• Etusivu
  • Rakentaminen

Syysseminaarissa kurkistetaan jo seuraavaan vuoteen

Rakentajan toimitus
Päivitetty 06.03.2009
20092_15048.jpg

Vuoden 2008 syysseminaarissa valittiin kolmannen kerran vuoden yhteistyökumppani. Kunniakirja myönnettiin tällä kertaa Tulikivelle, ja sen ottivat vastaan markkinointisuunnittelija Juha Pelli ja myyntipäällikkö Markku Prättälä.

Rakentaja.fi Syysseminaari pidetään Hiljan päivänä, 8. lokakuuta Sanomatalossa. Tällöin vuoden 2009 rakentaminen alkaa olla numeroiden valossa paketissa, mutta yhteinen toivehan on, että tietäisimme silloin tulevasta enemmän kuin nyt helmikuussa kukaan uskaltaa arvata huomisesta.

Seminaariohjelmassa on varmasti ekonomistin näkemys maailman rahoituskriisin tilasta ja sen vaikutuksista Suomeen ja edelleen suomalaiseen rakentamistilanteeseen. Me suorakanavalaiset kerromme tietysti omista tuotteistamme, palveluistamme sekä niiden kehityksestä ja näkymistä 2010.

Seminaarin pituus on aamiaisesta lounaaseen. Varaa siis tämäkin päivä asioiden yhteiseen pohdintaan – ja älä missään tapauksessa järjestä silloin mitään, joka estää sinun ja muiden kumppaneidemme osallistumisen tilaisuuteen.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20103_20610.jpg
Pellettijärjestelmä Tulikivi-uuneille
Tulikivi-tulisijan tehokkuutta on nyt mahdollisuus parantaa entisestään Tulikivi Green –tuoteperheellä, jonka ensimmäinen uutuus on pelletinpolttojärjestelmä. Se sopii Tulikiven takkaryhmän 2 tulisijoihin. Järjestelmä polttaa pelletin puhtaasti ja on kätevä käyttää. Tuoteperheeseen tulee lisää uutuuksia vielä tämän vuoden aikana.Lisätietoa Tulikivi-uuneista...
20081_7860.jpg
Makuuhuone tilana
Makuuhuoneet pyritään sijoittamaan asunnon itä- ja pohjoispuolelle, jotta huoneet pysyisivät hieman viileämpinä ja jotta valoa kaipaavat huoneet voitaisiin sijoittaa etelä- ja länsisivuille. Aina tällainen sijoittelu ei ole mahdollista eikä välttämättä tarkoituksenmukaisintakaan. Joskus vanhempien makuuhuone voi olla sijoitettu mielenkiintoisestikin. Jo Turun asuntomessuilla 1988 nähtiin uudenlaista ajattelua, kun eräässä näyttelytalossa vanhempien makuuhuoneen lasiset pariovet avautuivat suoraan olohuoneeseen.
20223_77486.jpg
Osmo Color
Jos kuulut heihin, jotka hakevat luonnonmukaisia sekä ympäristöä kunnioittavia pintakäsittelyvaihtoehtoja puulle, olet tullut oikeaan paikkaan. Pitkät perinteet omaavat Osmo Color -tuotteet ovat kestävä valinta, joka kunnioittaa niin kotia kuin luontoakin.
20191_55859.jpg
Pyydä tarjous ja osallistu ilmaisen kattoremontin arvontaan!
Vesivekin paikalliset pojat eivät pakkasessa hyydy, vaan kuntoarviot ja remontit pyörivät yhtä lailla talvikuukausinakin. Tehokas konsepti sekä ammattitaitoiset työmiehet rakentavat uuden katon säältä suojaan päivässä, joten kylmyys ei iske pirttiin pakkasellakaan.
20089_13215.jpg
Valaistus Askon valikoimista
Syksyn hämäryydessä alamme enemmän kiinnittää huomiota kodin valaistukseen. Onko valoa riittävästi ja ovatko valaisimet sopusoinnussa sisustuksen kanssa? Luovatko varjostimet sopivan valon sävyn tai syntyykö seinälle varjon ja valon leikki?Tässä muutamia poimintoja 90-vuotista taivalta juhlivan Askon valaisinvalikoimasta.Lisää Askon valikoimaa...
Taloja kalliotontilla
Älä unohda radoninpoistoa
Radon on hajutonta, mautonta ja näkymätöntä radioaktiivista kaasua, jota syntyy maaperässä olevan uraanin ja radiumin puoliintuessa. Altistuminen radonille aiheuttaa keuhkosyöpää. Huoneilmaan radonia pääsee muun muuassa:- rakennuksen alla ja ympärillä olevasta maaperästä- vähäisin määrin myös rakennusmateriaaleista esim. betonista ja tiilestä- talousvedestä, erityisesti porakaivoveden radonpitoisuus voi olla suuriMaaperän huokosilma on Suomessa merkittävin sisäilman radonpitoisuuden lähde.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton