienyritykselle

Heitä käsin täytettävät ja epäselvät tuntilaput historiaan. Yrityksesi toimintaa voit suoristaa rakentajan kellokortilla. Asenna rakentajan kellokortti työmaallesi. Asennukseen tarvitset pelkän virtalähteen

Kellokortti poistaa seuraavat vaiheet:

  • Käsin täytettävät tuntilaput siirtyvät historiaan
  • Tietojen moninkertainen tallentaminen järjestelmästä toiseen poistuu
  • Tuntitietojen moninkertainen laskeminen
  • Epäselvät kirjoittamisen luomat virheet poistuvat tuntien laskennasta
201012_23892.jpg

Web-tilin avulla saat avaimet tehokkaampaan seurantaan:

  • Näet, ketkä työmiehistäsi on työmaalla ja milloin.
  • Pystyt lähettämään ohjeistuksia tekstiviesteillä työmiehillesi.
  • Saat selkeät työajanraportit muutamalla napin painalluksella.
  • Työajan kustannukset selkeänä raporttina sisäiseen seurantaan.
  • Siirrät tuntitiedot tiedostona palkanlaskijallesi palkanlaskentaan.

Pienyrityksen kellokortin käyttö

Rakentaja.fi video loppuu

Katso Webbtilin käyttö

Tilaa kellokortti nyt Rakentaja.fi Jäsentukusta!

Kellokorttilaitteen lisäksi paketti sisältää 10 kpl avaimenperiä. Lisäksi sinulle avataan Rakentaja.fi-jäsentilille kellokorttilaitteiston hallintaohjelma, jolla voit liittää jokaisen avainperän haluttuun työntekijään. Ohjelmalla voit tarkastella tehtyjä työtunteja/työntekijä. Kokonaisuus sisältää myös GSM-tiedonsiirron kulut. Laite siirtää tiedot reaaliajassa internettiin.

Lue lisää ja tilaa Jäsentukusta

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200912_19582.jpg
Vesihuolto-osuuskunnille oma etujärjestö
Haja-asutusalueilla olevat vesiosuuskunnat ja vesihuolto-osuuskunnat ovat saaneet oman etu- ja palvelujärjestönsä. SVOSK, eli Suomen Vesihuolto-osuuskunnat yhdistyksen toimintaa on pohjustettu järjestelmällisesti 2008 syksystä lähtien. Keskusteluissa ovat olleet mukana kommentoimassa myös mm. Maa- ja metsätalousministeriö, Pellervo-seura, Suomen ympäristökeskus sekä myös Vesi- ja viemärilaitosyhdistys. Tavoitteeksi asetettiin yhdistyksen perustaminen syksyllä 2009 ja perustamiskokous toteutuikin suunnitellussa aikataulussa 17.10.2009.
20088_12475.jpg
Asuntomessujen löylyissä
Vaasan Asuntomessujen saunat ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta vaaleasävyisiä. Lauteiden muotoilussa on kaarevuutta, kalusteiden sijoittelussa on käytetty luovuutta, jotta pienehkössä löylyssä olisi tilaa mahdollisimman monelle saunojalle. Paitsi muodolla sisustuksellisuutta on luotu eri sävyisillä selkänoja- ja laudelaudoilla, kuvioiduilla paneeleilla ja luonnollisella lainereunalla lauteissa sekä käyttämällä kaakeleita myös löylyn puolella. Sisustuskiveä käytetään elävöittämään kiukaan taustaa. Löyly- ja pesuhuoneen väliseinä on lasia, mikä lisää avaruutta. Kuituvaloa on sijoitettu istuinosan alapintaan, selkänojaan ja alaslaskettuun katon keskiosaan, jossakin tuikkii tähtitaivas. Löylyä heitetään monenmoisille kiukaille. Tuuletuksesta huolehditaan löylyhuoneiden ikkunoista, joista saunoessa ihaillaan merimaisemaa.
20115_25706.jpg
4. Paineellinen vesi ja vesi-wc, wc-vesien ja pesuvesien käsittely eri järjestelmissä
Kun käyttövesi otetaan sähköpumpulla kaivosta, järvestä tai suoraan vesijohtoverkosta, vettä kulutetaan tällöin selvästi enemmän, ja jätevedet on myös käsiteltävä tehokkaammin. Kiinteistöllä on myös vesivessa.
201511_44786.jpg
Remontoijalle erinomainen levyratkaisu
Erityisesti puu- ja kiviseinien uudelleen pinnoitukseen kehitetty Gyproc GSE 6 Remonttilevy Ergo on jokaiselle vanhan kiinteistön remontoijalle tarkoitettu erikoislevy. Levy on helppo käsitellä ergonomisen levykokonsa ja keveämmän painonsa ansiosta.
201910_60767.jpg
Miten korjata tulipesän pienet halkeamat?
Vaikka tulipesät rakennetaankin kestämään kovia lämpötilojen vaihteluita, rapautuvat nekin ajan myötä käytössä. Tulipesä on mahdollista korjata myös itse, kunhan noudattaa muutamia helppoja työvaiheita.
20198_59328.jpg
Ratkaisu märkätilojen seinärakenteeksi
Märkätila on osa lähes jokaista huoneistoa ja rakennusta. Kipsilevy on mainio märkätilojen rakennusmateriaali.Märkätila tarkoittaa huonetilaa, jonka lattiapinta joutuu usein vedelle alttiiksi ja vettä voi roiskua seinille. Toisin kuin usein luullaan, laatoitus ei ole koskaan vesitiivis. Siksi märkätilojen vedeneristeet sekä levysaumojen, liitoksien ja läpivientien tiivistykset on tehtävä ehdottoman huolellisesti ennen lopullisen pintamateriaalin kiinnittämistä.Pinnoitteena voidaan käyttää kaakelilaattoja, klinkkeri- tai luonnonkivilaattoja sekä muovimattoa hitsatuin saumoin.Gyproc-levyjen käyttö on sallittua pientaloissa, rivi- ja kerrostalojen asuntokohtaisissa märkätiloissa sekä sosiaali- ja majoitustilojen kylpyhuone-, suihku- ja sauna- tai vedenkäytöltään näihin verrattavissa tiloissa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton