• Etusivu
  • Varusteet

Ulkoiluvälineiden säilytysratkaisut kotiin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ovella Systems Oy
Julkaistu 02.10.2018Päivitetty 30.11.2022
201810_54888.jpg

Erilaiset säilytysmahdollisuudet ovat pieni mutta merkittävä osa kodin kokonaisuutta ja viihtyisyyttä. Kun koti on järjestyksessä, mieli lepää eikä aikaa kulu hukassa olevan polkupyörän tai laskettelusuksien etsimiseen. Kuinka mukavaa onkaan, kun renkaille, pyörille, suksille ja muille ulkoiluvälineille löytyy talosta paikkansa.

Varastotilojen pyöränsäilytysratkaisut kaaokseen

Kaaoksessa oleva varasto ei houkuttele pyöräilyyn, kun joutuu kuluttamaan aikaa ja voimiaan pelkästään pyörän hakemiseen. Kun taas pyörät ovat hyvässä järjestyksessä, on helppoa ja mukavaa lähteä pyöräilemään. Ovellalla on muutama oivallinen vaihtoehto pyörän säilyttämiseen varastotiloissa:

  • Fillarikoukku FK-1 on seinäkoukku polkupyörälle. Säilytys tapahtuu ohjaustangosta satula seinää vasten. Asennus onnistuu eri korkeuksille.
  • Junior V-3 on sekin seinäkoukku polkupyörälle. Tässä säilytys tapahtuu etu- tai takarenkaasta. Asennus onnistuu eri korkeuteen alas tai ylös.
Tutustu lisää Ovellan ratkaisuihin >>

Pyörien ja suksien säilyttäminen sisätiloissa

Ovellan nerokkaat säilytystelineet polkupyörille ja muille välineille on suunniteltu asennettaviksi myös asuintiloihin, jos muuta varasto- tai säilytystilaa on vähän. Hyvä vaihtoehto sisäsäilytykseen on esimerkiksi Ovella Fillarikoukku FK-1, jossa polkupyörää säilytetään pystyssä esim. nurkassa. SkiRack STM-5 ja MultiRack MT-6 ovat suksia, luistimia, rullalautoja ym. varten. Asunnoissa säilytystiloja ovat mm. eteinen, vaatehuone ja parveke tai terassi. Pienissä asunnoissa myös olohuone, jolloin telineet ovat osana sisustusta. Asukas voi itse asentaa telineet helposti asennusohjeiden ja -kiinnikkeiden avulla.

Suksiteline.
Suksiteline.

Piha-alueet järjestykseen

Ovellan polkupyörien ulkosäilytystelineet on suunniteltu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin, eri vuodenajat huomioiden. Junior V-3 pyöräkoukku soveltuu yhtä hyvin myös polkupyörän ulkosäilyttämiseen. Toinen hyvä vaihtoehto pyörätelineeksi kodin pihalle on esimerkiksi Citypark, joka on kahden pyörän runkolukitusteline, jossa on erillinen pyörivä pidike. Telineen voi pinta- tai uppoasentaa.

Renkaat telineeseen

Talvi- ja kesärenkaiden säilytys aiheuttaa keväisin ja syksyisin päänvaivaa. Tähänkin ongelmaan Ovellalla on ratkaisu, nimittäin rengasteline PST-4, johon sopii 4 standardirengasta. Megakonsoli PST-2 puolestaan on taittuva autonrenkaiden säilytysteline kahdelle standardirenkaalle. Teline soveltuu myös polkupyörän säilytykseen.

Rengasteline PST-4, johon sopii 4 standardirengasta.
Rengasteline PST-4, johon sopii 4 standardirengasta.

Remontoi tilaa säilytysjärjestelmälle

Jos tuntuu, että hyvää tilaa säilytystelineille ei parhaillaan ole kodissa, niin aina on vaihtoehtona jonkin toimimattoman tilan remontointi uutta käyttötarkoitusta varten. Yleensä Ovellan ratkaisut eivät tarvitse suurta remonttia olemassa olevaan tilaan.

Tutustu lisää Ovellan ratkaisuihin >>

Pyöräparkit sisälle ja ulos

Mikä Ovella?

Ovella Systems on vuonna 1979 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut turvallisiin, kestäviin ja tyylikkäisiin säilytysratkaisuihin. Ovellan erityisosaamista ovat polkupyörien parkki- ja säilytysratkaisut sisä- ja ulkotiloissa.

Ovella Systems Oy
Varusteet
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20239_83080.jpg
Huuhtelukaulukseton wc-istuin helppo puhdistaa
Perinteisten wc-istuimien sisäreunaa kiertää huuhtelukaulus, jonka avulla huuhteluvesi ohjataan kulhon eri puolille. Tekniikka on sinällään toimivaa, mutta valitettavasti huuhtelukauluksen alla on oivallinen paikka bakteereille. IDO Rimfree on aivan uudenlainen wc-istuin, josta on jätetty huuhtelukaulus kokonaan pois.
50_P_16681.jpg
Asuntomessut Vaasassa
Lämpöä merenpohjastaVaasan kaupunki ja Osuuskunta Suomen Asuntomessut allekirjoittivat tiistaina 13.11.2007 yhteistoimintasopimuksen. Sopimuksessa määritellään osapuolten tehtävät, työnjako, vastuut ja velvoitteet. Asuntomessut Vaasassa järjestetään Vaasan Suvilahdessa ensi kesänä, 11.7.10.8.2008.Asuntomessualueelle rakennettu matalalämpöverkko, jonka avulla messutaloja lämmitetään merenpohjan lämmöllä, on kerännyt paljon huomiota jo ennen messuja. Merenpohjaan on vaakaporattu 7 kilometriä putkistoa, jolla lämpöä kerätään keskitetysti pientaloihin. Energian käyttöä ei mitata, sillä matalalämpöverkon käyttömaksu on vuodessa kiinteä. Matalalämpöverkko voitti vuonna 2006 Innosuomi-palkinnon ja kesällä 2007 Suomen Kauppa- ja teollisuusministeriö myönsi myös rahoituksen hankkeen toteuttamiseen.
20099_18577.jpg
Kastelli - ViittäVailleValmis
Kastellilta saat aina sopivimman ja järkevimmän toimitusvaihtoehdon riippuen omasta ajankäytöstäsi ja kiinnostuksestasi itse rakentamiseen. Omatoimisten rakentajien "Peruspaketti" ja "Suurpaketti" pitävät edelleen pintansa, mutta yhä useampi rakentaja valitsee "Muuttovalmiin" ohella myös sisustajan "Viittä Vaille Valmis" –toimituksen. Siinä Kastelli rakentaa talon sisustustöitä vaille valmiiksi. Voit itse hankkia sisustusmateriaalit ja kiintokalusteet oman makusi mukaan ja pääset suoraan mukaviin sisustustöihin.Helppoa, vaivatonta ja turvallista!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton