• Etusivu
  • Talo

Tietoa FinnBuildista

Rakentajan toimitus
Julkaistu 22.09.2008
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Sisäänpääsy

FinnbBuildissa on otettu käyttöön sähköinen kävijärekisteri ensimmäistä kertaa. Se tarkoittaa, että kutsukortin takakannen koodi näpytellään sähköiselle lomakkeelle.
Rekisteröityneiden kävijöiden kesken arvotaan Philips Kiintolevy-DVD-tallentimen.

Kutsukortin saaneille messut ovat ilmaiset.
Rekisteröitymätön aikuinen (ovelta) 13 €
Lapset 7-13 v. 9 €
Opiskelijat 9 €
Varusmiehet 9 €
Eläkeläiset 9€
Väh. 10 hengen rymä 9 €/hlö

Alle 12 v. vain aikuisten seurassa!

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20103_20711.jpg
Jäsen - tilaa esitteet veloituksetta kotiisi!
Rakentaja.fi-esitepalvelu on eräs monista jäsenille tarkoitetuista ilmaispalveluista. Esitepalvelussa aiheet ovat aakkosjärjestyksessä ja ne on jaoteltu aihepiireittäin vastaavasti kuin sivuston vasen valikko. Valtaosasta esitteitä on saatavilla myös kuva, jonka perusteella saat vaikutelman esitteen sisällöstä ja saatat tunnistaa sinulle jo entuudestaan tutun esitteen. Kiinnostavia esitteitä voi myös etsiä kuvan perusteella välittämättä aihepiiristä.
20219_72289.jpg
Uusi akkukäyttöinen märkä-kuivaimuri testissä
Koekäytössä ollut akkuimuri osoittautui heti korvaamattomaksi apulaiseksi. Verstaassa, veneellä ja keittiössä imuri tekee juuri sen minkä lupaa: siivoaa niin märän kuin kuivan sotkun.
20216_71163.jpg
Mummon mökin haju kesämökillä - nostalgiaa vai kosteusvaurio?
Mummon mökin haju on monelle tuttu mökkireissuilta. Se voi tuoda mieleen muistoja, mutta kielii valitettavan usein ilmanvaihdon riittämättömyydestä. Kun ilma ei vaihdu, sisäilma ummehtuu ja kosteus tiivistyy pinnoille. Tuulettumattomissa olosuhteissa kosteisiin kohtiin alkaa muodostua hometta ja muita mikrobikasvustoja. Niillä on omat ominaishajunsa. Saunominen lisää tilojen kosteusrasitusta, jos sauna on mökin yhteydessä. Varsinkin vanhemmissa kesämökeissä ilmanvaihto on jätetty usein kokonaan asentamatta. Silloin alipaine imee sisälle epäpuhdasta korvausilmaa rakenteiden raoista ja eristevillojen läpi. Vanhankin mökin ilmanvaihtoa saa parannettua asentamalla jälkikäteen tarpeellisen määrän korvausilmaventtiilejä.
20181_51305.jpg
Puutalomallisto, jossa puu näkyy kaikkialla
Kastellin uusi LEVEL-mallisto on suunniteltu ekologista, tyylikästä ja modernia omakotiasumista arvostaville. Uuden malliston arkkitehtonisena lähtökohtana on pelkistetty rakennusmassa, johon on suunniteltu erilaisia syvennyksiä, kuten terasseja ja lasitettuja kuisteja. Sisä- ja ulkotilojen rajaa on häivytetty ja rakennuksista avautuvat näkymät ja luonto saavat suuremman roolin. Kaikissa malliston taloissa neliöt on käytetty tehokkaasti, tilan tunteesta tinkimättä."Tasokkaan asumisen trendinä on edelleen ekologisuus ja se onkin otettu LEVEL-malliston suunnittelun lähtökohdaksi. LEVEL-mallistossa puu näkyy kaikkialla – puun käyttäminen rakentamisessa on yksi keino hillitä kasvihuonepäästöjä ja säästää rakentamiseen kuluvaa energiaa", kertoo LEVEL-malliston suunnitellut arkkitehti Antti Heikkilä.Tutustu Kastelli-talojen mallistoonTilaa Kastelli-taloesite
20196_58741.jpg
Eroon huonosta sisäilmasta
Erilaisten ilmanlaatua tarkkailevien antureiden avulla pystytään tarkkailemaan sisäilmassa olevaa kosteutta, hiilidioksidin määrä ja VOC-kaasuja – ja tehostamaan ilmanvaihtoa tarpeen mukaisesti ilman, että käyttäjän tarvitsee huolehtia asiasta. Tällä tavoin päästään asukkaiden ja rakenteiden osalta parhaaseen tilanteeseen: tarpeen mukaiseen ilmanvaihtoon. Se jos mikä tuo asumismukavuutta ja laatua elämään. Samalla säästyy myös energiaa.
20209_66815.jpg
Miten asentaa putket katolle vesitiiviisti?
Aukoton ratkaisu kattoläpivienteihinKatto on yksi talon tärkeimmistä suojista sadetta ja kosteutta vastaan. Sen vuoksi on tärkeää varmistaa katolle asennettavien poistoputkien, huippuimureiden ja viemärin tuuletusputkien läpivientien vesitiiveys.Ammattimainen ratkaisu tuotteiden vesitiiviiseen asentamiseen on VILPE Aluskatteen 2K-tiiviste. 2K-tiiviste ulottuu saumattomasti katon aluskatteen alta läpiviennin yläosaan asti, joten se estää täysin veden ja lumen pääsyn läpiviennin reiästä katemateriaalin ja aluskatteen väliin ja edelleen eristeisiin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton