• Etusivu
  • Talo

Tietoa FinnBuildista

Rakentajan toimitus
Julkaistu 22.09.2008
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Sisäänpääsy

FinnbBuildissa on otettu käyttöön sähköinen kävijärekisteri ensimmäistä kertaa. Se tarkoittaa, että kutsukortin takakannen koodi näpytellään sähköiselle lomakkeelle.
Rekisteröityneiden kävijöiden kesken arvotaan Philips Kiintolevy-DVD-tallentimen.

Kutsukortin saaneille messut ovat ilmaiset.
Rekisteröitymätön aikuinen (ovelta) 13 €
Lapset 7-13 v. 9 €
Opiskelijat 9 €
Varusmiehet 9 €
Eläkeläiset 9€
Väh. 10 hengen rymä 9 €/hlö

Alle 12 v. vain aikuisten seurassa!

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202310_83184.jpg
Syksyn pihavalaisinäänestys on ratkennut - katso äänestäjien suosikki
Syyskuussa (5.–26.9.2023) järjestetyssä pihavalaisinäänestyksessä lukijat saivat valita suosikkivalaisimisensa neljän ehdokkaan joukosta. Ääniä annettiin 1 338 kappaletta, ja suurimman äänipotin keräsi Airamin Luxor-aurinkokennovalaisinsetti, jolla saa valaistua pihapolkuja ja puutarhan reuna-alueita ilman ylimääräisiä sähkövetoja. Kaikkien äänestäjien kesken arvotun palkinnon voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Voittaja valitsi itselleen Kartano Pole -valaisimet.
20183_52130.jpg
Tervetuloa Lämmitystapahtumaan
Lämpöpumpun asentaminen omakotitaloon on aivan eri asia kuin suuriin kiinteistöihin. Enemmän muuttuvia tekijöitä ja asioita, joita tulee huomioida. Me NIBEllä autamme sinua valitsemaan oikean ratkaisun. Meiltä saat myös järjestelmän mitoitusapua. Kokemuksemme erilaisista projekteista mm. koulut, kerrostalot ja konepajat on kätesi ulottuvilla. Tiedämme ongelmakohdat ja kuinka välttää ne. Avullamme saat rakennettua toimivan järjestelmän kiinteistöösi.
202012_67838.jpg
Hyvästit öljylle - näin sujui 60-luvun rintamamiestalon lämmitysremontti
Lämmityksen nykyaikaistaminen viimeisteli mittavat remontit läpikäyneen rintamamiestalon Paraisilla.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Väliseinän purkaminen
Kysymys:Hei, teetimme sisustussuunnitelman ammattilaisilla, siihen kuului myös yhden väliseinän purkaminen kahden makuuhuoneen välistä. Yhdistettynä yhdeksi isoksi makuuhuoneeksi. Teemme kuitenkin työt itse kustannussyistä (poika ja tuttava). Piirustuksissa seinä ei ole kantava seinä ja sitä mieltä olivat myös suunnittelijat. Olemme aloittaneet remontin ja seinäkin jo kaadettu ym. Puretussa seinässä oli vaatekaapit molemmin puolin kummallekin huoneelle. Nyt kuitenkin näyttää siltä että puretun seinän kohtaa pitäisi tukea? Joitain merkkejä näkyy yläkerrassa (3 krs omakotitalo), pieniä halkeamia yms. Varmaa ei kuitenkaan ole jottei nämä merkit olisivat olleet jo aiemmin (talo rakennettu 1978/79). Jonkinlaiset pylväät/palkit seinien viereen ja jonkinlainen tuki/yläpalkki näiden päälle tms.? Tarvitaanko tässä asiantuntijan apua? Ja jos tarvitaan kenen
20093_15772.jpg
Suunnittelu uusiksi
Ote päiväkirjastaItse töpeksityt rahoitusjärjestelyt ja tästä johtuva suunnitelmien muutokset aivan viime metreillä otti mittaa meistä sekä pääsuunnittelijastamme. Nyt oli kuitenkin aika ja enemmän kuin perusteltua siirtyä yhteistyöhön uuden suunnittelijan kanssa.Vuoden 2008 lopussa alkanut taloudellinen taantuma oli uuden suunnittelijan etsimisessä meille eduksi. Soitin eräälle talotoimittajalle, jolta sain kuuden arkkitehdin nimet ja yhteystiedot. Soitin heti listassa ensimmäiselle ja vaikutti sen verran lupaavalta, että seuraavana päivänä tapasimme ja allekirjoitimme sopimukset tapaamisen päätteeksi 30.12.2008.
20231_80603.jpg
Puuttuuko rakennusprojektistasi tekijät? Mietityttääkö hinta? Tutustu Remppatoriin
Remontti tai muita rakennustöitä edessä, mutta tekijät puuttuu – mitä tehdä? Entä mitä remontin hintahaarukka mahtaa olla? Onneksi avuksesi löytyy ilmainen ja luotettava Remppatori, jonne on mahdollista jättää tarjouspyyntö remonttitarpeistasi. Ammattilaiset vastaavat näin tarjouspyyntöösi ja saat valittua sopivan ehdokkaan ja tarjouksen remonttiisi – näin säästät valtavasti aikaa, vaivaa sekä rahaa. Mutta mikä on tarkemmin Remppatori ja miten se toimii?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton