• Etusivu
  • Rakentaminen

Tunnelmia Asuntomessuilta

Rakentajan toimitus
Päivitetty 16.07.2014
2429_466759743_201471414437.jpg

Kohteessa 3 Pääsee tutustumaan mm. Hurriganes-aiheiseen valokuvanäyttelyyn.

Asuntomessut

järjestetään vuonna 2014 Jyväskylän Äijälänrannassa.


Nähtävillä on kaikkiaan yli 40 erilaista kohdetta, joista voi hakea itselleen vinkkejä sekä rakentamiseen että sisustamiseen. Moni-ilmeinen messualue yhdistelee luonnonläheistä asumista kaupunkiasumiseen.

Alueen asemakaava mahdollisti monipuolisen asuinalueen toteutumisen. Tulevaisuudessa tällä Äijälänrannan asuinalueella tuleekin asumaan noin 800 - 1000 asukasta.

Tässä tarjolla muutamia tärppejä Asuntomessuilta!

2429_466759743_201471414517.jpg
Kohteen 4 pesutilan valaistus johdattaa kohti saunaa.
Info

Info

Katso lisää www.asuntomessut.fi

Haluatko ostaa liput jo ennakkoon?
Voit ostaa pääsylippusi Asuntomessuille Jäsentukusta.

Lippukauppaan

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20239_47479.jpg
Panosta siivousvälineisiin myös keittiössä!
Allaway-keskuspölynimurijärjestelmää hankkiessa kannattaa huomioida erityisesti tilat jotka likaantuvat helposti, kuten keittiö ja eteinen sekä takan läheisyys. Toimiva keskuspölynimurijärjestelmä on suunniteltu siten, että myös pikasiivous näissä tiloissa onnistuu helposti ja nopeasti.
20206_65361.jpg
Tutustu esimerkkikohteisiin ja valitse jätevesijärjestelmäsi oikein
Kokosimme alle asiakastarinoita, jotta voit tutustua rakentajien ja saneeraajien erilaisiin ratkaisuihin.
20103_21023.jpg
Boschin pistosahat vakuuttavat voimallaan
Boschin PST-pistosahat ovat tehokkaita ja kuormituskykyisiä. Niillä sahaat kaarevat linjat ja tiukatkin kaarteet entistä helpommin ja tarkemmin. Bosch-SDS:n ansiosta sahanterien vaihtaminen on nopeaa ja turvallista. Sahanterä lukittuu sisääntyönnettäessä ja ponnahtaa ulos nappia painamalla - eikä työkaluja tarvita.
20185_53073.jpg
Hyödynnä maalämpöinvestointi 100 %:sesti
Cool-IN on NIBE maalämpöpumppuja varten kehitetty viilennyslaitteisto miellyttävään ja järkevään viilennykseen. Maaviilennys on erittäin turvallinen, helppo ja energiatehokas ratkaisu, kun halutaan varmistaa raikas sekä miellyttävä sisäilma.Järjestelmä käyttää hyväkseen maalämpökaivossa kiertävää nestettä, joka tuottaa talvella lämpöä, mutta voidaan kesällä hyödyntää talon viilennykseen – syvällä porakaivossa lämpötila on kesälläkin vain muutamia asteita. Sähkönkulutus on vain murto-osa esim. ilmalämpöpumpun kulutuksesta. Maaviilennyksen avulla sisätilat pysyvät tasaisen viileinä ja raikkaina, ilmankosteus vähenee ja huoneilma raikastuu.Jätä yhteydenottopyyntö maalämpöpumpusta ja -viilennyksestäTilaa NIBEn maalämpöpumppu-esite veloituksetta
20178_50033.jpg
Helposti asennettava savupiipun läpivienti
VILPE®-tuoteperheestä löydät helpon ja edullisen vaihtoehdon sekä tehdasvalmisteisten pyöreiden metallisten savupiippujen että neliskulmaisten harkkosavupiippujen vientiin katon läpi. Kustannussäästöä syntyy siitä, että kalliita pellityksiä ei tarvita ja kaikki läpiviennit voi asentaa nopeasti tee-se-itse -periaatteella.Katso esite täältä
20154_43134.jpg
Haluatko mallistotalon vai yksilöllisen kodin?
19 laajaa talomallistoaKastellin peräti 19 talomallistoa piharakennuksineen kattavat laajasti erilaisten perheiden erilaiset asumistarpeet.Joustavan rakentamisjärjestelmän ansiosta pohjaratkaisuista on saatu toimivia ja arkkitehtien suunnittelemat yksityiskohdat ovat helposti toteutettavissa. Käytännöllisyydestä ei ole tarvinnut tinkiä, vaan koko suunnitteluvoima on voitu suunnata toimivuuden, asumisviihtyisyyden ja arkkitehtonisen ilmeen hiomiseen. Hyvin suunniteltu talomalli säästää myös rakennuskustannuksia, kun turhat neliöt jäävät pois.Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talostaTilaa Kastelli 2015-taloesite

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton