• Etusivu
  • Talo

Artikelit

Rakentajan toimitus
Julkaistu 08.02.2013
1976_495066416_201241095546.jpg

Näkymä eteisessä: oikealla wc, vasemmalla huone. Ulko-oven vierestä mennään kodinhoitohuoneeseen.

Artikkelit ovat iso osa palvelun sisältöä

Jäsenpalvelut

Artikkeleihin upotetut TV-esitykset ja videot

1976_495066416_201241010242.jpg
Sähkökaapin edustalla johtoviidakko odottelee sijoittumistaan keskukselle.

Ja Video

Osa sisällöstä vain jäsenien näkyvillä

Tämä osa artikkelista vaatii kirjautumisen palveluun.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20214_69729.jpg
Kumpi sopii sinulle parhaiten: maalämpö- vai ilma-vesilämpö­pumppu? Katso vertailu!
Energiakulujen kasvaessa kiinnittyy huomio kodin lämmityslaskuun, johon eniten vaikuttaa lämmitysjärjestelmä. Lämpöpumppu on erinomainen tapa saada mahdollisimman edullinen lämmitys ja monesti uutta lämmitysjärjestelmää mietittäessä vaihtoehtoina ovatkin maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumppu. Lämpöpumpun valintaan vaikuttaa moni asia, mutta tärkeintä on kokonaisuus. Ammattilaisen apu lämmitysjärjestelmän valinnassa on tärkeää, koska silloin saadaan oikein mitoitettu ja asennettu lämpöpumppu.
26_P_57509.jpg
Mäntyharjussa tapahtuu
Loma-asuntomessujen aikana Mäntyharjussa tapahtuu kaikenlaista kaiken aikaa! Alla olevasta listauksesta saatat löytää mukavaa tekemistä messureissusi lisukkeeksi – tutki siis monipuolisia matkakohteita ja vietä virkistävää kesää Mäntyharjussa!
202211_80273.jpg
Uusi ilmanvaihtokone säästää sähköä 2000-luvun omakotitalossa
Uusi ilmanvaihtokone säästi sähköä 700 euron edestä heti ensimmäisenä talvena.
20204_63763.jpg
Hiljainen ja tehokas kärynpoisto keittiöön liesikuvun ja huippuimurin avulla
Perinteinen ratkaisu keittiön käryjen poistoon on liesituuletin, jossa on integroitu moottori. Integroidulla moottorilla varustettu liesituuletin on kuitenkin äänekäs. Tämä voi tuntua häiritsevältä varsinkin, jos keittiössä vietetään paljon aikaa. Liesituulettimen sammuttaminen tuokin usein ihanan hiljaisuuden keittiöön.Onneksi keittiön kärynpoistoon on hiljaisempi ja parempi vaihtoehto: liesikupu ja VILPE-huippuimuri. Kun talon katolle asennettava huippuimuri hoitaa kärynpoiston, pysyy keittiö hiljaisena. Samalla kärynpoisto on kuitenkin vähintään yhtä tehokasta kuin liesituulettimessa, jossa on integroitu moottori.
20181_51249.jpg
Kodin kaikki tiedot aina mukana!
OmaKastelli on digipalvelu Kastelli-talon rakentajille ja Kastelli-talossa asuville. Helppokäyttöisestä palvelusta löydät kattavasti ja nopeasti omaa kotiasi koskevat tärkeät tiedot ajasta ja paikasta riippumatta.
20162_45413.jpg
Monierin tiilikatteet
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton