• Etusivu
  • Talo

AS OY TURUN AKROPOLIS, TURKU

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Päivitetty 05.10.2017
2944_125619329_2017914133347.jpg

1989 rakennettu aikansa helmi, jossa kattopinta-alaa yhteensä 350 m2

KATTOJEN KUNKKU 2018 -REMONTTIKOHDE

TOTEUTUS /
TT-Rakennus Oy

Kyseinen pientaloyhtiö on rakennusneuvos Juhani Lundènin omistaman rakennustoimisto Lundén Oy:n rakennuttama ja hänen tyttärensä Jaana Lundènin suunnittelema täystiilinen aikansa helmi, joka sijaitsee Turussa arvostetussa korppoolaismäen kaupunginosassa. Kohde on luovutettu asuinkäyttöön vuonna 1989.

Viime vuosina kohteessa on suoritettu sisäpuolen saneerauksia sekä LVIS-saneeraus, jonka suoritti kohteen alkuperäinen rakennuttaja vuonna 2014.

Tiilikaton päivitys nykyaikaan

Vuonna 2017 tuli ajankohtaiseksi suorittaa vanhan tiilikaton päivitys uuteen näyttävään ja nykyaikaiseen Ormax-tiilikattoon. Urakoitsijaksi valittiin TT Rakennus Oy ja urakan valvonnasta vastasi Rakennuttajapalvelu Timo Närvänen Oy.

2944_748550810_2017101182116.jpg

Kokonaisvaltainen remontti

Kohteessa oli kattopinta-alaa kahdellatoista (12) lappeella yhteensä 350 neliötä, joista suurin osa tiiltä ja noin 30 neliötä huopaa.

Kohteessa purettiin vanhat kattoturvat, sadevesijärjestelmät, kattotiilet, huovat sekä aluskatteet kokonaan pois.

20179_50199.jpg

Yläpohjasta tyhjennettiin sinne kuulumattomat roskat ja tarkistettiin yläpohjan kunto. Puretut tavarat toimitettiin Ekopartnerille jatkokäsittelyä varten.

Osaan katosta asennettiin Divoroll Top Ru -hengittävä aluskate ja osaan OSB- levy, jonka päälle tuli huopa katon loivuudesta johtuen. Uudeksi katemateriaaliksi oli valittu ruskea Ormax Protector+ -kattotiili, jonka 30 vuoden takuu takaa kohteeseen pitkäksi aikaa huolettomia vuosia ja piippujen ja iv-koneiden pellitykset tehtiin myös katon väriä mukaillen.

Katolle asennettiin rakennusmääräykset täyttävät kattoturvavarusteet sekä nousukiskot talotikkaisiin ja piipulle meneviin tikkaisiin. Yläpohjassa suoritettiin vanhojen putkien eristykset samalla, kun ne liitettiin uusiin Vilpe- läpivienteihin, puhallettiin lisäeristettä ja lisättiin yläpohjan tuuletusta. Sadevesijärjestelmät uusittiin kokonaisuudessaan, vaihdettiin kaikki otsapellit valkoisiksi ja korjattiin ajan saatossa syntyneet lahovauriot.

Katso kohteen muutos

2944_748550810_201710118217.jpg
20179_50195.jpg
http://www.ttrakennus.fi/

TT-Rakennus toteuttaa viimeistellyt ja vedenpitävät katot omakotitaloihin, vapaa-ajan- ja taloyhtiökohteisiin.

TT-Rakennus on nuorekas, tehokas ja kotimainen Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä sekä Varsinais-Suomessa toimiva katto- ja julkisivuremonttien ammattilainen jo yli sadan henkilötyövuoden kokemuksella. Kalustomme on nykyaikaista ja asentajamme osaavia, paikallisia työmiehiä.

Toteutamme satoja kattoremontteja vuodessa. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun ja ammattitaitoon. Annamme työllemme viiden (5) vuoden takuun. Suunnittelemme remontit, toimitamme tarvikkeet työmaalle ja toteutamme työn aina loppusiivoukseen asti "avaimet käteen" -periaatteella. Kattoremontin yhteydessä meiltä saa myös sadevesijärjestelmät sekä piipunpellit mittatilaustyönä ja saumattomasti asennettuna paikoilleen.

Kuulumme Tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Lisäksi työllemme on annettu kotimainen Avainlippu -tunnus. www.ttrakennus.fi

Totetuttaa kattoremontit alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme, Varsinais-Suomi.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20183_52059.jpg
Usein kysyttyä IV-kanavien eristämisestä
Ilmanvaihdolla tarkoitetaan sitä, että rakennuksen sisäilmaa poistetaan ja tilalle tuodaan ulkoilmaa. Ilmanvaihdolla tarkoitetaan myös sisäilman puhdistusta. Ilmanvaihtokanavat voidaan eristää ISOVER-tuotteilla.Hyvän sisäilman avulla olet virkeämpi ja jaksat paremmin. Lisäksi se luo miellyttävän työ- ja oleskeluympäristön. Tehokkaasti ilmastoidussa talossa kosteus- ja homeongelmat eivät pääse vaurioittamaan rakenteita. Terve rakennus kestää sukupolvelta toiselle ilman suurempia rakenteellisia remontteja. Ilmanvaihdon kanavien lämmöneristämisellä vähennetään kanavien ja laitteiston lämpöhäviöitä ja varmistetaan ilmanvaihtojärjestelmän suunnitelman mukainen hallinta ja toiminnallisuus.
20081_8150.jpg
Säväytä värikkäästi puupaneelilla
Puulla sisustaminen on aina vain suositumpaa. Puun esteettisyyden ja lämpöisyyden lisäksi se valitaan usein myös ekologisista syistä. Puu on uusiutuva luonnonmateriaali, jota voidaan korjata, kierrättää ja elinkaarensa lopuksi hyödyntää energian lähteenä. Läpikuultavaksi pinnoitettujen, vaaleiden puumateriaalien rinnalle muotiin ovat tulossa lämminsävyiset sisustustuotteet. Kokeile sinäkin.Color-paneelilla voit säväyttää sisustamisessa uudella tavalla. Se on tyylikäs vaihtoehto, jos olet rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa. Unohda perinteiset paneelin käyttötavat ja heittäydy villiin mielikuvitusleikkiin.Color-paneeli täydentää kotimaisten puupaneelien värimaailmaa. Sitä on saatavana viittä eri sävyä: kirkas vaalea, tervalepän sävyinen, kaksi pähkinänsävyistä – vaalea ja tumma – sekä hieman yllätyksellinen hopeansävy.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
PTT:n kanssa yhteisesti sovittuja käytäntöjä
Talopaketit ovat omakotitalojen suosiossa ja suurin osa uusista kohteista rakennetaankin hyödyntäen talopaketteja. Omakotitalon rakentajalla on useita vaihtoehtoja toimitussisällöistä. Kokosimme tähän Pientaloteollisuus PTT ry:n ja sen jäsenyritysten yhteisesti sovittuja käytäntöjä toimitussisällöistä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton