• Etusivu
  • Varusteet

Patentoidulla kantokahvalla ei taakka paina kättä ja kulkunäkyvyys säilyy

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Rakennuskemia Oy
Päivitetty 24.10.2023
20234_81356.jpg

Tunnistatko tilanteen, jossa nostat autosta syliisi pahvilaatikon tai pari, nakkaat auton oven polvella kiinni ja lähdet sokkona kuljettamaan laatikoita sisälle? Niinpä, tilanne on varsin tuttu. Sitten keksit sitoa narun tai peräti kuormaliinan laatikoiden ympärille, hienoa. Käteen pitää tempaista kintaat, ettei kädet nitisty kannettaessa. Kaikkeen tähän on nyt innovaatiokilpailuissakin palkittu ratkaisu, QUICKLOADER® itsekelautuva, kantokahvalla varustettu kuormahihna.

Kuormahihna, jossa on kantokahva ja joka kelaa itse itsensä rullalle

Vinssattavat kuormaliinat ovat tuttuja kuin ne kuuluisat omat taskut. QUICKLOADER® Grip QLG250 kantokahva yhdistää innovatiivisen ammattitason ergonomisen kahvan vahvaan itsestään kelautuvaan liinaan. Kahvassa itsessään on kelausominaisuus ja kuormaliina eli tuote on sellaisenaan valmis käytettäväksi.

Mahdollisuudethan ovat loputtomat laatikoista työkalupakkeihin, halkonipuista venetarvikkeiden kuljettamiseen. Tärkeintä on helppokäyttöisyys ja käyttömukavuus.

Katso itse!

QUICKLOADER® Grip kantokahva on ammattitason laadukas ratkaisu kantamiseen. Prototyyppi on voittanut kaksi pääpalkintoa Ison-Britannian innovaatiokilpailussa aivan uutena ammattilaisratkaisuna ikiaikaiseen ongelmaan.

202112_74151.jpg

Helppo, edullinen ja ergonominen

QUICKLOADER® Grip kantokahvan avulla voi kantaa 25 kilon taakkaa ja sen murtolujuus on peräti 200 kiloa. Käteen hyvän tuntuinen kahva auttaa kantamisessa ja patentoitu jarrutusmekanismi helpottaa myös käyttöä. Edellisen sukupolven QUICKLOADER® kantokahvassa tätä ominaisuutta ei vielä ollut.

Kun kantokahvaa ja sen liinaa ei tarvitse, kelautuu liina itsestään rullalle vain nappia painamalla ja on valmiina odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Tämä helpottaa myös ainaista narujen ja vanhojen liinojen selvittelyä. Kelassa on myös turvallisuutta lisäävä patentoitu RSB jarrumekanismi. Ei rävähdä kuormaliina kyppysille!

20221_75470.jpg
Info

Info

QUICKLOADER® on Rakennuskemia Oy:n markkinoima tuotemerkki.

  • Nopeakäyttöinen, säästää aikaa
  • Jättää toisen käden vapaaksi
  • Parantaa ergonomiaa ja turvallisuutta
  • Kädessä mukavan tuntuinen kahva
  • Ruostetta kestävä
  • Liinan pituus 2,5 metriä, leveys 25 mm

QUICKLOADER® Grip QLG250, kuten muutkin QUICKLOADER®-tuotteet löydät hyvin varustelluista rautakaupoista ympäri maan.

Rakennuskemia Oy
Varusteet
kuormansidonta
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20224_77949.jpg
Osaatko tiivistää ikkunat ja ovet oikein?
Kun ikkunoiden ja ovien tiivistäminen on hoidettu kunnolla ja oikein, se parantaa asumisviihtyvyyttä vähentämällä vedon tunnetta asunnossa sekä estämällä kosteuden ja likaisen ulkoilman pääsyn sisälle. Vedon hävitessä asunnosta, myös sen lämmitystarve ja näin ollen energiankulutus pienenevät.Ikkunaongelmia?-Lasin sisäpinta kostuu huoneiston puolella: Huoneiston ilmanvaihto on riittämätön ja tila liian tiivis, joten korvausilman saanti on estynyt ja poistoilma ei toimi. Poista tiivistettä pätkä sisäpuitteen yläosasta ja ulkopuitteen alaosasta.- Sisä- ja välipuitteiden väli kostuu: Tiiviste vuotaa tai sitä ei ole asennettu ollenkaan tai ikkunalasi ei ole enää tiivis. Syynä ikkunalasin tiiveyteen on yleensä lasituskitin vanheneminen ja tämä voi ilmetä ns. ikkunalasin elämisenä (lasi irti). Tämä ongelma vaatii lasin uuden kittauksen / tiivistämisen esim. silikonilla.- Ulkolasi jäätyy tai kostuu: Liian tiivis ulkopuite. Poista ulkopuitteen tiivistettä kokeilemalla ensin 3 cm pätkä ylhäältä ja alhaalta, jotta ilma pääsee kiertämään ja kosteus poistuu. Liian suuri tiivisterako aiheuttaa sisälasin jäätymisen, joten tämä selviää kokeilemalla.
kuvassa seinärakoon on vedetty uretaanivaahtoa tiivisteeksi ja vieressä kolme tytan uretaanivaahtopulloa
Tytan polyuretaanivaahdot kaikkeen rakentamiseen
Polyuretaanivaahto soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Tytan PU-vaahtoja suositellaan moneen käyttöön rakentamisessa: asentamiseen, tiivistämiseen, täyttämiseen ja eristämiseen. Tytan PU-vaahdot ovat homesuojattuja, kestävät kosteutta eikä vaahto modernin kemiallisen koostumuksen ansiosta vaahto pääse valumaan suorilta pinnoilta. Lisäksi PU-vaahdot kestävät kylmää ja kuumaa (-60ºC - +100ºC). Kuivunutta vaahtoa voidaan leikata, hioa, päällystää tai maalata. Korkealuokkaiset Tytan PU -vaahdot on valmistettu ISO 9001: 2000 mukaan. Kovettuneen vaahdon tasalaatuisuus takaa erinomaisen kiinnittyvyyden useimmille rakennusmateriaaleille:tiilibetonilaasitpuulasimetallipolystyreenikova PVCkova PU-vaahto
20207_65817.jpg
Valitse oikea uretaanivaahto käyttötarkoituksen mukaan
Tavallisen pilli- tai pistoolivaahdon lisäksi markkinoilla on liuta erilaisiin tarkoituksiin räätälöityjä PU-vaahtoja. Löytyy matalasti turpoavaa, palosuojaukseen suunniteltuja ja liimaamiseen tarkoitettuja vaahtoja. PU-vaahto täyttää raot, on helppo asentaa ja eristää erinomaisesti. Kovettuneen vaahdon tasalaatuisuus takaa erinomaisen kiinnittyvyyden useimmille rakennusmateriaaleille: tiili, betoni, laasit, puu, lasi, metalli, polystyreeni, kova PVC ja kova PU-vaahto.Löydä ala olevasta listauksesta itsellesi sopiva PU-vaahto.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Puuliitoksiin käytettävistä ruuveista löytyi puutteita
Puurakenteiden liitoksiin käytettävistä yleisruuveista löytyi puutteita Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) teettämissä testeissä. Tuotteiden suoritustasoilmoituksista löytyi myös puutteellisuuksia. Tukes selvittää asiaa maahantuojien ja jakelijoiden kanssa.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Kastellilta Suomi 100 -omakotimallisto
Kastelli, valmistalojen markkinajohtaja Suomessa, julkistaa tänä viikonloppuna Talvitulillaan uuden omakotimalliston kaikille rakentajille. Suomi 100 -juhlavuoden omakotimalliston nimeksi valittiin Ready, sillä siinä on valmiina suomalaisten omakotirakentajien halutuimmat toiveet.
20144_39125.jpg
Talopaketin ostajalle hurjat edut kaupan päälle!
Kastelli on luotettavaKastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994 eli 20 vuotta. Kastelli on Suomen ostetuin talomerkki 15 prosentin markkinaosuudella.Jokainen Kastelli-koti rakennetaan alusta loppuun asiakkaan toiveiden ja yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat omakotitalon rakentamiseen sekä kattavat palvelut rakentamisen ja asumisen ajalle. Asiakkaat arvostavat Kastellin joustavuutta ja monipuolisuutta.Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 –ympäristöstandardien mukaisesti. Vakavaraisuudesta kertoo Kastelli-talot Oy:lle myönnetty AAA-luottoluokitus.Hurjat edut talpaketin ostajalle - Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talostaTilaa veloitukseton Kastelli-talokirja

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton