• Etusivu
  • Rakentaminen

Vielä ehdit Kalajoen Loma-asuntomessuille

Rakentajan toimitus
Julkaistu 03.07.2014
2428_473389592_2014739163.jpg

Kalajoen Loma-asuntomessut tarjoavat monenlaista nähtävää.

Kalajoen Loma-asuntomessut lähestyvät loppuaan.
Vielä on kuitenkin aikaa vierailla upealla messualueella tutustumassa kohteisiin.
Messuportit ovat auki 23.6.-6.7. välisen ajan.

Tässä ajatuksia ja tunnelmia messualueelta.

2428_473389592_20147391616.jpg
Villa Atriumin, kohde 2, pihalle johdattaa puiset portaat.

Katso lisää www.asuntomessut.fi

Haluatko ostaa liput jo ennakkoon? Voit ostaa pääsylippusi Loma-asuntomessuille sekä Asuntomessuille Jäsentukusta.
Lippukauppaan

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202110_72933.jpg
Kanadan lasinjalostustehdas on valmistunut ja tuotanto aloittanut toimintansa
Suomalainen parveke- ja terassilasituksen perheyhtiö Lumon uutisoi viime vuoden elokuussa investoivansa noin miljoona euroa Kanadan tehtaan lasinjalostukseen. Lumon on toiminut Kanadassa vuodesta 2011, jossa paikallinen tehdas on aikaisemmin vastannut lasitusten kokoonpanosta ja lasi on ostettu alihankintana valmiiksi jalostettuna. Lumon Oy kertoo tiedotteessaan 28.09.2021, että viime viikolla Toronton Vaughanissa juhlistettiin tehdasinvestoinnin valmistumista ja uusi lasijalostuslinja otettiin käyttöön.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Mittarinluenta
Mitä etäluenta tarkoittaa?Suomessa ollaan parhaillaan vaihtamassa kaikkia sähkömittareita uusiin etäluettaviin sähkömittareihin. Etäluennalla tarkoitetaan mittarinlukemien siirtämistä automaattisesti sähköisessä muodossa sähköyhtiölle. Etäluennan avulla sähkömittari voidaan lukea esimerkiksi kerran päivässä.Etäluettava sähkömittari rekisteröi sähkönkulutuksen tunnin tarkkuudella, joten tulevaisuudessa sähkönkäyttäjät saavat energiayhtiöiltä entistä tarkempaa tietoa sähkönkulutuksestaan.Suomessa sähkömittarit vaihdetaan etäluettaviksi vuoden 2014 loppuun mennessä.
201311_37070.jpg
ASTA RAKENTAJA 2014
Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 13.-15.2.2015Asta Rakentaja 2015 tarjoaa jälleen runsaasti hyödyllistä tietoa sekä neuvoja ja opastusta rakentamisesta, remontoinnista ja energiatehokkaasta asumisesta. Paikalla ovat kaikki alan keskeiset toimijat, jotka esittelevät uutuustuotteitaan sekä palveluitaan.Hae lisäpotkua rakennus- ja remonttihankkeeseesi Asta Rakentaja -messuilta!Suosittu rakentamisen ja asumisen messutapahtuma tarjoaa tuoretta tietoa, tuotteita ja palveluita alan ammattilaisille, oman kodin rakentajille sekä remontoijille.Tulosta ilmainen sisäänpääsylippu täältä
20214_70040.jpg
Hyvälaatuinen valaistus korostaa tyylikkäitä materiaalivalintoja ja kalusteita
Uuden talon valaistus on toteutettu käyttämällä runsaasti epäsuoraa led-nauhavalaistusta. Hyvälaatuinen valaistus korostaa tyylikkäitä materiaalivalintoja ja kalusteita. LedStoren Janne Halttu suunnitteli valaistuksen LedStoren oman tuotemerkin tuotteilla asiakkaan kanssa niin, että eri tilojen toiminnallisuudet ja erilaiset valon tarpeet otettiin huomioon.Keittiöön suunniteltiin tasaista, hyvää työskentelyvaloa. Korkeassa olohuoneessa seinälle saatiin linjakasta valoa jakamaan tilaa. Kylpyhuoneissa led-nauhavalaistuksen ja spottivalaistuksen yhdistelmä sopii sekä tunnelmalliseen että kirkkaampaan valaistustarpeeseen. Omina tiloinaan otettiin myös huomioon makuuhuoneen, kuntosalin, kodinhoitohuoneen ja vaatehuoneen toiminnallisuudet ja tarpeet. Pihavalaistuksen toteutuksessa käytettiin hyväksi muurin pintaa sekä terassikansia.
20186_53663.jpg
NIBEn lämmitysratkaisut
NIBEn lämmitysratkaisut ovat Porin Asuntomessuilla esillä kahdeksassa kohteessa.Tule tutustumaan NIBE-lämmitysratkaisuihin kohteissa 1 Villa Luoto, 7 WinNovan Tähti, 11 Talo Luvia, 19 Villa Karhu, 24 As Oy Porin Villa Sun, 27 Solid House Kodit, 31 RTV-talo ja 32 Villa Hohde.Villa Luotoa lämmittää kaksi NIBE F1345 -maalämpöpumppua. WinNovan Tähdessä lämmityksestä huolehtii NIBE F2040 -ilma/vesilämpöpumppu, Talo Luviassapoistoilmalämpöpumppu NIBE F750 (lämmitys ja käyttövesi), Villa Karhussa poistoilmalämpöpumppu NIBE F470, As Oy Villa Sunissa kaksi kompaktia NIBE F470 -poistoilmalämpöpumppua, Solid House Kodeissa NIBE F1126 -maalämpöpumppu (lämmitys ja käyttövesi), RTV-talossa NIBE F1226 -maalämpöpumppu (lämmitys) ja Villa HohteessaNIBE POLAR -ilmavesilämpöpumppu (lämmitys).
20169_47345.jpg
Kuivuva rappausjärjestelmä
Kivirakenteisiin taloihin kehitetty Weber VarmaRappaus on toteutettu kuituvahvistetulla sementtilaastilla ja uuden sukupolven AquaBalance-tekniikalla valmistetulla VarmaPinnoitteella. Laasti sisältää kapillaarista veden imeytymistä vähentäviä aineita, jolloin sadevesi ei kulkeudu helposti laastin läpi ja rakenne pysyy kuivana. VarmaPinnoitteen pintakerros on hydrofiilinen ja kuivattaa nestemäisen veden pinnoitteen pinnalta, joka vähentää levä- ja homekasvuston riskiä. VarmaPinnoitteesta löytyy yli 200 väriä, joilla saavutetaan tasavärinen pinta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton