• Etusivu
  • Sisustus

Cello-kokonaisuudet kotiin, jossa mieli lepää

Rakentajan toimitus
Päivitetty 06.05.2008
20084_9903.jpg

Maailmat ideoittesi mukaan

Cello on K-raudan ja Rautian oma sisustusmerkki. Cellon idea on luoda inspiroivia sisustuskokonaisuuksia, jotka auttavat asiakasta toteuttamaan parempaa asumista. Cello on enemmän kuin upeita tuotteita - Cello on upeita kokonaisuuksia.

Asiakkaan valintoja helpotamme kokoamalla yhteensopivia tuotteita neljän tyylisuunnan alle. Asiakkaan on vaivatonta tehdä oman maun mukaisia valintoja ja koota niistä haluttu kokonaisuus.
Tee koti, jossa mieli lepää.

Tyylivalintoja voit tehdä seinäpinnoissa: tapetit ja maalit sekä lattioissa: laminaatit ja parketit, kuin myös valaisimissa.

Country

Lämminhenkistä nostalgiaa ja maaseudun tunnelmaa. Countryssa on lämpimiä sävyjä, aitoja luonnonmateriaaleja ja historiallista tyyliä. Kuvan valaisimet Nashville.

20084_9904.jpg

Classic

Ajaton ja tasapainoinen tyyli, joka muodostuu pienistä yksityiskohdista ja huolella valituista pintamateriaaleista. Tuotteita yhdistää klassinen ilme, joka tuo kotiin lämpimän hengen. Kuvan valaisimet Single lattiavalaisin ja Luna kattovalaisin.

20084_9905.jpg

Modern

Hillitty, kansainvälinen sisustustyyli. Moderni ilme luodaan tuotteiden selkeällä muotokielellä ja tarkkaan harkituilla väreillä.

20084_9906.jpg

Funky

Pop-taiteesta ja retrosta innoittuneita, leikkisän irrottelevia tuotteita. Funkyssa on luovaa ja iloista muotoilua, joka käyttää tämän päivän muotivärejä.

Alla olevissa kuvissa Modern-tyylin valaisimia.

Lattiavalaisin Cello Two Step, kromi. Runko harjattua terästä, lasikuvut. 230V/G9/40W, himmennin. Kork. 1425, lev 285, syv 240 mm.
Lattiavalaisin Cello Two Step, kromi. Runko harjattua terästä, lasikuvut. 230V/G9/40W, himmennin. Kork. 1425, lev 285, syv 240 mm.
Kattovalaisin Cello Octave. 4-osaisen valaisimen runko harjattua terästä, mustat kangasvarjostimet. 230V - E14-kanta - max.60W.
Kattovalaisin Cello Octave. 4-osaisen valaisimen runko harjattua terästä, mustat kangasvarjostimet. 230V - E14-kanta - max.60W.
Seinävalaisin Cello Octave. Runko harjattua terästä, musta kangasvarjostin. 230V - E14-kanta - max.60W. Liitosjohto kytkimellä.
Seinävalaisin Cello Octave. Runko harjattua terästä, musta kangasvarjostin. 230V - E14-kanta - max.60W. Liitosjohto kytkimellä.
Sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Tapettipinnan uusiminen?
Kysymys:Asunnon seinäpinnat pitäisi uusia. Vanhat tapetit ovat pääosin 60-luvun kiiltokuvio-väritapettia. Vanhojen poisrevintä kunnolla tuntuu työläältä ja mahdottomalta. Onko helppoa keinoa saada vanhat tapetit irti? Vai voisiko vanhan päälle asentaa jonkun levyn, jonka voisi sitten tapetoida tai maalata?
20221_74324.jpg
Nämä trendit näkyvät kylpyhuoneissa vuonna 2022
Vaikka kylpyhuoneeseen valitaan usein perinteisiä ratkaisuja, tyylissä ei silti tarvitse tyytyä tylsyyteen. Kylpyhuone on kodin hyvinvointitila, jonka rauhoittavaa tunnelmaa vahvistetaan nyt hempeillä väreillä, kiehtovilla muodoilla ja sointuvilla sisustustekstiileillä.
201312_37287.jpg
Mestarit kalusteasennustyömaille
Suomen ensimmäiset kalusteasennukseen suuntautuneet puuseppämestarit valmistuivat TTS:n ja Novart Oy:n yhteistyön tuloksena.
20158_44156.jpg
Epäsuora valaistus on miellyttävin valaistustapa
Epäsuoralla valaistuksella tarkoitetaan valaistusta, jossa lamppuja ei lainkaan näy, vaan valo tulee piilotetuista valonlähteistä. Valo heijastetaan esimerkiksi huoneen seinän tai katon kautta. Lopputulos on häikäisemätön ja miellyttävä.
20224_77764.jpg
Kevät on paras aika tarkistaa tiili- tai peltikaton kunto, ota tsekkilista talteen
Kevät on paras aika tarkistaa katon kunto. Kun tiili- tai peltikaton huoltaa säännöllisesti, välttyy monilta ikäviltä yllätyksiltä. Katon kunnon voi tarkistaa myös itse. Lue ammattilaisten vinkit, jotta talosi säilyisi terveenä tulevatkin vuosikymmenet ja osaat ajoittaa omakotitalon tai mökin kattoremontin oikein.
20121_29218.jpg
Katepal-bitumikatteet uusille ja vanhoille katoille
Katepal Oy on Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja. Se on perustettu vuonna 1949. Tuotantolaitokset sijaitsevat Lempäälässä, Tampereen naapurissa. Päätuoteryhmiä ovat SBS-kumibitumipohjaiset rullatavarat, kattolaatat, sivelyaineet ja pakattu bitumi.Tuotteet ovat eurooppalaisten harmonisoitujen tuotestandardien mukaisesti CE-merkittyjä. Katepal-tuotteilla on lisäksi Kattoliiton tuoteluokituksen mukainen VTT:n sertifikaatti, Tiehallinnon tuotehyväksyntä sekä useiden vientimaiden tyyppihyväksynnät. Katepal Oy noudattaa sertifioitua ISO 9001 -laatujärjestelmää. Ympäristöasiat huomioimme kaikessa toiminnassamme.Katepal Oy:n jatkuva tuotekehitys on suuntautunut katteiden kestävyyden ja käyttäjäystävällisyyden lisäämiseen. Perinteisistä "kattohuovista" on tullut nykyaikaisia kumibitumikermejä ja kattolaattoja, joissa yhdistyvät asennuksen helppous, upea ulkonäkö ja pitkäaikaiskestävyys.Lue lisää bitumikatteista

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton