• Etusivu
  • Rakentaminen

Uusi Rakentaja.fi-vuosikirja tulee painosta näinä päivinä

Rakentajan toimitus
Julkaistu 13.01.2010
20101_19847.jpg

Rakentaja.fi-vuosikirjaksi nimensä muuttaneen printtituotteemme ensimmäinen osa tulee näinä päivinä painosta. Toinen osa ilmestyy keväällä. Molempien painos on 50 000 kpl, joten maailmalle jaetaan vuoden aikana runsaat 20 miljoonaa sivullista rakentamisen infoa – parhailta materiaali- ja palveluntarjoajilta!

Kirjat postitetaan kaikille uusille jäsenille, jotka liittyvät palveluumme ja joiden hankkeena on omakotitalon, asuinhuoneiston tai vapaa-ajan asunnon rakentaminen tai remontointi. Kirjaa jaetaan myös messuilla.

Koska eräs kumppanuuden kulmakiviä on, että kaikki markkinoivat kaikkia, voi kirjoja käyttää myös erilaisten asiakastilaisuuksien houkuttimena. Ota yhteyttä, kerromme esimerkkejä.


Rakentaja.fi-vuosikirja Osa 1: "Suunnittelusta vesikattoon"

Rahoitus ja vakuutus


Suunnittelu ja aloitus


Perustukset ja pohjarakenteet


Ulkopuoliset LV-työt


Talopaketit, huvilat ja rungot


Eristäminen


Vesikattorakenteet


Julkisivut


Ulko-ovet, ikkunat, lasitukset

Rakentaja.fi-vuosikirja osa 2: "Sisätyöt, piha ja puutarha"
Tulisijat ja hormit
Väliseinät, väliovet
Kylpyhuone- ja saunatilat
Pinnoitteet ja sisäportaat
Lämmitys ja ilmanvaihto
Sisäpuoliset LVI-järjestelmät
Sähköistys ja valaistus
Kalustus ja koneistus
Piharakenteet ja pinnat
Pihatarvikkeet ja -rakennukset

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
NIBE mukana Korjausrakentaminen-tapahtumassa 9.2.2016
NIBEn messuosastolta löytyvät laajojen lämmitysjärjestelmien valikoimat. Ammattitaitoiset jälleenmyyjät neuvovat, miten juuri sinun kotiisi löydetään sopivin NIBE lämmitysratkaisu.
20092_14857.jpg
Kastellin huviloita Muuttovalmiina
Nyt oman huvilan hankkiminen on helpompaa kuin koskaan! Muuttovalmiiksi rakennettu Kastelli-huvila on oikea vastaus vaivattomaan huvilarakentamiseen. Valitessasi Kastellin Muuttovalmiin huvilan saat ykköslaatuisen vapaa-ajan asunnon ammattilaisten rakentamana ja sisustamana – helposti ja ennalta sovittuun hintaan. Voit jättää rakentamisen Kastellin ammattilaisten tehtäväksi ja luottaa täydellisesti Kastellin laatimaan kustannusarvioon ja aikatauluun. Voit valita huvilatoimituksesi myös Viittä Vaille Valmiina, jolloin voit itse tehdä kaikki sisustustyöt oman makusi mukaan.
20205_64462.jpg
Ihailetko vanhaa, harmaata pintaa?
Ihailetko vanhan tyylistä harmaata pintaa, jota löytyy ajan patinoimista rakennuksista? Enää ei tarvitse käyttää suolahappoa ja myrkkyjä pinnan saamiseksi. Harmaiden pintojen käsittelyyn on kehitetty uusi tuote, SIOO:X. Vesiohenteinen ja myrkytön tuote on kehitetty puupintojen suojaukseen sekä hoitoon.Patentoitu SIOO:X vaikuttaa mekaanisesti, fossilisoivan menetelmän kautta puupintaan. Pinta pysyy tuulettuvana, SIOO:X ehkäisee halkeilua sekä tikkuuntumista. Puupinta on käsittelyn jälkeen tiivis, pehmeä ja miellyttävä jalkapohjalle. Ulospäin pinta on kaunis ja tasaisen harmaasävyinen peittämättä kuitenkaan puun syitä.Tehokas käsittely suojaa käsiteltyä pintaa sieniltä, tummumista, levää, sammalta, hometta, lahoamista ja tuhoelämiä vastaan (EN 46 ja EN 113 mukaisesti).
20091_14763.jpg
Korjauskulujen nousu ollut täysin odotettua
Asuinkerrostalojen rakentaminen vilkastui vasta 1950 –luvulla.Vilkkaimmillaan rakentaminen oli 1970 –luvulla, jolloin Suomen yhteensä noin 56.000:stä asuinkerrostalosta rakennettiin lähes 23 % eli yhteensä 12.677 kpl. Seuraavaksi vilkkaimpia vuosikymmeniä ovat olleet 1980 –9.055 kerrostaloa ja 1960 –luku 8.685 kerrostaloa.
Peltikaton maalaus telalla
Vesikaton maalaus
Vesikatot joutuvat kovalle rasitukselle alttiiksi kaikkina vuodenaikoina. Täyttääkseen tehtävänsä odotetulla tavalla koko suunnitellun käyttöikänsä ajan katto vaatii hoitoa ja huoltoa. Vesikaton kunnosta huolehtimisella voi pidentää katon käyttöikää merkittävästi. Esimerkiksi puhtaana pidetty ja säännöllisesti huoltomaalattu peltikatto kestää kymmeniä vuosia. Huoltomaalaus on tehtävä 10–15 vuoden välein tai kun maali irtoaa tai pinnalle tulee ruostetta. Uudismaalauksen kohteena on lähes poikkeuksetta peltikatto, mutta huoltomaalausalustana voi olla peltikaton ohella myös huopa- tai tiilikatto. Riippumatta maalattavasta alustasta, onnistuneen lopputuloksen lähtökohtana on huolellinen pohjatyö ja oikean maalin valinta. Kestävyyden lisäksi maalaamisen tavoitteena on antaa pinnalle haluttu ulkonäkö.
20093_15432.jpg
Piha kuntoon Tulikiven luonnonkivillä
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa Tulikiven luonnonkivistä...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton