• Etusivu
  • Talo

Turvallisuutta ja näyttävyyttä asuinympäristöön

Rakentajan toimitus
Julkaistu 16.04.2010
20104_21264.jpg

Renecom liukuportti

Helppokäyttöiset ja näyttävät Renecom aidat ja portit ovat huolettomia, kestäviä sekä turvallisia. Valittavissa on useita erilaisia malleja, kokoja ja värejä sekä käyttömukavuutta lisäävä energiataloudellinen avausmekanismi. Renecom portti on vaivaton myös käsikäyttöisenä. Uusimman, patentoidun tekniikan ansiosta automatiikalla on viiden vuoden supertakuu.

Lisätietoa Renecom aidoista ja porteista..

Liukuportti on vaivaton ja turvallinen

Portin vahva rakenne takaa sen helpon liikkuvuuden. Portin sivulle suunniteltu erikoispyörä pitää sen vakaana ja helposti liikkuvana, jolloin portti ei tarvitse erillistä lisätukea.

Rakenteensa ansiosta portti on huoltovapaa ja sitä on helppo käyttää myös talvella.

Jokapäiväinen portin käyttö helpottuu kauko-ohjattavan automatiikan avulla. Automatiikka on suunniteltu portin rakenteen sisälle, mikä estää ulkopuolisten henkilöiden pääsyn automatiikkaan käsiksi. Sähkökatkoksen sattuessa portti voidaan avata myös käsin.

Ylikuormitushälytin takaa portin turvallisen käytön. Portti pysähtyy jos se törmää esteeseen ja palaa alkuperäiseen asentoon. Porttiin on mahdollista hankkia myös valokennot.

Arvovaltainen lehtiportti

Laadukas, kaksilehtinen Renecom portti luo näyttävyyttä pihapiirillesi.

Käsikäyttöiset lehtiportit on varustettu lukolla ja pulttilukolla, mikä on yksinkertainen ja helppo tapa suojata luvattomien henkilöiden sisäänpääsy. Portin mukavuutta voi lisätä kauko-ohjatulla automatiikalla.

Turvallisuusautomatiikan valot varoittavat aukeavasta portista. Lisäksi valokennot havaitsevat ajoradalla olevat esteet pysäyttäen portin.

Renecom lehtiportti
Renecom lehtiportti

Suojaa yksityisyyttäsi käyntiportilla

Käyntiportti helpottaa kulkua pihallesi ja helpottaa myös mm. lasten ja lemmikkieläinten valvontaa.

Vierailija voi olla yhteydessä taloon portin sisäänrakennetulla puhelimella tai kameralla, jotka voi asentaa portin yhteyteen.

Portin sähkölukko mahdollistaa portin avaamisen ilman avainta katkaisijasta mistä tahansa kohdasta taloa. Lähtiessäsi ulos, vapautat lukon katkaisijasta, minkä jälkeen portti lukkiutuu automaattisesti .

Renecom käyntiportti
Renecom käyntiportti

Räätälöi juuri sellainen kuin itse haluat

Voit suunnitella itsellesi sopivan aitakokonaisuuden monista eri elementeistä. Useat värivaihtoehdot takaavat onnistuneen ratkaisun. Voit yhdistää valitsemaasi aitamalliin myös integroidun postilaatikon. Aitaelementit ovat moduulirakenteisia ja niissä on erikoiskiinnikkeet, jotka helpottavat asentamista myös kalteville pinnoille.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20182_51659.jpg
Varmista lämmön säilyminen
Lämmitysjärjestelmän varustaminen lämminvesivaraajalla on tehokas tapa varmistaa lämmön tehokas säilyminen ja mahdollisuus käyttää energiaa oikeassa paikassa oikeaan aikaan.Akvaterm-varaajalla varmistat, että kotisi lämpenee entistä turvallisemmin, helpommin, tehokkaammin ja ennen kaikkea edullisemmin!
20082_8986.jpg
Hyvän olon sauna
Saunan muodonmuutosSauna on tilana tarkoituksellisestikin hieman erillään asuinhuoneista, melkeinpä piilossa. Saunaa käytetään kuitenkin usein päivittäin – tai ainakin sen välittömässä yhteydessä olevaa pesutilaa. Niinpä myös saunan näkyviin rakenteisiin kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Suomalainen sauna onkin muuttanut muotoaan ja olemustaan ihan viime vuosina varmasti enemmän kuin kodin mikään muu tila. Saunasta halutaan tehdä hyvänolon tyyssija, jossa niin mieli kuin silmäkin lepää. Hyvän näköinen sauna ja sen käytöstä saatava nautinnollinen saunakokemus syntyvätkin kokonaisuudesta, jossa on mietitty kaikki yksityiskohdat, kuten kiuas, lauteet, seinämateriaalit ja valaistus.
20226_78540.jpg
Viikon sisustusidea: Näin lasket tapetin menekin oikein
Tapettia ei kannata ostaa neliöiden mukaan. Älä siis mene rautakauppaan seinien pinta-alalla varustettuna, vaan mittaa seinien pituus ja korkeus. Ota huomioon ikkunat ja ovet, varsinkin jos huone on kovin rikkonainen, eikä ehjää seinäpintaa juuri ole. Tämä vaikuttaa oleellisesti tapetin menekkiin ja varsinkin, jos valitset suurikuvioiden tapetin.
20076_5480.jpg
Juhannus ja liikenne
Juhannuksen ns. menoliikenne alkaa torstaina puolelta päivin ja paluuliikenne puolestaan ajoittuu pääosin sunnuntai-iltaan. Mitä muuta menoa on sitä ennen ja sen jälkeen? Jo alkuviikosta olisi viisainta mennä Alkoon, edellyttäen tietysti, että korkit pysyvät kiinni tulille tai ainakin juhannussaunaan asti. Puolessa viikkoa ja vielä torstaina ja perjantainakin mennään kauppaan ostamaan kalaa, kun omat verkot ja katiskat saattavat jäädä kokematta. Autokin on hyvä tankata jo torstai-aamuna, ettei sen menovesi lopu keskellä moottoritietä. Siinä juhlan päävalmistelut."Lähdetäänpäs liikenteeseen" ei suinkaan tarkoita aina sitä, että hypätään autonrattiin ja ajetaan pisteestä A pisteeseen B ja haukutaan matkalla jokainen hattupää, hieroskelija, ämmä ja tumpelo eli kaikki sallittua nopeutta ajavat. Lähdetäänpäs liikenteeseen –termillä on aina tarkoitettu myös kaikkea viihteelle lähtemistä. Synonyymeja ovat; lähdetään naisiin, lähdetään kapakkakierrokselle tai muuten vaan katsomaan mitä kaupungin yö tarjoaa satunnaisille ohikulkijoille tai tositarkoitukselle liikkeellä oleville.
20234_81434.jpg
Miten omakotitaloon saa valokuidun?
Valokuitumarkkina käy kuumana. Postilaatikkoon tupsahtaa eri valokuitutoimijoiden mainoksia kuitu-urakoista. Miksi hankkia valokuitu? Miten edetä? Mitä minun pitää tietää asiasta? Mihin sitoudun? Mitä kaikki maksaa? Näitä asioita avaa Valokuitusen Sales Manager Joonas Laras.
20166_46836.jpg
Iv-remontti eri vuosikymmenien taloille
Lämmitysjärjestelmän saneerauksen, lisäeristyksen tai ikkunoiden uusimisen yhteydessä rakennuksen tiiviys paranee ja ilmavuodot pienenevät. Siksi on erityisen tärkeää nykyaikaistaa ilmanvaihtojärjestelmä sellaiseksi, että se tukee niitä energiansäästöpyrkimyksiä, joita saneerauksella tavoitellaan, eikä säästöä tehdä sisäilman laadun tai rakenteiden terveyden kustannuksella. Puutteellisen ilmanvaihdon seurauksena ovat rakenteiden kostuminen ja homevauriot.Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton