• Etusivu
  • Palvelut

Hallit ja osastot - arvokasta lisätietoa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 25.07.2011
20117_27219.jpg

Kohteen 25 yhteydessä sijaitseva SK-tuotteen osasto antaa hyvän kuvan tuotetarjonnasta aivan kuin paikalleen asennettuna.

Messuilla tutustumisen pääpaino on luonnollisesti esiteltävissä kohteissa, mutta arvokasta tietoa ja muuta mielenkiintoista löytyy myös alueen näyttelyhalleista ja talojen yhteydessä olevista osastoista.

Messuilla onkin syytä olla tarkkana. Uusia ideoita löytyy aina. Jopa vuodesta toiseen asuntomessuja kiertänyt toimittajakin tuppaa joka kerta yllättymään.

Autotallien ja ulkoalueiden osastojen lisäksi Rakentaja- ja Sisustajahalleissa on runsaasti näytteilleasettajia. Muista myös tutustua Tuotetaloon (Kohde 16), jossa rakenneratkaisut ovat nähtävissä.

Lisätietoa asuntomessuista...

LVI-ratkaisut osana matalaenergiarakentamista

LVI-talotekniikkatelollisuuden yheisosastolta löytyvät matalaenergiarakentamisen ratkaisut. Mukana monta alan johtavaa LVI-teollisuuden yritystä ratkaisuineen.

LVI-talotekniikkateollisuuden yheisosastolta löytyvät matalaenergiarakentamisen ratkaisut.
LVI-talotekniikkateollisuuden yheisosastolta löytyvät matalaenergiarakentamisen ratkaisut.
Tässä autokatoksessa voi osallistua kyselyyn ja voittaa 10 000 euroa rakennusrahaa.
Tässä autokatoksessa voi osallistua kyselyyn ja voittaa 10 000 euroa rakennusrahaa.
Palvelut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20081_7870.jpg
Kuvia makuuhuoneista
Persoonallinen pesäPerinteisestä huonetilasta voi itse muotoilla persoonallisen. Riippumatto on miellyttävä päiväunikehto ja miksei paikka iltalukemisellekin. Klassinen valkoinen väritys saa näillä elementeillä unisen tunnelman.
20165_46613.jpg
Uusi läpivienti jyrkille rivipelti- ja huopakatoille
VILPE® Classic Vino 2K on edistyksellinen vesikaton läpivienti rivipeltikatolle tai jälkiasennettavaksi huopakatteelle. VILPE® Classic Vino on mahdollista asentaa aina 57 asteen kattokaltevuuteen saakka. Läpiviennin kaulus on saanut uuden jyrkemmin kallistuvan muotoilun, joka mahdollistaa asentamisen perinteistä VILPE® Classic -läpivientiä jyrkemmälle katolle. VILPE® Classic Vino 2K:n tyyli on myös edeltäjäänsä verrattuna suorakulmaisempi ja tyylikkäämpi suoralinjaisella rivipeltikatteella.
20141_37533.jpg
Keittiökoulu: Keittiö ja ilmanvaihto
Keittiön ilmanvaihtoHyvään ruokaan liittyy herkullisten tuoksujen maailma. Ruoanlaiton yhteydessä syntyvät käryt ja hajut eivät ole osa tätä nautintoa, vaan likainen ja rasvainen ilma tulee poistaa nopeasti ja tehokkaasti. Keittiön käryjen ja hajujen poisto vaikuttaa erittäin paljon viihtyisän sisäilmastoa luomiseen.Onkin erittäin tärkeä niin sanotuissa "saarekekeittiöissä" suunnitella kärynpoisto niin, että käryt, kosteudet ja rasvat eivät leijaile koko sisätilaan, vaan lähtevät syntysijoiltaan suoraan pois. Myös kalusteiden väliin asennettava liesikupu tai tuuletin pitää suunnitella ja asentaa niin, että käryt poistuvat eivätkä seikkaile keittiössä, keittäjän silmissä ja nenään.Jos keittiössä on vierekkäin sähkö- ja puuliesi, niille voidaan asentaa yhteinen liesikupu.
20209_66807.jpg
Kaupunkimaisemaan sopiva hirsitalomallisto
Kastelli on ollut yli 25 vuotta Suomen ostetuin talomerkki. Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti.
Gyproc Klima-kipsilevy
Vähähiiliset rakennuslevyt – kohti kestävää tulevaisuutta
Norjan Fredrikstadissa sijaitsee täysin sähköistetty tehdas, aivan ensimmäinen laatuaan maailmassa. Ja juuri tässä tehtaassa valmistetaan Gyprocin kaikkien aikojen vähähiilisimmät rakennuslevyt.Rakennusteollisuus tuottaa paljon hiilipäästöjä paitsi rakennusmateriaalien tuotannossa, mutta myös logistiikassa sekä varsinaisessa rakentamisessa. Jotta tulevaisuus olisi kestävämpi, on tämä teollisuudenala ottamassa merkittäviä ja innovatiivisia tekoja kohti vähähiilisempiä ratkaisuja.Mitä nämä vähähiiliset levyt tarkoittavat rakentajalle?
20081_8182.jpg
Marimekon sisustustuotteet
Marimekon sisustustuotelinjan päätuotteet ovat omassa kangaspainossa painetut puuvilla- ja pellavakankaat. Näiden lisäksi mallistoihin kuuluu erilaisia valmiita tuotteita, kuten keittiö- ja kattaustuotteita, vuodevaatteita ja kylpytekstiilejä. Kokoelmat sisältävät sekä klassikkotuotteita että sesongeittain vaihtuvia uutuuksia.Marimekon monipuolinen kuviomaailma, uudistettu painotuotanto ja vahva suunnitteluosaaminen antavat sisustus-tuotelinjalle erinomaiset lähtökohdat kehittää myös uusia tuotteita. Mallistoja kehittäessään Marimekko luo omaa sisustustyyliään. Aiheet kuoseihin tulevat elämästä ja ympäröivästä maailmasta, luonnosta, tapahtumista ja ihmisistä. Suunnittelijoiden luovaa osaamista on löytää ideat ja lähteä rohkeasti kehittämään niistä tuotteita omaa persoonallisuuttaan toteuttaen. Kokoelman kuviot yhdistyvät toisiinsa erilaisissa teemoissa ja värimaailmoissa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton