• Etusivu
  • Talo

Granat - klassinen savikattotiili

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 14.01.2008
20081_7963.jpg

Granat-savikattotiilen profiili muistuttaa perinteisten, käsin puristettujen savikattotiilien profiilia. Tästä syystä Granat sopii erityisen hyvin iäkkäämpiin rakennuksiin. Se antaa kuitenkin näyttävän ilmeen myös moderniin arkkitehtuuriin. Nykyaikaisen valmistustekniikkansa ja ainutlaatuisen vesilukkoratkaisunsa ansiosta Granat antaa erinomaisen suojan tuulta ja sadetta vastaan. Vaihtelevalimityksinen Granat-savikattotiili on myös erittäin kestävä ja vakaa, mikä tekee sen asentamisesta helppoa.

Laaja värivalimoima

Granatin värivalikoimaan kuuluu kuusi luonnollista väriä ja kolme erilaista pintakäsittelyvaihtoehtoa. Tämä mahdollistaa monipuolisten, kauniin visuaalisten, kokonaisuuksien luomisen.

Savitiilenpunainen
Savitiilenpunainen
Enkopoitu kuparinpunainen
Enkopoitu kuparinpunainen
enkopoitu Ruskea
enkopoitu Ruskea
enkopoitu antrasiitti
enkopoitu antrasiitti
Mattalasitettu punainen
Mattalasitettu punainen
Mattalasitettu kastanjanruskea
Mattalasitettu kastanjanruskea

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20226_78500.jpg
Mattamusta väri on tullut jäädäkseen
Mustat hanat ovat tulleet sisustukseen jäädäkseen. Mattamusta on ajaton värivalinta, jonka voit helposti yhdistää minkä tahansa värin tai materiaalin kanssa – se toimii täydellisenä kontrastivärinä korostaen kauniisti muita värejä ja sopii näin täydellisesti nykyaikaisiin kylpyhuoneisiin ja keittiöihin.Oraksen pinnoitusprosessi tekee hanan pinnasta vahvan ja kestävän. Pinnoite sietää hyvin myös pesuaineita, eikä naarmutu helposti. Tästä huolimatta hanan pinta on silkinpehmeä ja musta pinnoite alleviivaa hanan muotoja, koska mattapintaisen viimeistelyn ansiosta pinta ei heijasta häiritsevästi.
kivipora
Yleisimmät rakentamisen kiinnitystavat
Ei ole yhdentekevää millä kiinnikkeellä asennus tehdään. Laadukkaan ja ennen kaikkea turvallisen rakentamisen perusta ovat oikein tehdyt kiinnitykset. Rakennusmateriaalin ominaisuudet määrittävät sen, minkälainen kiinnike kyseiselle alustalle soveltuu.
Ihmisiä viettämässä aikaa rannalla.
Kiuas kuntoon mökkikautta varten: näin huollat tai vaihdat kiukaasi
Kevät ja aurinko, linnun viserrys ja lumien sulaminen houkuttelee mökille. Mökkikausi on aluillaan ja mieli tahtoo touhuamaan mökille. Kesä lähenee kovaa vauhtia; rentoa oleskelua, koivunlehtien kahinaa, laineiden liplatusta ja lämmin kesätuuli kruunattuna lämpiävän saunan tuoksulla. Jotta voisimme aloittaa mökki- ja saunakauden, pitäisi varmaan kurkistaa, missä kunnossa mökkikiuas onkaan?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton