• Etusivu
  • Rakentaminen

Rakentaja.fi on Suomen tunnetuin rakentajan ja remontoijan media

Rakentajan toimitus
Päivitetty 23.02.2022
20222_76969.jpg

Tuore bränditutkimus kertoo, että Rakentaja.fin tunnettuus on kasvanut entisestään. Nyt yli puolet suomalaisista tuntee palvelun tai on käyttänyt sitä äskettäin.

Suosittu sivusto jatkaa kasvuaan

Rakentajista ja remontoijista peräti yli 70 prosenttia tuntee Rakentaja.fi-sivuston. Lisäksi joka neljäs tänä vuonna rakentamista tai remontoimista suunnitteleva nimeää Rakentaja.fin ensisijaisten digitaalisten tietolähteidensä joukkoon.

– Rakentaja.fi on palvellut rakentavia ja remontoivia suomalaisia jo 20 vuotta, joten meillä on hyvä perusta vahvalle brändille, sanoo Rakentaja-tuoteperheen liiketoiminnasta vastaava Inka Partanen.

– Toisaalta rakentaminen ja remontointi liittyvät vahvasti tiettyihin elämänvaiheisiin, ja jokainen uusi rakentava sukupolvi pitää houkutella palvelun äärelle. Olemme tosi iloisia, että viime vuosien panostuksemme rakentamisen ammattilaisiin ja toisaalta pienremonteista haaveilevien kuluttajien inspiroimiseen näkyvät sekä tunnettuuden että kävijämäärien kasvuna, Partanen jatkaa.

Tiedonlähteenä erikoissivustot ja kauppapaikat

Tuoreen tutkimuksen mukaan Rakentaja.fin tuntee tai sitä on käyttänyt 55 prosenttia vastaajista. Suomelan tunnettuus on 48 prosenttia, ja kolmannelle sijalle yltäneen TM Rakennusmaailman tuntee 45 prosenttia vastaajista.

Rakentajat ja remontoijat suosivat tiedonhankinnassaan paljon myös verkon kauppapaikkoja, kuten rautakauppojen verkkosivustoja. Ne lähes puolet tutkimukseen osallistuneista suomalaisista nimeää tietolähteekseen.

Rautakauppojen sivuja käytetään etenkin remontointiin liittyvässä tiedonhaussa. Sen sijaan sosiaalinen media tai somevaikuttajat ovat tietolähde vain yhdelle kymmenestä.

Rakennusalan imagoa ja tietolähteiden tunnettuutta kartoittava tutkimus toteutettiin helmikuussa 2022. Kantarin toteuttamaan tutkimukseen vastasi tuhat suomalaista.

Katso uusimmat artikkelit Rakentaja.fin etusivulta.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200712_7638.jpg
Puzer Easy
Pieni ja tehokas Puzer Easy on maaliman ensimmäinen kiinteästi asennettava imuri. Se on helppo sijoittaa mihin tahansa asuntoon helpottamaan kodin puhtaanapitoa ja parantamaan asumisen laatua. Pienikokoinen imuri mahtuu vaikkapa keittiön tai eteisen kaappiin tai siivouskomeroon.Imuroitaessa letku kytketään suoraan imuriin, voit myös halutessasi asentaa lisäimurasian/rasioita esimerkiksi komeron seinään tai muualle huoneistoon, jolloin komeron oven voi pitää suljettuna. Tehokas imu ja HEPA 12 -suodatusjärjestelmä pitää huolen siitä että pölyt ja roskat päätyvät pölypussiin ja poistoilma on varmasti puhdasta. Tyylikkään muotoilun ansiosta imurin voi asentaa myös näkyvälle paikalle.
Ipad pöydällä
Lyhytkoulutuksia
TTS tarjoaa ammatillista koulutusta työelämän tarpeisiin. Koulutuksemme ovat hyvin työelämää palvelevia ja sisältävät paljon käytännön harjoituksia.Olemme erikoistuneet usealle eri ammattialalle, joissa voi opiskella alan perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin. Järjestämme myös erilaisia korttikoulutuksia, kuljettajien ammattipätevyyskoulutuksia sekä rekrytointi- ja täydennyskoulutuksia.Tutustu koulutuskalenteriin tästä
20144_39032.jpg
Laadukas ja kestävä hirsimökki kohtuuhinnalla?
Kesän lähestyessä alkaa suomalaisilla mökkikausi. Arjen kiireet jätetään taakse ja suunnataan mökin rauhaan. Onko sinun hirsihuvilasi tai –mökkisi vielä haaveissa? Hongan laaja hirsihuvila- ja mökkimallisto tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja jotka soveltuvat maisemaan kuin maisemaan ja oman perheesi tarpeisiin. Hongalta sinulla on myös mahdollista saada toiveidesi mukaan suunniteltu hirsimökki, -huvila sekä sauna vanhan mökin laajennusta unohtamatta.
Seinän tasoitus
Koulutusta työelämän ja yritysten tarpeisiin
TTS on vuonna 1924 perustettu valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio. TTS:n toiminta-ajatuksena on parantaa asiakkaiden osaamista, tuottavuutta ja hyvinvointia.TTS:n monipuolinen koulutustarjonta palvelee sekä yksittäisten henkilöiden ammatillista kouluttautumista että yritysten kanssa räätälöityä henkilöstökoulutusta. TTS kouluttaa noin 200 henkilön voimin vuosittain yli 7000 henkilöä yhä paremmiksi ammattilaisiksi vaativiin tehtäviin asiakasyrityksissämme.Lisää TTS koulutuksesta..
Saunakaivo piirros
Saunakaivo
Saunakaivo on tarkoitettu jätevesiratkaisuksi mökeille ja saunoille, joissa ei ole viemäröintiä. Yksinkertaisimmillaan saunan pesuvedet johdetaan saunapalloon eli imeytyskaivoon, josta vesi pääsee imeytymään pohjassa olevien reikien kautta sitä ympäröivään sepeli- tai sorapatjaan. Vesi puhdistuu kaivon alapuolella olevassa maaperässä biologisesti ja suodattumalla. Keittiön rasvaisiin pesuvesiin tarvitaan erillinen mökkikaivo saunakaivon eteen.
20216_71160.jpg
Onnistu kerralla: pihatiilien asennus
Pihatiilien asennus onnistuu, vaikka et olisikaan alaan vihkiytynyt ammattilainen. Seuraamalla muutamaa työvaihetta, on lopputuloksena siisti ja huoliteltu piha, joka kestää kulutusta sekä aikaa.Tässä Wienerbergerin tarjoamat ohjeet omaa pihaa suunnittelevalle:

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton