• Etusivu
  • Talo

Helo Deco - viihtyisä saunamaailma

Rakentajan toimitus
Päivitetty 25.02.2008
20081_7929.jpg

Maailman johtavana saunatuotteiden valmistajana Saunatec tunnetaan kaikkialla korkealaatuisesta tuotekehityksestään ja muotoilustaan. Kiuasmuotoilun uusi suunnannäyttäjä Ristomatti Ratia loi suositun Helo Tonttu -sarjan. HELO DECO -saunansisustus luotiin jatkamaan näin alkanutta uutta muotoiluilmettä.

Perinteistä tyylikkyyttä

Saunatec haluaa tarjota asiakkailleen toimivan ratkaisun saunan sisustamiseen. HELO DECO -ratkaisuilla syntyy yksilöllinen ja perinteitä kunnioittava kokonaisuus, nykyaikainen saunan sisustus. Suunnittelun vahva kokemus näkyy viimeistellyissä rakenneratkaisuissa sekä rakenteiden että materiaalien yhteensovitettavuudessa. Ammattitaitoisella suunnittelulla on luotu selkälinjainen, skandinaavisen muotoiluperinteen mukainen kokonaisuus, missä toimivuus yhdistyy tyylikkyyteen. Oman saunasi suunnittelussa voit käyttää valmiita malleja tai toteuttaa kauppiaasi kanssa toiveittesi mukaisen sisustuksen valmiita moduuleja käyttäen.

Deco Excellent

Helo Deco Exellent -kokonaisuuden perustana on jalkataso, joka kattaa koko saunan lattiaosuuden. Istuin- ja jalkalauteentasot ovat erillisiä elementtejä, joten ne voidaan nostaa pois siivouksen ajaksi. Myös runko on pääosin poistettavissa siivousta varten. Alhaisen pintalämpötilan kiuas on integroitavissa jalkalauteeseen.

Pyöreät muodot tuovat pehmeyttä saunan ilmeeseen. Istuinosan etureuna on korkea ja pyöristettu, jalkalauteen etuosa on muotoiltu samalla tavoin. Kokonaisuuden täydentää väliritilä ylä- ja alalauteen välillä sekä pyöreillä muodoilla toteutettu selkänoja. Lauteiden asennus on helppo toteuttaa, se onnistuu ilman erikoistyökaluja.

20081_7930.jpg

Lauteet valmistetaan asiakkaan valitsemasta puumateriaalista saunan mittojen mukaan. Materiaalivaihtoehtoina ovat haapa, lämpöhaapa, tervaleppä ja tuija. Yhdistämällä eri puulajeja voi saunaan luoda lisää ilmeikkyyttä.

Deco Pro

DECO Pro -lauderatkaisulla voit kalustaa saunasi eri tavoilla valitsemalla eri kokoisia istuinlaudekalusteita. Istuinkalusteiden järjestystä voit muutella mielesi ja saunojien tarpeiden mukaan. Esimerkiksi lapsille on helppo järjestää turvallinen tila koko saunan kattavalle alemmalle laudetasolle.

Kaikki tuotteet ovat huolella viimeisteltyjä ja niiden yksityiskohdat sekä ilmeikkäät materiaalit luovat viihtyisän saunatunnelman. Korkeatasoisen puusepäntyönansiosta penkkitasot on koottu ilman nauloja tai ruuveja. Moduulijärjestelmän ansiosta lauteet ovat helposti nostettavissa ylös pesua varten. Lauteiden ja kalusteiden materiaalivalikoimassa on tyylikkäitä ja eksoottisia vaihtoehtoja.

Deco Standard

Helo Standard -valmislaudepaketin asennat helposti remontoitavaan tai uuteen saunaan. Asentamisen voi tehdä itse ilman erikoistyökaluja. Lauteiden materiaalina on kaunis tervaleppä ja runkorakenteet on valmistettu kestävästä kuusesta. Käytännöllisen rakenteen vuoksi voit irrottaa laudeosat siivouksen ajaksi. Onnistuneena lopputuloksena saunassasi on käytännölliset, helppohoitoiset ja turvalliset lauteet nautinnollisia löylyhetkiä varten.

20081_7931.jpg
20081_7932.jpg

Muut saunan sisustustuotteet

Saunan lämpö ja kosteus vaativat saunan ovilta ja ikkunoilta kestävyyttä. Ovien ja ikkunoiden tulee kestää hyvin korkeita lämpötiloja ja roiskevettä. Lasioven ja ikkunoiden turvallisuus on tärkeä tekijä. HELO DECO -saunanovet ja -ikkunat ovat karkaistua 8mm:n turvalasia. Ovet avautuvat joustavasti ja sulkeutuvat pehmeästi jämerien saranoiden ansiosta. Lasiovi lisää saunatilan valoisuutta ja avaruutta. Lasioven vierelle on yhdistettävissä samansävyinen lasi-ikkuna.

Kuituvalaisimilla saat hienon valaistuksen saunaan. Lisäksi Saunateciltä saa sisustuspaneelit, selkänojat, käsi- ja tukijohteet, upotettava vesialtaat ym. saunan sisustustuotteet.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
Honka Rock
Mullistava uuden ajan mökkimallisto, jonka ylläpitoratkaisu voi säästää tuhansia euroja – mutta miten ja mitä mallisto pitää sisällään?
Haetko huvilaa, mökkiä, aittaa tai saunaa, joka muuntuu elämän tahdissa ja haluat välttää turhien neliöiden rakentamista tai lämmittämistä sekä haluat katkaista veden ja lämmön talven ajaksi ilman pelkoa rakenne- tai laitevaurioista? Honkarakenteen uusi Rock & Star -mökkimallisto tarjoaa ratkaisun.Suunnittele hirsimökkisi maailman johtavan lomarakentajan kanssa, voit voittaa 6500 euron lahjakortin Hongan toimituksesta!
20222_76839.jpg
Remonttilaina kannattaa aina kilpailuttaa
Kodin remontti voi olla kallis investointi, mutta lainojen kilpailuttaminen auttaa pitämään budjetin kohtuullisena.
20204_64133.jpg
Kosteusvaurio, aina terveyshaitta?
Terveys on olennainen asia ihmiselle. Sen vuoksi on tärkeää, että asunnossa tai muussa oleskeluun tarkoitetussa tilassa ei ole terveyshaittaa aiheuttavia tekijöitä. Asia, terveyshaitta, tulee silloin tällöin esille selvitettäessä esim. asunnon tai muun tilan luovuttajan vastuuta tilassa myöhemmin havaitusta kosteusvauriosta.Kosteusvaurion mahdollisuutta pyritään usein selvittämään ennen ostopäätöksen tekemistä suoritettavilla ulkoisilla havainnoinneilla ja mittauksilla. Kosteusvaurion havaitsemisen jälkeen niiden mahdollisesti aiheuttamaa terveyshaittaa voidaan pyrkiä selvittämään materiaalien ja sisäilman analyyseillä. Kaikki mittaukset ja analyysit on suoritettava huolellisesti ja asiantuntevasti väärien tulkintojen välttämiseksi.
Kuvakaappaus Rakentaja.fi-sivustosta
Tilaa Rakentaja.fi-uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa?Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.
20144_39040.jpg
Yksilöllinen mökki vai valmismalli?
Onko haaveissasi oma rentoutumispaikka, jonne mennä viettämään vaikka rentouttavia viikonloppuja yhdessä perheen kanssa. Kun otat avuksesi Hongan ammattilaisen, saat muutettua haaveistasi yllättävän helposti totta. Sinun tarvitsee vain miettiä, haluatko kestävän ja mittatarkan vapaa-ajan laatumökin kohtuuhintaan vai täysin toiveidesi mukaan räätälöidyn, yksilöllisen mökin. Tartu tilaisuuteen – unelmasi on lähempänä kuin arvaatkaan.Voit tutustua Hongan Mökki-mallistoon tästä ja saunamökkeihin tästä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton