• Etusivu
  • Talo

Tyylikkäät listat ja paneelit

Rakentajan toimitus
Päivitetty 01.11.2007
200710_7216.jpg

Kun rakennat kotiasi, valitse osaava kumppani. Lista-Center on mukana, kun suunnittelet, rakennat, uudistat tai viimeistelet. Listat ja paneelit viimeistelevät kodin ja lopputulos hivelee silmää. CENTline on yksi Suomen suosituimmista ja monipuolisimmista: siksi niin moni koti näyttää valmiilta.

Tarvitsetpa listoja mihin tarkoitukseen tahansa, löydät haluamasi meiltä. Laaja valikoimamme sisältää runsaasti erilaisia, tyylikkäitä peite-, seinä-, jalka-, parketti-, katto- tai reunalistoja. Valikoimissamme myös paneelit niin sisustamiseen kuin saunaankin.

Lista-Center pitää myös huolta ympäristöstä. Ylläpidämme ISO 14001 standardin mukaista ympäristöjärjestelmää. Lisäksi ylläpidämme PEFC-standardin mukaista puun alkuperäketjun hallitsemisjärjestelmää. Molemmat ympäristöjärjestelmämme ovat kansainvälisen BVQI:n sertifioimia.

200711_7252.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_55005.jpg
Herkullista ruokaa leivinuunissa
Varaava tulisija on varma lämmönlähde ja moderni ruoanlaittaja. Tulikiven uudet tulisijat on varustettu nykyaikaisella tulipesällä ja ilmansäätöjärjestelmällä, joka polttaa puun puhtaasti ja tehokkaasti, jolloin puuta kuluu vähemmän kuin vanhoissa tulisijoissa. Ekologinen kokkaaja säästää sähköä tekemällä ruokaa, paistamalla sämpylät ja pullat leivinuunissa. Leivinuunin lämmössä hautuu niin pataruoat kuin paistitkin mureiksi ja maukkaiksi. Puulämmitys antaa oman arominsa ruokaan.Lämmönlähteenä varaava tulisija antaa lämpöä pitkään ja on aina valmiina käyttöön sähkökatkoksista huolimatta, koska se on ainoa sähköstä riippumaton lämmönlähde. Lisäksi tulisijalla lämmitettäessä säästää sähköä huomattavasti.
20162_45434.jpg
Tee itse! Aito antiikkinen tiiliseinä sen olla pitää
Pieni kerrostalokolmio yhdistettiin linjasaneerauksen yhteydessä seinän takaa myyntiin tulleeseen yksiöön. Asuntoremontin edetessä yksi olohuoneen seinä päätettiin verhoilla aidoilla käsin lyödyillä sisustustiilillä.
200710_7047.jpg
Ilma paranee vaihtamalla
Nykykäsityksen mukaan huoneilman vaihtuminen ainakin kerran kahdessa tunnissa on välttämätöntä hyvän sisäilman laadun takaamiseksi. Vanhoissa painovoimaisen ilmanvaihdon taloissa, etenkään kerrostaloissa, ei näitä vaatimuksia useinkaan täytetä. Ilmanvaihto ei riitä ja ilma tulee hallitsemattomasti ja suodattamatta sisään.
201811_55395.jpg
Näin tasoitat ja oikaiset lattiat
Pinnan puhdistusEnnen lattian tasoitusta alustasta pitää poistaa irrallinen betoni, tasoite ja muut tartuntaa heikentävät aineet, kuten rasva, lika, maali, liima ja niin edelleen jyrsimällä tai hiomalla. Tarvittaessa alustaa voi karhentaa, jotta tasoite tarttuu paremmin. Imuroimalla varmistetaan hionnan tai karhennuksen pölyjen poistaminen lattiapinnalta.
20123_30277.jpg
Näin tehdään pihan pohjatyöt
Pihakiveyksen pohjatöissä ei kannata säästää, sillä huolellinen pohjaus varmistaa kestävän kiveyksen.Sääolosuhteet Suomessa edellyttävät poikkeuksetta routivien maalajien, esimerkiksi saven ja hiesun korvaamista hiekka- ja/tai sorapitoisella maa-aineksella. Myös turve- ja liejumaat vaihdetaan kantavaan maa-ainekseen.Pohjaustöiden laajuus on aina tarkistettava tapauskohtaisesti. Ennen kaivutyön aloittamista on tarkistettava myös, onko työalueella maanalaisia kaapeleita tai putkistoja.
20148_40675.jpg
Sisätilojen purkutyöt ja remontointi vanhassa talossa jatkuvat
Seurantakohteessa seurataan vanhan hirsirunkoisen omakotitalon remontoimista pariskunnan ja heidän pian syntyvän lapsensa kodiksi. Kertojana toimii perheen äiti. Talon remontoinnissa on tarkoitus käyttää mahdollisimman paljon ajalle tyypillisiä materiaaleja sekä värejä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton