• Etusivu
  • Rakentaminen

Tarvittavan erikoisasiantuntija-avun hankkiminen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Erikoisasiantuntija hankitaan tarvittaessa selvittämään työmaalla esiin tulleita ongelmia.

Vastuuhenkilöt:
Projektipäällikkö

Dokumentit:
Tilaukset

Hyväksyntä:
Projektipäällikkö

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20182_51668.jpg
Miten säästän lämmityskustannuksissa?
Lämmityskustannuksissa säästäminen on järkevää ja kannattavaa. Miten säästöä sitten voi saavuttaa? Lämmityskulut muodostuvat kulutusmäärästä ja energian hinnasta. Säästöä voidaan saavuttaa nopeasti ja ajan myötä – ilmaiseksi ja investoimalla.
20125_30950.jpg
Tämän katteen alla sateen ropina ei häiritse
Tiilikatetta kevyempi vaihtoehto katon korjaukseenDecra on tiivis ja hiljainen kiviteräskate. Se vaimentaa tehokkaasti jopa rankkasateen rummutuksen. Kivisirotteinen pinta ei kiillä, joten se sulautuu kauniisti ympäristöön. Pinnoitteesta ei irtoa haitallisia aineita. Takuulla kestävä kiviteräskate Decra tarjoaa turvallisen suojan, vaikka myrskytuulet kuinka tuivertaisivat tai lämpötilat vaihtelisivat. Ei vain kymmenen vuotta, vaan vuosikymmeniä.Decra-kiviteräskate on valmistettu 0,45 mm:n vahvuisesta alumiinisinkitystä teräslevystä, joka on pinnoitettu akryylimassalla ja luonnonkivisirotteella, sekä suojattu akryylilakalla. Se sopii uudis- ja saneerauskohteisiinkin sekä pientaloihin että julkiseen rakentamiseen, kun katon kaltevuus on vähintään 1:5.
20203_63331.jpg
Halpa saattaa tulla kalliimmaksi ja muita Tony Hällforsin vinkkejä talopaketin valintaan
Jo toista omakotitaloaan rakentava nelikymppinen Tony Hällfors tietää, mihin asioihin rakennushankkeessa pitää kiinnittää huomiota ja osaa arvostaa projektin joutuisuutta sekä joustavuutta. Nyt rakenteilla olevan talon kohdalla Hällfors vaimoineen päätyi muuttovalmiiseen pakettiratkaisuun. Talopaketin valinnassa pariskuntaa auttoi alkuun eri talotehtaiden toimitussisältöjen ja hintojen vertailuun tarkoitettu palvelu, Talovertailu.fi.
201911_61524.jpg
Varastoi polttopuusi oikein
Polttopuiden varastoinnissa on tärkeää pystyä pitämään puut riittävän kuivana, olipa varasto sitten ulkona tai sisällä. Kuiva polttopuu syttyy paremmin, palaminen on tehokkaampaa ja puhtaampaa. Kuivan puun lämpöarvo myös on parempi. Säilyttämiseen liittyy kuitenkin paloturvallisuusasioita.
20204_64165.jpg
Toteuta pihaunelmasi onnistuneesti - parhaat vinkit viheralueiden perustamiseen
Haaveiletko vehreästä nurmikosta ja elinvoimaisista istutuksista? Huolellisella perustuksella, oikeilla hoitotoimenpiteillä, sopivalla mullalla ja laadukkailla lannoitteilla pihasi pääsee parhaaseen loistoon. Nyt on aika tarttua toimeen ja tehdä pihaunelmista totta!
20081_7943.jpg
Hollander
Hollander on nykyaikainen lukkiutuva savikattotiili, jonka taustalla on hollantilainen huippuosaaminen savikattotiilien valmistuksessa. Hollanderissa yhdistyvät käsityön perinteet ja alan viimeisin tuotantoteknologia. Tiilen selkeä, aaltomainen muoto antaa talolle kauniin ilmeen. Vaihtelevan limityksen mahdollistavan, vesilukollisen Hollander-tiilen asennus on helppoa. Modernin Hollander-savitiilen alla voidaan käyttää kevyttä aluskatetta.Valmistusprosessissa savi puristetaan muotteihin ja tiilistä syntyy erittäin mittatarkkoja. Tämä helpottaa asennustyötä. Hollander-savikattotiilet on tarkkaan testattu ankarissa sääolosuhteissa ja ne ovat kaikissa testeissä osoittautuneet kestäviksi ja tiiviiksi. Saatavana on kolme kaunista väriä ja pinnoitetta: savitiilenpunainen, enkopoitu musta ja lasitettu musta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton