• Etusivu
  • Rakentaminen

Ostokset helposti ja luotettavasti Rakentaja.fi-Jäsentukusta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 26.03.2009
20093_15875.jpg

Jäsentukun valikko

Rakentaja.fi-Jäsentukku on Rakentaja.fin jäsenille tarkoitettu edullinen ja vaivaton ostospaikka. Jäsentukussa tekee ostoksia helposti suoraan tuotteita valmistavilta yrityksiltä. Tukun valikoima alkaa olla jo melkoisen kattava ja se koostuu monista kiinnostavista tuotteista. Jäsentukun kautta on tilattavissa mm. kodinkoneita, ovipuhelimia, ilmavesilämpöpumppuja, lämminvesivaraajia, keskuspölynimureita, robotti-imureita, brikettejä jne.

Myytävien tuotteiden ohella Jäsentukusta on myös mahdollista lähettää tarjouspyyntöjä Rakentaja.fin yhteistyökumppaneille. Tarjouspyyntöjä voi lähettää esimerkiksi keittiöistä, tulisijoista, perustuksista, vesikatoista, eristeistä, lasiterasseista, valmisaidoista, puuportaista sekä monista muista tuotteista ja palveluista.

Tutustu Jäsentukun tarjontaan...

Tilaaminen käy nopeasti ja helposti

Jäsentukun tuotevalikoima löytyy Tukun vasemmasta laidasta aihealueittain lajiteltuina. Pääryhmien alta löytyvät niihin kuuluvat tuotteet ja tarjouspyynnöt. Jokaisesta tuotteesta löytyy tarkempaa tietoa "esittely"-linkistä. Osto-/tilaussivulle siirrytään omasta linkistään.

Tilaaminen tapahtuu nopeasti ja yksinkertaisesti viisi vaiheisen polun kautta. Koska Tukusta voivat tilata tuotteita vain Rakentaja.fi-jäsenet, tilausvaiheessa ei tarvitse enää syöttää tilaajan tietoja erikseen, sillä ne tulevat automaattisesti Rakentaja.fin jäsenkannasta.

Toimitukset luotettavasti ja varmasti

Rakentaja.fi-Jäsentukussa voi tehdä ostoksia huoletta. Suorakanava Oy on luotettava yritys, joka kuuluu Sanoma-konserniin. Myös kaikki Rakentaja.fin yhteistyökumppanit ovat varmoja ja luotettavia toimijoita, joista suuri osa on markkinajohtajia omalla alallaan.

Tehdystä tilauksesta saa vahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Kun tilaus on käsitelty, saa tästä vielä tiedon tekstiviestillä matkapuhelimeen. Tilausvahvistus on myös tulostettavissa suoraan verkkosivulta tilauksen tekemisen jälkeen. Pienet paketit toimitetaan suoraan postilaatikkoon. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Tilaukset voidaan maksaa tilauksen yhteydessä pääasiassa pankin verkkomaksulla tai luottokortilla. Yhteys on SSL-suojattu. Osa tuotteista on myös mahdollista maksaa laskulla.

20093_15874.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

46_P_114446_1.jpg
Ratkaisu imuroinnin ikuiseen ongelmaan
Imurointi on meille kaikille tuttua puuhaa. Moni ei kuitenkaan tule ajatelleeksi, miten suuri vaikutus imurityypillä on siivoukseen ja sen lopputulokseen. Kun poistoilma johdetaan ulos talosta, ei pölyä jää leijailemaan huonetiloihin. Keskuspölynimurilla kodin ilmanlaatu on selvästi puhtaampi sekä pölyn määrä vähäisempi.
20226_78844.jpg
Koulun aloitus helpommaksi - kotiin vaivattomasti älylukon avulla
Koulujen alkaessa lauseet "Missä avain on?" ja "Unohdin avaimet, enkä pääse kotiin" voivat kuulostaa tutuilta. Mieltä voi vaivata myös ajatus siitä, että mahtoikohan ovet jäädä auki lapsen poistuessa kodista. Kodin turvallisuutta parantavia ja arkea helpottavia älylaitteita löytyy avuksemme.
20181_51350.jpg
Alumiinikourut 90-luvun omakotitaloon
Jyväskyläläisen perheen omakotitalo valmistui vuonna 1990 komealle rantatontille, jollaisia Jyväskylän seudulla oli silloin vielä tarjolla. Siihen aikaan valittiin sadevesijärjestelmiin paljon muovipinnoitettuja teräspeltirännejä, ja sellaisen myös jyväskyläläinen perhe valitsi. Uudempi asia oli silloin, että rännit sai saumattomina, jolloin rännien puhtaanapito oli helpompaa.
20091_14516.jpg
Talvitulet -tapahtuma 17.-18.1!
Suomen ostetuin talomerkki KASTELLI juhlii tulevana viikonloppuna 20-vuotisjuhliaan Talvitulet-tapahtuman merkeissä. Viikonloppuna 17.-18.1. järjestettävä Kastelli-talon Talvitulet-tapahtuma avaa myös rakennusvuoden 2009. Kastellin Talvituliin liittyvät talonäytökset ovat jo pitkään olleet talvikauden odotetuimpia tapahtumia talo- ja huvilarakentajien keskuudessa.
Petroolin värinen olohuone
Sisäpintojen maalaus
Sisäseinät ovat lattian ohella kenties näkyvin osa huonetiloja. Ennen kuin pääset maalaamaan uusia värejä seinille, on hyvä tarkistaa muutama asia maaleista ja maalaamisesta. Mitä voi laittaa minnekin ja mitä on hyvä huomioida, että lopputulos on vaivasi arvoinen. Tärkeää kuitenkin on, että maalaustyö on oikein ja huolellisesti tehty.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Kastellilta Suomi 100 -omakotimallisto
Kastelli, valmistalojen markkinajohtaja Suomessa, julkistaa tänä viikonloppuna Talvitulillaan uuden omakotimalliston kaikille rakentajille. Suomi 100 -juhlavuoden omakotimalliston nimeksi valittiin Ready, sillä siinä on valmiina suomalaisten omakotirakentajien halutuimmat toiveet.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton