• Etusivu
  • Talo

Harjannostajaiset

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Kun rakennus on saavuttanut harjakorkeuden, pidetään normaalin käytännön mukaiset harjannostajaiset. Harjannostajaiset merkitään työmaan aikatauluun.

Vastuuhenkilö:
Projektipäällikkö

Dokumentit:
Harjannostajaiskutsu, tiedote, aikataulu

Hyväksyntä:
Tilaaja

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20225_78061.jpg
Ilmanvaihto on ilmastoteko - lue miksi
Miten varmistaa, että kodin sisäilma pysyy terveellisenä mutta samalla energialasku ja ympäristökuormitus kurissa? Toisin kuin moni luulee, ilmanvaihto voi auttaa pienentämään asumisen hiilijalanjälkeä ja energiankulutusta. Swegon on nyt ensimmäisenä valmistajana selvittänyt ilmanvaihtokoneiden todelliset ympäristövaikutukset.
201111_28726.jpg
Rakennusluvan asiakirjat
Rakennusluvan hakeminen voi tuntua A4-viidakolta ainakin ensikertalaiselle. Usein kysymyksiä herättävät tilanteet, jolloin ei olla aivan varmoja tarvitaanko koko lupaa ollenkaan vai riittääkö esim. toimenpideilmoitus. Mikäli rakennuslupa vaaditaan, mitä kaikkea on huomioitava, jotta riittävä määrä hakemuspapereita saadaan yhdellä kertaa toimitetuksi.
20073_4276.jpg
Luonnonkivi sisustuksessa
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.
34_P_21097.jpg
Kastelli ilmoittaa talopakettien
Kastellin talopakettien täydennetyt hintatiedot elokuun aikanaViitaten Kuluttajaviraston uutisointiin talotehtaiden puutteellisista hintatiedoista, Kastelli-talot Oy ilmoittaa seuraavaa: Kastelli ilmoittaa talopakettiensa hintatiedot ja toimitussisällöt niin nettisivuillaan kuin muussakin markkinoinnissaan kuluvan elokuun loppuun mennessä. Asiaa on valmisteltu vuoden aikana hyvässä yhteistyössä Kuluttajaviraston kanssa.Lisätietoja: Toimitusjohtaja Antti Pohjola, Kastelli-talot Oy, p. (08) 882 6601, gsm 0400 280 555, antti.pohjola@kastelli.fiMarkkinointijohtaja Jukka Vaaramo, Kastelli-talot Oy, p. (08) 882 6650, gsm 0400 687 320, jukka.vaaramo@kastelli.fiLisätietoa Kastelli-taloista...
20081_7877.jpg
Seinätekstiilillä vaihtelua
Suurella seinätekstiilillä saa nopeasti ja edullisesti persoonallisuutta eri tiloihin. Sileä kangas ei kerää paljon pölyä kun muistaa imuroida ja tuulettaa sitä riittävän usein.Kuvassa Marimekon puuvillakangas on ripustettu makuuhuoneen katonrajassa olevaan kiskoon.
21_P_102086.jpg
Mullistava Oraksen 3S-kiinnitysjärjestelmä
Oras lanseeraa ainutlaatuisen kolmivaiheisen hanan kiinnitysjärjestelmän helpottamaan asentajien päivittäistä työtä. 3S-kiinnitysjärjestelmän avulla hanojen asentaminen on turvallista, nopeaa ja helppoa – ja tehtävissä vaikka yhdellä kädellä.Oras 3S-kiinnitysjärjestelmä on suunniteltu auttamaan, helpottamaan ja nopeuttaman asentajien työtä. Uusi 3S-kiinnitysjärjestelmä on täysin uudenlainen asennusratkaisu, jossa on innovatiivinen kiinnitysosa ja uudenlainen joustava asennusavain. Nopea kolmivaiheinen kiinnitys ja helppokäyttöiset työvälineet tekevät asentajien työstä helpompaa ja mahdollistavat useampia hana-asennuksia päivässä."Oras 3S-kiinnitysjärjestelmä perustuu uuteen integroituun rakenteeseen. Erillisten osien sijaan 3S-järjestelmässä kaikki osat on integroitu yhteen", Oraksen myyntijohtaja Marko Sundholm kertoo.Hanojen asennus on tehty samalla, perinteisellä tavalla vuosien ajan. Asentaja joutuu usein työskentelemään epämukavissa asennoissa ja käyttämään lukuisia työkaluja kiinnitysmutterien vääntämiseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton