• Etusivu
  • Materiaalit

Lafarge Roofing tiilikatto nostaa talosi arvoa!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 13.02.2007
20072_3476.jpg

Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!

Tiilikaton suosio on kasvanut jo pitkään. Uusissa pientaloissa tiilikaton markkinaosuus on jo yli 50 prosenttia. Myös yhä useampi katon remontoija on löytänyt tiilikattovaihtoehdoistamme omaan taloonsa parhaan vesikatteen. Tiilikatto onkin loistava valinta myös kattoremonttiin. Jotkut remontoijat ovat huolissaan tiilikaton painosta, mutta yleensä huoli on turha. Jokainen katto, nykyisestä katemateriaalista huolimatta, on suunniteltu kestämään monin kerroin vesikatetta suuremman kuorman. Useimmissa tapauksissa tiilikaton paino paino täyttää näistä marginaaleista vain murto-osan ja sopii siten vaihdettavaksi myös kevyemmän materiaalin tilalle.

Tiilikaton valitsemiseen vaikuttavat pitkän rakennusperinteen lisäksi myös järkisyyt: tiilikatto kestää hyvin ilmansaasteita, sateita, auringon paahdetta ja myös Pohjolan äärimmäisiä sääolosuhteita: ankaria pakkasia, myrskysateita ja -tuulia sekä äärimmäisiä lämpötilanvaihteluja. Tiilikatto lisää myös asumismukavuutta. Jykevä tiilikatto eristää tehokkaasti ulkoa tulevia ääniä, se ei ropise eikä kolise vaikka säät vaihtelevat. Kun otetaan huomioon tiilikaton pitkäikäisyys, asentamiskustannukset ja talon käyttöikä, tiilikatto on myös yksi edullisimmista vesikatevaihtoehdoista.

Markkinoiden laajin kattotiilivalikoima


Kattotiilissä löytyy malleja ja värejä jokaiseen kaltevaan kattoon. Sen lisäksi, että katto on talosi suoja, se on myös oleellisesti talon ulkoasuun vaikuttava tekijä. Katto on rakennuksen viides julkisivu, joten oikeaan osunut materiaalivalinta on erittäin tärkeä paitsi koko talon rakennusteknisen toimivuuden ja kestävyyden, myös sen arkkitehtuurin kannalta. Lafarge Roofing Oy tarjoaa markkinoiden laajimman kattotiilivalikoiman: useita erilaista betoni- ja savikattotiilimalleja. Näiden erilaisista muodoista, pintakäsittelyistä ja väreistä löytyy sopivin vaihtoehto eri katto- ja talotyyppeihin. Rauhallinen ja perinteinen tiilikatto sopii useimpiin taloihin. Laattabetonikattotiilellä voi puolestaan toteuttaa kuinka modernin ja yksilöllisen kattoratkaisun tahansa. Myös savikattotiili voi antaa oman arkkitehtonisen mausteensa myös moderniin rakentamiseen.

Kotimaiset Ormax-betonikattotiilet

Ormax on Suomen ostetuin kattotiili. Siinä on kestävä maalipinta ja sen värivalikoima on markkinoiden laajin kahdeksalla suomalaiseen arkkitehtuuriin sopivalla värivaihtoehdolla. Ormax on nyt myös saanut uuden upean pinnoitteen – Protectorin! Ormax Protectorissa yhdistyvät klassisen kaunis ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Protector-pinnoite on hillityn kauniisti kiiltävä, likaa hylkivä ja 30 % kestävämpi muihin vastaaviin pinnoitteisiin verrattuna. Ormax Minster on sileä ja tietoisen pelkistetty laattakattotiili. Tiilen väri ja muoto antavat talolle selkeän ja persoonallisen ilmeen. Ormax Minster sopii hyvin niin moderniin rakennukseen kuin vaikka hirsirakennuksen katteeksi. Natur-betonikattotiili on läpivärjätty ja ympäristöystävällinen kattotiili. Se on pintakäsittelyltään maalaamaton ja siten ekologisin kattotiilivaihtoehto.

20072_3477.jpg

Savitiilikatossa on perinteitä

Savikattotiili on kaunis katemateriaali, joka voi olla ylpeä pitkästä historiastaan. Vaikka tuotantomenetelmät ovat oleellisesti kehittyneet, valmistusperiaate on edelleen sama kuin satoja vuosia sitten. Savikattotiili on täysin luonnontuote. Luonnon oma väri ei haalistu vuosien saatossa. Itse asiassa savikattotiilet vain kaunistuvat ikääntyessään.

Hollander-savikattotiilessä yhdistyvät käsityön perinteet ja alan viimeisin tuotantoteknologia. Tiilen aaltoimainen muoto antaa talolle kauniin ilmeen.*
Vittinge on perinteinen, jopa historiallinen, luonnonläheinen ja eleettömän kaunis savikattotiili. Sitä saa yksi- tai kaksikouruisena.
Nortegl on Hollanderin tavoin moderni, lukkiutuva savikattotiili. Pohjoismaiseen makuun kehitetty Nortegl-katto on ulkonäöltään viimeistelty, voimakas ja klassinen.
KDN on hienostunut hollantilainen savikattotiili, jota on valmistettu sen perinteisellä profiililla kautta aikojen. Pienikokoiset ja kiiltäväpintaiset tiilet luovat elegantin vaikutelman ja nostavat talosi ulkonäön kokonaan toiselle tasolle.

Tiilikatto helposti valmiina kattopakettina tai ammattilaisten asentamana

20072_3478.jpg

Täydellinen kattotoimitus kattopakettina on helpoin ratkaisu rakentajalle ja remontoijalle. Voit ostaa Lafarge Roofing -tiilikaton helposti valmiiksi mietittynä kattopakettina tai tilata sen jopa valmiiksi asennettuna. Jos haluat, että teemme kattotyösi alusta loppuun, valitse Avaimet käteen -pakettimme. Tällöin päätät vain kattotiilen ja värin ja me hoidamme loput! Asennuspalvelun toteuttavat alan kokeneet ammattilaiset. Asentajamme ja asennuspalvelumme vetäjät ovat alansa ehdotonta huippua ja omaavat pitkän kokemuksen juuri tiilikattojen asentamisesta. Koulutamme lisäksi asentajiamme pitkäjänteisesti ja kattavasti. Myös asentajamme ovat asiakaspalvelijoita ja asennuksen toteutus on siksi sujuvaa. Lafarge Roofing panostaa myös työturvallisuuteen ja korkeaan laatuun. Työturvallisuus otetaan tarkasti huomioon jokaisessa kattoasennuskohteessa. Asennustyönjohtomme on koulutettu työturvallisuuden ammattilaisiksi. Lafarge Roofing laadunvalvonta koskee tuotteidemme lisäksi myös asennustamme. Muistathan, että voit hyödyntää verotuksen kotitalousvähennyksen kattoremonttisi työkustannuksissa.

Asennuspalvelun toteuttavat alan kokeneet ammattilaiset. Asentajamme ja asennuspalvelumme vetäjät ovat alansa ehdotonta huippua ja omaavat pitkän kokemuksen juuri tiilikattojen asentamisesta. Koulutamme lisäksi asentajiamme pitkäjänteisesti ja kattavasti. Myös asentajamme ovat asiakaspalvelijoita ja asennuksen toteutus on siksi sujuvaa. Lafarge Roofing panostaa myös työturvallisuuteen ja korkeaan laatuun. Työturvallisuus otetaan tarkasti huomioon jokaisessa kattoasennuskohteessa. Asennustyönjohtomme on koulutettu työturvallisuuden ammattilaisiksi. Lafarge Roofing laadunvalvonta koskee tuotteidemme lisäksi myös asennustamme. Muistathan, että voit hyödyntää verotuksen kotitalousvähennyksen kattoremonttisi työkustannuksissa.

20072_3479.jpg

Tilaamalla kaiken kattoosi tarvittavan samasta paikasta, säästät huomattavasti aikaa ja vaivaa. Jos haluat asentaa kattosi itse, voit tilata tiilet katolle nostettuina, mikä helpottaa ja nopeuttaa tuntuvasti asennustyötä. Suosittelemme kuitenkin, että ostat itse asentaessakin kattosi valmiina kattopakettina, niin varmistat, että saat kaikki säännösten mukaiset ja yhteensopivat tuotteet helposti samalla kertaa.

Tilaa nyt tiilikatto asennettuna


Pyydä tarjous uuden talosi tai remonttikohteesi tiilikatosta meiltä helposti oheisella lomakkeella. Kun tilaat tiilikaton tarvikkeineen meiltä valmiiksi asennettuna ennen 30.3.2007 saat 300 € arvosta kattoturvatuotteita kaupan päälle!

Pidä kiirettä, parhaat asennusajat myydään nyt!

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Materiaalit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20073_3979.jpg
Tilaa nyt - etusi 300 euroa!
- kattotuvatuotteita kaupan päälle (edun arvo 300€)!Kun tilaat tiilikaton tarvikkeineen meiltä valmiiksi asennettuna ennen 30.4.2007 saat 300 € arvosta kattoturvatuotteita kaupan päälle. Etu annetaan alennuksena meiltä tilaamistastasi kattoturvatuotteista (lumiesteet, kattosillat, tikasaskelmat ja tikkaat). Etua ei voi siirtää muihin tuotteisiin eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Etu koskee vain asennuspalvelumme asentamana toimitettuja tilauksia.Pidä kiirettä, parhaat asennusajat myydään nyt!Pyydä tarjous Jäsentukusta...Lisätietoa tiilikatteesta...Lisätietoa kattoturvatuotteista...
Valkoinen kylpyhuone
IDO Select
Nyt voit valita kalusteen värin tismalleen oman makusi mukaan! Uudistuneen IDO Selectin sarjassa on IDOn vakiovärien lisäksi tarjolla tilaustyönä lähes 2000 kpl NCS-värikartan sävyä, joita sävyjä johtavat maalitehtaat käyttävät.
20224_77870.jpg
Kattoremontti tulossa? Valitse suomalainen teräskatto, jolla on 50 vuoden takuu
Kattoremontti on yksi omakotitaloasujan isoimpia ja tärkeimpiä remontteja. Kotimainen GreenCoat® on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen sijoitus, jolla hankit kodillesi vuosikymmeniksi laadukkaan ja huolettoman katon.
20083_9162.jpg
Näyttävä ovikatos
Ovikatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä sään rasituksilta. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei keräänny katoksen päälle.Icopalin Fastlock Uni –valokatteesta on saatavana asennusvalmis ovikatospakkaus tarvikkeineen. Kokonaisuuteen kuuluu katokseen tarvittava määrä valokatetta, katoksen rakenteet sekä kiinnikkeet.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton