• Etusivu
  • Energia

Helppo kotiautomaatiojärjestelmä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö ABB Oy
Päivitetty 18.12.2023
abb luo turvallisuutta asumiseen kodinohjauksella-1280x720

ABB-free@home-kotiautomaatiolla ohjaat kotiasi helpommin kuin kuvittelitkaan:

- Kodin ohjaukset keskitetysti ja/tai etänä
- Ohjaukset älypuhelimella tai tabletilla, paikasta riippumatta
- Ohjaa valaistusta, lämmitystä, ilmastointia, kaihtimia ja ovipuhelinta
- Yhdistä kosteusvahtiin ja saat hälytyksen puhelimeesi
- Tee itse valaistustilanteita ja muokkaa niitä tarvittaessa
- Luo aikaohjauksia

Järjestelmä soveltuu sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

ABB Oy
Energia
sähkötarvikkeet
kodinohjaus
sähkökeskus
sähkö
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201312_37407.jpg
Suunniteltu sähköistys pelastaa arjen
Yksinkertaisimmillaan sähköistyksen ohjauksella voidaan tarkoittaa esimerkiksi olohuoneen valaistuksen ohjaamista katkaisijasta tai himmentimestä. Muita toimintoja voidaan ohjata myös yksittäisillä laitteilla, kuten termostaateilla, kosteusvahdeilla ja läsnäolotunnistimilla. Sähköistys kannattaa nykyaikaistaa kotia remontoitaessa, ja taloa rakentaessa se kannattaa suunnitella hyvin omiin tarpeisiin sopivaksi ja joustavaksi.
kesäinen kuva loviisan asuntomessujen talosta villa havet joka on meren rannalla
Käyttäjäkokemus ABB free@home -kotiautomaatiosta
Millaista on asua talossa, jossa on kotiautomaatio? Onko siitä todellista hyötyä ja mitä neuvoja kotiautomaation itselleen asentanut antaisi sitä harkitseville? 2023 Loviisan asuntomessujen kohteessa Villa Havet kotiautomaatiota on nyt koekäytetty jo jonkin aikaa. Villa Havetin perheensä kanssa rakennuttaneen Tomi Lehtosen mielestä tämä on sopivan pituinen aika kerätä käyttökokemuksia ja konfiguroida automaatioasennuksia. Lehtonen kertoo nyt omin sanoin kotiautomaatio kokemuksistaan.
keittiön saarekkeen yläpuolella on kolme kattolamppua
Keittiössä tarvitaan valoa!
Riittävä yleisvalaistus on tärkeää keittiön turvallisuuden ja mukavuuden kannalta. Keittiössä oleskellaan myös usein pitkiä aikoja ja valot ovat paljon päällä, siksi sinne kannattaa valita vähän energiaa kuluttavat, pitkäikäisillä loisteputkilla varustetut valaisimet.Enston valaistusratkaisut muodostavat keittiöön toimivan kokonaisuuden, jonka avulla on helppo lisätä työmukavuutta, energiatehokkuutta ja viihtyisyyttä. Valaisinmallistomme sopii moneen tarpeeseen ja erilaisiin tiloihin.
20217_71735.jpg
Suojaa kodin sähkölaitteet salamaniskulta
Kesä tulee ja luvassa on jälleen ukkosia. Salamaniskujen aiheuttamat virtapiikit rikkovat usein kodin elektroniikkaa. Sähkönjakelun turvallisuutta voidaan parantaa huomattavasti lisäämällä keskukseen muutamia erityisiin turvatoimintoihin tarkoitettuja komponentteja. Niiden lisäämistä on hyödyllistä arvioida kohteen kriittisyyden mukaan. Asiantuntijat kertovat, miten kodin sähkölaitteet kannattaa suojata salamaniskuilta.
sähkönsininen tausta jossa paljon elektroniikkaa toimistossa ja schneider electricin vihreä logo keskellä
Schneider Electric tuo esiin tulevaisuuden turvaratkaisut FinnSec-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 10.–11.10.
Schneider Electricin messuosastolla pääset tutustumaan ohjelmistoihin ja digitaalisiin palveluihin, jotka tekevät kiinteistöhuollon arjesta helpompaa ja energiaa säästävää.
Sähkönjakelu
Ratkaisuja ammattilaisille nousevan sähkönhinnan ongelmiin
Sähkön hinnan noustessa, uusi tilanne vaatii myös suuria ponnisteluja sähkönjakelulaitteiston sekä infran tehokkuudelta ja optimointikyvyltä. Tämä on suuri haaste meille kaikille niin suurissa rakennuksissa kuin kodeissakin. Ratkaisuissa tulee ottaa huomioon myös ilmaston lämpeneminen ja ekologisuus.Suuri osa ratkaisua ovat älykkäät ja energiatehokkuutta edistävät sähkönjakelua tukevat laitteistot ja ohjelmistot, jotka auttavat laskemaan kustannuksia ja madaltamaan hiilidioksidipäästöjä eri sektoreittain. Schneider Electrici tutustuttaa edelläkävijäratkaisuihin niin eri teollisuuden aloille kuin koteihinkin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton