• Etusivu
  • Talo

Designkaivot saavuttivat ennätyssuosion Naantalin asuntomessuilla

Katso kuvat upeista kylpyhuoneista

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vieser Oy
Päivitetty 15.11.2023
20228_79214.jpg

Vieser Line -linjalattiakaivot sulautuvat kauniisti Naantalin Aurinkolinnan (kohde 28) seesteiseen kylpyhuoneeseen. Yhteistä kaikille Vieserin designkaivonkansille on niiden alla luotettavasti ja tehokkaasti toimiva Vieser One -kaivo, joka on helppo asentaa ja puhdistaa.

Vieserin kotimaisia desingkaivoja nähtiin tänä vuonna ennätyksellisen monessa asuntomessukohteessa. Erityisen suosittu oli Vieser Line -linjalattiakaivo, joka mukautuu monenlaiseen sisustukseen.

Asuntomessut tarjosivat jälleen tänä kesänä mahdollisuuden ihastella uusimpia asumisen trendejä, harkittuja sisustuksia, mielenkiintoisia rakennusratkaisuja ja uusinta talotekniikkaa. Naantalin messualueen merellinen ympäristö puhutteli varmasti myös luonnon ystäviä, sillä asuntomessukoteja ympäröivät komeat mäntymetsät, varvikot, kumpuileva maisema sekä alueen reunaan sijoittuva merenlahti – suomalaisen saariston luonto parhaimmillaan.

Luonto ja kestävä kehitys näkyivät vahvasti myös asuntojen materiaalivalinnoissa sekä sisällä että ulkona. Kylpyhuoneissa nähtiin entistä enemmän tummaa puuta, eläväpintaisia suuria laattoja, murrettuja värisävyjä sekä yksilöllisiä hana- ja suihkuratkaisuja.

Harkitut kokonaisuudet puhuivat puolestaan – ja se heijastui myös lattiakaivon valintaan. Vieserin kotimaisia designkaivoja olikin ennätyksellisen monessa messukodissa, kuten kohteissa 3, 5, 9, 19, 21, 23, 24, 28, 30, 31, 34 ja 35. Erityisen suosittu oli monenlaiseen sisustukseen mukautuva Vieser Line -linjalattiakaivo.

Lue myös: Kotimainen linjalattiakaivo – suosittu valinta Naantalin asuntomessuilla

Torppa Rauhala (19)
Torppa Rauhala (19)
Naantalin aurinkolinna (28)
Naantalin aurinkolinna (28)

Naantalin asuntomessujen kylpyhuoneissa nähtiin sekä yhtenäisiin lattiapintoihin lähes huomaamattomasti sulautuvia kansiratkaisuja että näyttäviä katseenvangitsijoita, kuten puisia Vieser Square -kansia. Puisen kannen voi halutessaan myöhemmin helposti vaihtaa laatoitettuun, mikä tuo joustavuutta kylpyhuoneen ilmeen muokkaamiseen.

Lue myös: Kylpyhuoneen upean yhtenäisen lattiapinnan salaisuus: laatoitettava kaivonkansi

Näyttävät Vieser Square -kannet ihastuttivat kohteissa Isokoskelo (35) ja Lounatuulen Tiira (21). Vieserin puiset kaivonkannet valmistetaan Kebony®- ja Accoya®-puista, joille on myönnetty useita ympäristösertifikaatteja, mukaan lukien pohjoismainen Joutsenmerkki.
Näyttävät Vieser Square -kannet ihastuttivat kohteissa Isokoskelo (35) ja Lounatuulen Tiira (21). Vieserin puiset kaivonkannet valmistetaan Kebony®- ja Accoya®-puista, joille on myönnetty useita ympäristösertifikaatteja, mukaan lukien pohjoismainen Joutsenmerkki.

Vieserillä on huomattu, että Naantalin messuvieraat ovat panneet merkille uudenlaiset designkannet.

– Meille on tullut todella paljon yhteydenottoja pitkin kesää näistä tuotteista. Mielellämme autamme ja kerromme lisää ja ohjaamme asiakkaat jälleenmyyjille, kertoo Vieserin Suomen ja Viron myynnistä vastaava Anni Hakola.

Vieserin kansille on tänä vuonna myös myönnetty Desing from Finland -merkki.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla jo vuodesta 1973 lähtien. Vieser-lattiakaivoja on asennettu yli 7 miljoonaa kappaletta, ja Vieserillä on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Pieni Vieser Flip -kansi on lähes huomaamaton osa Torppa Rauhalan (19) kylpyhuoneen yhtenäistä lattiaa. Halutessaan kannen voi kääntää, jolloin esiin tulee tyylikkään sileä teräspinta.
Pieni Vieser Flip -kansi on lähes huomaamaton osa Torppa Rauhalan (19) kylpyhuoneen yhtenäistä lattiaa. Halutessaan kannen voi kääntää, jolloin esiin tulee tyylikkään sileä teräspinta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vieser Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
20184_52761.jpg
Lattiakaivojärjestelmä, joka mukailee sisustusta
Haluaisitko näyttävän ja tyylikkään pesuhuoneen? Onko mielessäsi jo upeat kaakelit? Olethan muistanut miettiä myös lattiakaivon merkityksen pesuhuoneesi ulkonäölle? Nyt kannattaa unohtaa valkoiset tai metallinväliset ritiläkannet pesuhuoneesi keskellä, sillä Vieser Linen lattiakaivojärjestelmän voit valita vaikka laatoitetulla kansivaihtoehdolla niin, että se on huomaamaton osa pesuhuoneesi lattiaa. Myös harjattu RST-malli soveltuu kylpyhuoneisiin, joihin halutaan ylellinen ja tyylikäs tunnelma.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.
20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton