• Etusivu
  • Rakentaminen

Porin Asuntomessut 2018Valloittava Kastelli Viva

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 03.07.2018
20187_53731.jpg

Kastelli Viva on suunniteltu vastaamaan nykypäivän omakotiunelmaa.

Kastellin messutalo Porin Asuntomessuilla on näyttävä ja moderni Viva, joka on suunniteltu mukautumaan erilaisiin elämäntilanteisiin. Kompaktin messukodin parhaisiin puoliin lukeutuvat suurikokoinen terassi ja parveke sekä sisätiloihin luonnonvaloa antava ikkunaseinä.

Muuntautuva koti elämän eri vaiheisiin

Kastelli Viva on kompakti ja joustava talomalli, joka mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin. "Suunnittelun lähtökohtana oli moderni perhe, joka voi tänä päivänä olla hyvinkin monenlainen. Talopakettimarkkinoilla oli selkeä tarve elämän eri vaiheisiin muuntautuvalle talolle", Vivan suunnitelleet arkkitehdit Tiina Sainila ja Mikko
Kanninen SAIKA design Oy:stä kiteyttävät.

Vivassa asukkaat voivat valita huoneiden käyttötarkoituksen ja määrän, ja niitä voidaan myös muuttaa myöhemmin tarpeiden mukaan. Neliöiltään viisaassa Vivassa ei ole hukkatilaa, vaan jopa portaiden alunen on hyödynnetty säilytystilana.

Viva valloittaa terassi- ja parveketilalla sekä luonnonvalolla

Viva on näyttävä ja moderni omakotitalo, jossa on paljon terassi- ja parveketilaa. Kunnon kokoinen käyttöparveke lasikaiteineen muodostaa kauniin kokonaisuuden ja sulautuu luontevaksi osaksi talon arkkitehtuuria. Suurista ikkunoista avautuu esteetön näkymä terassille, jolle aurinkolippa ja jykevät seinäkkeet antavat suojaa. Vivan keskiössä oleva mittava ikkunaseinä antaa sisätiloihin luonnonvaloa, josta pääsee nauttimaan eri puolilla taloa.

Kodin sisutus on skandinaavinen, selkeä ja kestää aikaa.
Kodin sisutus on skandinaavinen, selkeä ja kestää aikaa.

Lempeä koti

Messutalon sisustus on Kastellin sisustusvastaava Annu Lahtisen taidonnäyte. Annun tavoitteena on ollut suunnitella ajaton koti, jonka tyyli on klassinen ja vähäeleinen, mutta samaan aikaan kodikas. Sisustusmateriaalit on poimittu Kastelli Collectionin valikoimista. Talossa vallitsee levollinen tunnelma ja siellä pääsee
rauhoittumaan kiireisen arjen keskellä.

Vivan reseptinä on lämpimät, harmoniset sävyt, aidot luonnonmateriaalit ja korkealaatuinen design. Sisustuksessa on käytetty neutraaleja ja pehmeitä värisävyjä, joita on terästetty mustalla. Koko talon värimaailma keskustelee keskenään, mikä luo tilaan harmonisen tunnelman.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72664.jpg
Sano ei hukkaneliöille ja rakenna oma kompakti unelmatalosi
Nykyisin omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat rakastavat kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja.
201510_44579.jpg
Uusi EasyIN-kotikonsepti, helppo hankkia ja asua
Kastelli-talot Oy, joka on ollut jo yli 20 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa, tuo markkinoille uuden EasyIN –asumiskonseptin. EasyIN–konseptilla Kastelli rakentaa täysin valmiita, asunto-osakeyhtiömuotoisia pientaloasuntoja, jotka on helppo hankkia ja, joissa on helppo asua. Ensimmäiset 58 EasyIN–kotia rakennetaan Vantaan Vaaralaan ja Ilolaan.
20183_52367.jpg
Hurrja huhtikuu alkaa taas!
Kastelli on tehnyt viisi talomuunnosta suosituimmista malleistaan. Uutuusmallit on tehty asiakkaiden toiveiden pohjalta ja ne tulevat pysyväksi osaksi Kastellin mallistoa – uusia talomalleja on myös testattu käytännössä ja ne on todettu toimiviksi ja toivotuiksi. Tutustu Kastellin uutuuksiin sekä Hurrja huhtikuu -kampanjaan!
20231_80569.jpg
Tehtaan suojissa on mahdollista rakentaa huippulaadukas omakotitalo
Voidaanko omakotitalo todella rakentaa näin? – Sateelta suojassa, hyvässä järjestyksessä ja vain kolmessa viikossa. Kiiruna Talojen talotehtaalla rakennetaan muuttovalmiita omakotitaloja. Rakentamisen vakaat olosuhteet mahdollistavat valmiiden kotien tasaisen korkean laadun.
Kuvassa lasketaan yhtä Aulis Lundell Oy:n moduulitalon elementtiä rekan kyydistä valmiille perustukselle
Moduuliratkaisut tulevat esille Helsingin keskustaan – Aulis Lundell Oy avaa showroomin Runeberginkadulle
Aulis Lundell Oy avaa showroomin Helsingin keskustaan. Esille on saatu kattavasti koko Aulis Lundell Oy:n tuotanto. Uusissa tiloissa tutustut muun muassa Liune-ovituotteisiin sekä aivan uusiin moduulirakentamisen ratkaisuihin.Showroom avataan Autotaloon, entiseen Rakennustiedon tilaan Runeberginkatu 5:ssä. Showroom on auki maanantaista perjantaihin ja halutessasi voit sopia myös henkilökohtaisen tapaamisen.
Ahola-transportin_moduuleidta_tehty_rakennus-Aulis_lundell_oy
Nopeaa ja turvallista rakentamista moduulien avulla
Esivalmistetut teräsmoduulit ovat erinomainen mahdollisuus urakoitsijoille ja asentajille, jotka haluavat nopeuttaa rakennusprojekteja ja vähentää rakentamisen kustannuksia. Esivalmistetut moduulit valmistetaan kuivissa tiloissa tehtaalla, jossa niiden tarkkuus ja laatu voidaan varmistaa ennen toimittamista rakennuspaikalle.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton