• Etusivu
  • Rakentaminen

Finlaysonin Muumi-tuoteperhe laajenee

Rakentajan toimitus
Julkaistu 16.09.2008
20089_13032.jpg

Puistomuumi-pussilakanasetti

Finlaysonin suosittu ja hellyyttävä Muumi-tuoteperhe kasvaa syksyllä 2008 muhkealla Muumimatolla sekä Puistomuumi-pussilakanasetillä. Myös Muumi-froteepyyheperhe kasvaa suositulla Nuuskamuikkunen-hahmolla.

Lisätietoa Finlayson-tuotteista...

Muumi-pussilakanat ja -tyynyliinat

Finlaysonin Muumi-pussilakanaperheen uusin tulokas on värikäs Puistomuumi-setti. Syksyn värejä hehkuvassa Puistomuumi-kuosissa on aistittavissa tuulahdus raikkaasta luonnosta, jonne Muumit lähtevät retkelle sadonkorjuun aikaan. Syksyinen pussilakanasetti on saatavilla sekä aikuisten (150x210 cm/55x65 cm) että lasten (120x160 cm/ 55x65 cm) koossa.

Pussilakanavalikoimassa jatkavat edelleen myös suositut Ruusumuumi, Satumuumi, Talvimuumi ja Pomppumuumi.

Muumi-matto

20089_13033.jpg

Muumi-tunnelmaa voi jatkaa kylpyhuoneeseen sinisellä, muhkealla Muumi-matolla (50x80 cm). Pienet ja isot jalat viihtyvät pitkään mukavalla Muumi-matolla, jonka voi vesipestä 30 asteessa.

Muumi-pyyhkeet

Finlaysonin Muumi-pyyheperhe kasvaa uudella Muumi-hahmolla. Vihreät Nuuskamuikkunen-pyyhkeet saa sekä kylpy- että käsipyyhkeenä (70x140 cm ja 50x70 cm). Muumi-pyyheperheestä tutut Myy, Niiskuneiti, Muumipeikko, Muumipappa, Muumimamma ja Haisuli ovat edelleen mukana lasten ja aikuistenkin värikkäissä kylpyhetkissä.

Lisätietoa Finlayson-tuotteista...

20089_13034.jpg
20089_13035.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202212_80476.jpg
Maukasta ruokaa arkeen ja juhlaan takalla
Joulu on täynnä perinteitä, niin ruokien kuin tapojenkin suhteen. Mutta mitäpä jos hieman testaisikin jotain uutta tämän joulun kunniaksi ja kokkaisikin jouluherkut takalla?Takka on erinomainen keino valmistaa myös ruokaa – miksipä ei siis hyödyntäisi tuplasti sen suoman lämmön. Kodin lämmitykseen sekä ruoan laittoon.Ja miksi jättää takkakokkausta ainoastaan jouluun, hyödynnä monipuolisia reseptejä koko lämmityskauden ajan.
20223_77459.jpg
Helppo kukkapenkki terassilaudasta ja näkösuoja vinorimasta - katso hyvät vinkit ja ideat
Kun pihalla on monen eri aikakauden pergolarakennelmia, tuli aika tuunata molemmat. Uusi pergola sai juurelleen yksinkertaisen ja helppohoitoisen kukkapenkin. Vanha pergola tuettiin rima-aidalla ja samalla pihalle saatiin toimiva näkösuoja. Nyt sekä uusi että vanha pergola muodostavat pihalle yhtenäisen ja viihtyisän kokonaisuuden. Katso vinkit!
20238_82805.jpg
Miksi kannattaisi rakentaa epävarmoina aikoina?
Omakotitalo on edelleen suomalaisten eniten haluama asuinmuoto. Omaa tilaa ja pihaa arvostetaan. Miten asumisen toiveet yhdistyvät tilanteeseen, jossa inflaatio ja hintojen nousu huolestuttavat? Tilanteessa on kuitenkin myös rakentamisen kannalta hyviä asioita.
20165_46380.jpg
Muista routaeristys myös pihateille ja -muureille
Routaeristeen tärkein ominaisuus on luotettavuus eli pitkäikäisyys. Routaeriste ei saa painua kasaan eikä imeä vettä itseensä tai se ei toimi enää suunnitellusti tehtävässään. Ainutlaatuinen kestävyys, kokonaistaloudellisuus sekä monikäyttöisyys yhdistyvät kotimaisessa Finnfoam-eristeessä.Routaeristyksen tekoa ei kannata vähätellä rakentamisen missään vaiheessa. Kunnollinen routaeristys onkin yksi rakentamisen ja piharakentamisen perusasioita, joissa nopeasti ja ajattelematta tehden tulee tehtyä itselleen karhunpalvelus. Mitä routiminen sitten tarkoittaa? Yksinkertaisesti maakerroksen tilavuus ja routanousu kasvaa maassa olevan veden jäätymisestä johtuen.
202211_79981.jpg
Kasvata terassisi käyttöastetta - lasitus vaivattomasti talviasennuksena
Oletko sinäkin miettinyt, että kauniina talvipäivänä olisi pihatöiden lomassa tai ulkoilun jälkeen mukava istahtaa terassille nauttimaan kupponen kuumaa? Pihakalusteita kuitenkin verhoaa paksu lumipeite ja viileä viima käy poskiin. Lasitetulla terassilla näitä ongelmia ei ole. Lasita terassi nyt, niin saat enemmän etuja.
20134_34727.jpg
Rudus Oy Kevätpuutarha 13 -messuilla:Tunnelmallinen piha Ruduksen uusilla betonikivillä
Rudus esittelee Kevätpuutarha 13 -messuilla osastollaan 6f89 monipuolisen valikoiman betonisia ja graniittisia Rudus Formento -maisematuotteita. Joukossa on kolme uutuutta: luonnonkivimäiset Louhi-kivet, Tosca-laattasarja sekä Roomalaisten kivien profiloitu pinta. Yhteistä niille on kaunis, elävä pinta, joka antaa pihalle vivahteikkaan ilmeen.Osastolla voi kysyä neuvoa pihan perustamisesta sen rakentamiseen, viimeistelyyn ja pihakiveyksen huoltoon asti. Rudukselta saa maisematuotteiden lisäksi kaikki pihan rakentamisen liittyvät kivipohjaiset tuotteet, jotka auttavat luomaan kauniita, toimivia ja vähemmän hoitoa vaativia piha-alueita.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton