• Etusivu
 • Rakentaminen

Autotalli helposti ja vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella

Kastellin laadukkaat autotallit nyt kaikkien saatavilla

Tiina PainokallioKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 26.02.2024
kastelli-tallit_autotalli-katos-49

Voidaan sanoa, että Kastelli on toimittanut jo vuosikymmenien ajan tuhansia omakotitaloja Suomen kamaralla ja vuosien ajan tarjonnut myös autotalliosaamista Kastelli-talon rakentajien käyttöön. Nyt autotallivalikoima on kaikkien saatavilla. Mikä parasta, jokainen malli on Kastellilta totuttuun tapaan, muokattavissa omiin tarpeisiin sopivana pakettina.

Valikoimasta löytyy useita valmiita autotalli- ja autokatosratkaisuja, mutta usein malleja kuitenkin räätälöidään vastaamaan asiakkaan toiveita. Asiakas voi toimittaa Kastellille myös omat piirustuksensa, joiden pohjalta rakennus toteutetaan.

Kastellin autotallit ja -katokset toimitetaan precut-menetelmällä, jossa runkopuut on katkottu määrämittaan. Rungon kasaaminen on helppoa, mutta Kastelli tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää laadukasta asentajaverkostoaan.

Materiaalipaketin toimitussisältö

Kastelli-Tallien materiaalipaketin toimitussisältö koostuu karkeasti seuraavista osa-alueista.

 • Suunnitelmat (rakennuslupa- ja rakennepiirustukset, OmaKastelli -palvelu)
 • Ulkoseinät (sis. muun muassa eristeet)
 • Ulkoverhous (kaikki tarvittava ulkoverhoukseen ja viimeistelyyn)
 • Vesikatto (aluskate, tiilikate)
 • Yläpohja (sisäverhouskipsilevy, sisäkoolaus, höyrynsulkumuovit, mineraalivillat, kattoristikot)
 • Räystäät (räystäsrungot, otsalaudat, räystäänaluslaudat)
 • Autokatos (sis. muun muassa pilarin jalat, vesikattoa kannattavat palkit, kattoristikot)
 • Väliseinät (sisäverhouskipsilevyt, eristeet, puurunko)
 • Ikkunat (Tiivi-ikkunat)
 • Ovet (käynti- ja nosto-ovet)
 • Kiinnitystarvikkeet (puutavara, reikälevyt, kulmaradat)

Lue tarkemmat tiedot toimitussisällöstä Kastellin sivuilta

Alla näet vaihtoehtoja kattomalleista ja -materiaaleista, joista voit valita parhaat omaan projektiisi. Osa tuotteista ovat lisähinnallisia. Vakiovaruste-merkki kertoo, mitkä tyylivaihtoehdoista kuuluvat vakiohintaiseen autotalliin tai autokatokseen.

Kattomallit

Kastelli autotalli 1

Kattomateriaalit

Kastelli autotalli 2

Ulkoverhous

Kastelli autotalli 5

Pielilaudat

Kastelli autotalli 3

Autotallin ovi

Kastelli autotalli 4

Käyntiovet

Kastelli autotalli 7

Räystäät

Kastelli autotalli 6

Autotallit ja -katokset ovat muokattavissa käyttötarpeen mukaan

Autojen säilytys on jaettu yhdessä suosituimmista vakiomalleista katokseen ja autotalliin. Tilavassa varastossa voi säilyttää esimerkiksi polkupyörät, puutarhatyökalut ja harrastevälineet.
Pienillä yksityiskohtien muutoksilla myös vakiomalliston autotallista on mahdollista räätälöidä oman näköinen kokonaisuus, esimerkiksi seuraavasti:

 • Avoin katososa on mahdollista muokata suojaisemmaksi toiveiden mukaisella näköesteellä.
 • Autotallista voidaan lisätä käynti varaston puolelle. Varaston voi jakaa myös kahtia ja lisätä osioihin omat sisäänkäynnit.
 • Vakiomittoja muokkaamalla varastotilan voi optimoida esimerkiksi majoitus-, työ- tai saunatilaksi.

Mikäli vakiomalliston talli ei sovellu omiin tarpeisiin, on toimitus mahdollinen myös omien suunnitelmien pohjalta.

Näin valmistuvat laadukkaat Kastellin autotallit ja -katokset

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
rakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20161_45162.jpg
Millaisen hirsitalon sinä rakentaisit?
Hirsitalo on lämminhenkinen ja ekologinen valinta kodiksi. Honka hirsitalon Muuttovalmis -mallistosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon, joka istuu niin perinteiseen metsämaisemaan kuin myös tiiviiseen kaupunkirakentamiseen.
20225_78268.jpg
Terästä ja puuta yhdistävä Longhouse - "Rohkea talo, jossa on hieman teollinen teema"
SSAB:n maalipinnoitettu GreenCoat®-teräs on valittu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta rakennusmateriaaliksi moniin erityislaatuisiin rakennusprojekteihin, kuten Paraisille tänä vuonna valmistuvaan ekokylään. Myös muualta maailmalta löytyy lukuisia mielenkiintoisia, erilaisilla arkkitehtuuripalkinnoillakin palkittuja kohteita, joiden rakennusmateriaalina on käytetty GreenCoat®-terästä. Yksi tällainen kohde on Hollannissa sijaitseva Longhouse, jonka "moderni talonpoikaistyyli" luotiin teräksen ja puun yhdistelmällä.
20211_68110.jpg
Löydä oma hirsinen suosikkitalosi - tutustu uutuusmalleihin
Hongan hirsisten omakotitalojen mallisto on laajentunut uuden vuoden alkajaisiksi. Uutuusmallit Honka Touko, Honka Riekko ja Honka Huomen tarjoavat ekologista, energiatehokasta ja terveellistä asumista suomalaisesta puusta valmistettujen jykevien hirsiseinien sisällä. Hirsikodin ainutlaatuinen tunnelma pääsee oikeuksiinsa niin modernissa kuin perinteisemmässäkin talossa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton