• Etusivu
  • Rakentaminen

Ylläpitovastuun siirtäminen ylläpito-organisaatiolle

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Rakennuksen ylläpitovastuu siirtyy tilaajan ylläpito-organisaatiolle vastaanottotarkastuksesta.

Vastuuhenkilöt:
Valvojat, projektipäällikkö, isännöitsijä tai huollon johtaja.

Dokumentit:
Vastaanottotarkastuspöytäkirja

Hyväksyntä:
Projektipäällikkö

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20222_76965.jpg
Uudista kotisi sävyt vesiohenteisilla ja hajuttomilla maaleilla
Kotiemme sisustus muuttuu, jos ei vuosittain, niin ainakin aika ajoin. Joka vuodelle valitaan perinteisesti ne suosikkisävyt, joita sinä vuonna pulpahtelee esille niin sisustuslehtien sivuilla kuin sisustusohjelmienkin yhteydessä. Vuonna 2022 sisustamisen sävyt haetaan luonnosta. Maanläheiset värit kuten harmaat sekä beiget säilyttävät suosiotaan vihreän sekä poltetun oranssin pilkahtaessa lisämausteena.
20226_78691.jpg
Remontoi kylpyhuone toimivaksi!
Kylpyhuone on tärkeä osa kotia, ja sen remontointi kannattaa suunnitella huolella – alkaahan jokainen aamu kylpyhuoneesta ja myös joka ilta unten maille kuljetaan juuri kylpyhuoneen kautta.
20101_20044.jpg
Tapiola Kotimatka - riskittömämpi tie uuteen kotiin
Kodinvaihtoon liittyy paljon monitahoisia kysymyksiä. Tapiola Kotimatka on valmis toimintamalli, jossa asunnonvaihtoa harkitseva voi selvittää kaikki päätöksen tekemiseen tarvittavat seikat luotettavasti, asiantuntijoiden avulla.
20206_65362.jpg
Tämä on uudis­rakentajien keskuudessa suosituin ratkaisu jätevesi­järjestelmäksi
Oletko saneeraamassa tai rakentamassa uutta kotia tai vapaa-ajanasuntoa lähelle rantaa? Olethan ottanut huomioon myös jätevesien käsittelyn vallitsevien lakien mukaisesti? Kun eri käytöstä muodostuvat vedet ohjataan niille tarkoitettuihin laitteisiin, jätevedet puhdistuvat taloudellisesti, ympäristölle ja erityisesti vesistöille ystävällisellä tavalla. Vestellin tuotteilla on helppo hoitaa mökkien, vapaa-ajan asuntojen ja omakotitalojen jätevedet tehokkaasti. Tuotteita löytyy eri kokoisia kaikkiin tarpeisiin.
20087_12129.jpg
Lastenhuonemaistiaisia messuilta
Lastenhuoneissa on raikkaita värejä, tytöillä paljon punaisen kirjoa sekä pinkki-lime yhdistelmää, pojilla sinisen sävyjä ja omenanvihreää. Huoneissa on tehosteseiniä kuvioitu maalaamalla tai tarroin sekä tapetoiden valokuvia. Kalusteet ovat pitkälti perusvalkoista. Tuunattuja kirpparikalusteita ja metallisia sänkyjä löytyy niitäkin. Säkkituoleja, riippukeinuja, kerrossänky leikkitilalla, hauskoja valaisimia, suloisia pehmoja, design kalusteita – näitä voi bongata messujen lastenhuoneista.
20096_17386.jpg
Kattotarvikkeet, betonitiilikatto
Monier tarjoaa täydellisen kattoratkaisun, johon kuuluvat kiinnikkeet, tiivisteet, läpiviennit ja rakennusmääräysten mukaiset kattoturvatuotteet.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton