• Etusivu
  • Sisustus

Cello-kokonaisuudet kotiin, jossa mieli lepää

Rakentajan toimitus
Julkaistu 04.09.2008
20084_9903.jpg

Maailmat ideoittesi mukaan

Cello on K-raudan ja Rautian oma sisustusmerkki. Cellon idea on luoda inspiroivia sisustuskokonaisuuksia, jotka auttavat asiakasta toteuttamaan parempaa asumista. Cello on enemmän kuin upeita tuotteita - Cello on upeita kokonaisuuksia.

Asiakkaan valintoja helpotamme kokoamalla yhteensopivia tuotteita neljän tyylisuunnan alle. Asiakkaan on vaivatonta tehdä oman maun mukaisia valintoja ja koota niistä haluttu kokonaisuus.
Tee koti, jossa mieli lepää.

Tyylivalintoja voit tehdä seinäpinnoissa: tapetit ja maalit sekä lattioissa: laminaatit ja parketit, kuin myös valaisimissa.

20089_12820.jpg

Lämminhenkistä nostalgiaa ja maaseudun tunnelmaa. Countryssa on lämpimiä sävyjä, aitoja luonnonmateriaaleja ja historiallista tyyliä. Kuvan valaisimet Nashville.

20084_9904.jpg
20089_12821.jpg

Ajaton ja tasapainoinen tyyli, joka muodostuu pienistä yksityiskohdista ja huolella valituista pintamateriaaleista. Tuotteita yhdistää klassinen ilme, joka tuo kotiin lämpimän hengen. Kuvan valaisimet Single lattiavalaisin ja Luna kattovalaisin.

20084_9905.jpg
20089_12822.jpg

Hillitty, kansainvälinen sisustustyyli. Moderni ilme luodaan tuotteiden selkeällä muotokielellä ja tarkkaan harkituilla väreillä.

20084_9906.jpg
20089_12823.jpg

Pop-taiteesta ja retrosta innoittuneita, leikkisän irrottelevia tuotteita. Funkyssa on luovaa ja iloista muotoilua, joka käyttää tämän päivän muotivärejä.

20083_9842.jpg

Kuvan kohteessa on käytetty Cellon tapettia: Eco Design 2, kuosi 5125. Eco Design 2 - tapettikokoelmassa on upeata struktuuripintaa, syviä värejä, metallinhohteen sekä mattapinnan vuoropuhelua. Tyylikkään graafiset Eco Design 2 - vinyylitapetit ovat myös helppohoitoisia ja kestäviä.

Sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20147_40156.jpg
Rakentamisilmoitus – kotitalouksien ilmoitusvelvollisuus
Kotitalouksien on 1.7.2014 lähtien ilmoitettava Verohallinnolle tiedot kaikista ostamistaan rakennusluvan alaisista töistä.
201411_41813.jpg
Viimeistele remonttisi koristelistoilla
Gyprocilta löytyy kolme erilaista kipsistä valmistettua Gyproc Cove –koristelistaa. Listat ovat helppoja työstää sekä kiinnittää paikoilleen. Paikalleen asennetut kipsilistat viimeistelevät huoneen ilmeen. Kaksi listoista on malliltaan kourumaista kolmannen ollessa hieman koristeellisempi aaltoilevan muotoilunsa ansiosta. Asennuksen valmistuttua koristelistat voidaan pinnoittaa maalaamalla, tapetoimalla tai koristetasoittamalla –aivan kuten Gyproc -rakennuslevytkin.
kiinnitys
Oikeaoppinen ja turvallinen kiinnittäminen
Valitse kiinnike oikein perusteinMihin rakennusmateriaaliin kiinnität ja minkä laatuista rakennusmateriaali on?Minkälaisia olosuhteita asennuksen tulee kestää?Minkälainen kuormitus asennukseen kohdistuu?
20086_11391.jpg
Muuttovalmiin omakotitalon saa pienelläkin budjetilla
Kastellin uusi Economy-mallisto on edullinen omakotitalomallisto, jonka saa muutto- eli sisustusvalmiina. Rakentaja lupaa, että budjetti ja muuttopäivä pitävät – siksi kotimainen uutuusmallisto on turvallinen vaihtoehto vaikka ensikodin rakentajalle. Varmuus budjetin pitävyydestä korostuu entisestään taloudellisesti epävarmoina aikoina.
20195_57858.jpg
Murtolaasti vaativaan tarkkuuslouhintaan
Tärinättömien louhintatekniikoiden suosio on selvässä kasvussa. Varsinkin kaupunkien keskustoissa vanhan remontointi ja uuden rakentaminen voi olla joskus hankalaa tilan puutteen vuoksi. Lisäksi kaikenlaiset vaatimukset ja säädökset, varsinkin melun suhteen, ovat kiristyneet. Vieressä voi olla historiallisesti tärkeä rakennus, johon ei saa syntyä vaurioita, tai muita tärinälle herkkiä kohteita kuten IT-järjestelmiä. Monet projektit voidaan suorittaa myös rakennuksen sisätiloissa. Tällöin tarvitaan ratkaisua, joka ei aiheuta tärinää eikä shokkiaaltoja.
202211_80349.jpg
Suunnitteletko hirsi­kodin rakentamista? Rakenna ainutlaa­tui­selle hirsitalo­alueelle
Haaveiletko asumisesta kauniin luonnon ja hirsisen naapuruston ympäröimänä? Jos vastaat kyllä, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Hongalla on myynnissä tontteja uudelle hirsitalojen omakotitaloalueelle Mäntsälään ja merelliselle hirsihuvila-alueelle Paraisille.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton