• Etusivu
  • Talo

Fenestran asennusnäytökset

Rakentajan toimitus
Päivitetty 19.08.2009
20095_17001.jpg

Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.

Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna- ja oviasennus on. Saat myös tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä! Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä.

Ikkunoiden asenusnäytös ke 26.8. Vantaalla

Aika: klo 9 - 18
Paikka: Veromäentie 10 B, 01510 Vantaa

Paikalla edustaja Ilkka Rikkinen, puh. 050 330 9365

Ikkunoiden ja ovien asennusnäytös to 27.8. Huittisissa

Aika: klo 9 - 17
Paikka: Sahamäki 3, 32700 Huittinen

Paikalla edustaja Merja Mäkeläinen,
puh. 050 344 3626

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20193_56818.jpg
10 hyvää syytä vaihtaa vanha ilmanvaihtolaite uuteen
Monessa kodissa on yhä käytössä vanha 2000-luvun alkupuolelta tai viime vuosituhanneltaperäisin oleva ilmanvaihtolaite. Joskus uskollisimmankin ilmanvaihtolaitteen elinkaari tuleekuitenkin tiensä päähän. Hyvä uutinen on, että ilmanvaihtolaitteet ovat kehittyneet valtavasti viimevuosien aikana. Päivittämällä ilmanvaihtosi uuteen tekniikkaan voit säästää enemmän energiaa,saavuttaa paremman ilmanlaadun ja nauttia älykkään automatiikan tuomasta käyttömukavuudesta.
20192_56212.jpg
Kehittyneellä maalämpötekniikalla parhaat säästöt
Pohjoismaisessa ilmastossa lämmityskustannukset muodostavat suuren osan asumiskustannuksista. Siksi on erityisen tärkeää valita lämmitysjärjestelmä, joka pienentää kustannuksia ja antaa tarvittavan määrän lämpöä myös kylmimpinä päivinä.
202110_73273.jpg
Hätäily talon lämmittämisessä voi aiheuttaa vaaran
Tulisijasta sisätiloihin purkautuva savu aiheuttaa vuosittain jopa satoja savuvahinkoja. LähiTapiolan havaintojen mukaan myös aiemmin hyvin toiminut tulisija voi yllättää lämmittäjän. Ilmalukon riski korostuu kosteassa syyssäässä, mutta myös helle ja esimerkiksi koneellinen ilmanvaihto voivat tukahduttaa hormin vedon. Pahimmillaan savu uhkaa henkeä.
20235_81684.jpg
Energiatehokkuutta lämmitysjärjestelmän vaihdolla
Rakennuksen energiatehokkuuden kasvattamiseen tähtäävät energiaremontit ovat nostaneet suosiotaan merkittävästi. Sähkön hinnan epävakauden vuoksi huomio on kiinnittynyt entistä enemmän asumisen energian kulutukseen. Energiaremontilla tarkoitetaan sellaisia toimenpiteitä, joilla parannetaan rakennuksen energiatehokkuutta ja hillitään energiakustannuksia. Energiaremontti ei ainoastaan auta säästämään kustannuksissa, vaan se usein myös parantaa asumisviihtyvyyttä ja -mukavuutta, lisää kiinteistön jälleenmyyntiarvoa, sekä pienentää lämmityksen aiheuttamaa hiilijalanjälkeä.
20098_18123.jpg
Betonin kierrätys
Ote päiväkirjasta: Kevät 2009Kun talo oli purettu maan päältä, pääsimme kiinni kivijalkaan. Kaivuri irrotti kellarikerroksen seinä-, lattia- ja porrasbetonit sekä keräsi kellarin keskelle kasatut piipun tiilet. Niiden määränpää oli Rudus Kierrätyksen vastaanottopiste Vantaan Länsisalmessa.
puulattia ja paneloitu seinä auringonvalossa
Sisäverhouslautaa seiniin, katton ja lattialle
Yksi aikaa kestävistä ja tyylikkäistä ratkaisuista, jotka tuovat luonnollista eleganssia sisätiloihin, ovat sisäverhouslaudat. Sisäverhouslaudat eivät ole pelkästään seinäpäällysteitä – ne ovat taidokkaasti suunniteltuja ja monipuolisia materiaaleja, jotka voivat muuntaa huoneen ilmeen ja tuntuman. Niiden käyttö ei rajoitu pelkästään perinteisiin tiloihin, vaan ne ovat myös modernin sisustussuunnittelun kulmakiviä.Tutustu puusta valmistettuihin sisäverhous paneeleihin, lattialautaan sekä listoihin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton