• Etusivu
  • Rakentaminen

Näin pääset messuille!

Rakenna & remontoi 2015, myyrmäki-halli, vantaa 30.1.-1.2.2015

Rakentajan toimitus
Päivitetty 03.10.2014
20131_33298.jpg

Junayhteys:

M-junalla pääsee messuille 10 min (su n. 20 min) välein. Myyrmäen asemalta urheilupuistoon on matkaa n. 900 m.

Bussiyhteys:

Helsingin keskustasta, Elielinaukiolta lähtee seutulinja nro 452 keskimäärin 20-30 min välein. Lähimmältä pysäkilta on kävelymatkaa vain 200 m.
Munkkiniemestä pääsee bussilla 39.
Tikkurilasta pääsee busseilla 53 ja 57.
Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee bussilla 51.
Espoon asemalta Myyrmäkeen kulkee bussi 530.
Tapiolasta ja Leppävaarasta, bussilla 510.
Reunasta, bussilla 45.

Omalla autolla:

20131_33299.jpg

Myyrmäki-halli ja Energia-Areena sijaitsevat Myyrmäen urheilupuistossa, Raappavuorentie 8:ssa. Myyrmäen keskustasta ja aseman suunnasta tullaan Vaskivuorentietä.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201411_41818.jpg
TERCA -tiililaatat sisustamiseen
Sisustustiilien suosio kodin sisustamisessa on koko ajan lisääntynyt. Sisustustiilien avulla kotia voi muuttaa persoonallisemmaksi päällystämällä seiniä tai seinän osia. Voit helposti tehdä erilaisia yksityiskohtia niin keittiöön kuin olohuoneeseenkin. Wienerbergerin Terca-tiililaattojen valikoimassa on useita eri värejä ja ne on helppo asentaa vaikka itse.
20099_18482.jpg
Rakennuksen pohjat viimeisen päälle Ruduksen soralla
Ote päiväkirjasta: Kevät 2009Valmis monttu oli käsittämättömän kokoinen. Tätä kauhistellessa rakennuksen pohjatyöt käynnistyivät: suodatinkangas levitettiin koko alueelle. Olin jo aiemmin saanut Rudukselta tarjouksen kiviaineksista, hinnat itse noudettuna. Urakoitsijamme nouti lähimmältä Ruduksen toimipisteeltä kiviainekset talon ja salaojaputkien alle. Sitä mukaan kun sorakuormat kipattiin monttuun, kaivinkoneen kuljettaja levitti murskeen tasaiseksi petiksi.
20092_14857.jpg
Kastellin ValmisHuvila
Nyt oman huvilan hankkiminen on helpompaa kuin koskaan! Muuttovalmiiksi rakennettu ValmisHuvila on pientalojen markkina-johtaja Kastellin vastaus vaivattomaan huvilarakentamiseen. Valitessasi Kastellin muuttovalmiin huvilan saat ykköslaatuisen vapaa-ajan asunnon ammattilaisten rakentamana ja sisustamana – helposti ja ennalta sovittuun hintaan. Voit jättää rakentamisen Kastellin ammattilaisten tehtäväksi ja luottaa täydellisesti Kastellin laatimaan kustannusarvioon ja aikatauluun.Voit valita myös Viittä Vaille Valmiina, ilman sisustustöitä ja -materiaaleja.
20201_62293.jpg
Vastuullisuutta rakennusmateriaaleihin
Liune on kodin kaikkiin tiloihin sopiva väliovi, joka on vakuuttanut markkinat sekä teknisillä ominaisuuksillaan että upealla tyylillä. Liune on myös ympäristöystävällinen valinta. Täysin kotimaisen välioven logistiikasta aiheutuva hiilijalanjälki on pieni, ja sen hankinta tukee suomalaista elinkeinoa. Liunen uusin panostus kestävän kehityksen puolesta on EPD-ympäristöseloste, joka antaa ostopäätösten tueksi luotettavaa ja vertailukelpoista tietoa tuotteen hiilijalanjäljestä. EPD-seloste osoittaa muun muassa sen, että Liune-väliovien materiaalihukka on 0 % ja kierrätettävyys 100 %.
20088_12332.jpg
Kylpyhuonetunnelmia Asuntomessuilta
Luonnonläheisessä värimaailmassa; hiekan ruskeita, harmaan sävyjä, valkoista, suihkutellaan ja istutaan ammeessa Vaasan asuntomessualueella. Luonnonvaloa tarjoavia ikkunoita on ulos ja myös talon sisätiloihin. Ammeet ovat palanneet runsaslukuisesti: linjakasta maljaa, puukuosilla vuorattuna, tassuilla, poreilla tai perinteisempään tyyliin. Altaissa on kulmikkuutta, mutta soikean muotoisen maljan ystäviäkin löytyy. Kantikkaat ja pyöreät sadevesisuihkut takaavat kirkkaan lasin takana suihkunautinnon. Hanat ovat tyylikästä muotoilua. WC:ssä istutaan useimmin lattia- kuin seinämallilla, erikoisuus on huuhteleva, kuivaava ja lämmitettävä wc-istuin. Kaapistoissa on keittiöiden tyyliin korkeakiiltoisia valkoisia, huonekalunomaisia puupintaisia ja lisävalaistusta antavia lasiovellisia kalusteita. Oma kuvajainen ilmestyy romanttisiin raameihin, luonnollista valoa kasvoille antavien valaisinten kehystämään tai varsin pelkistettyyn suureen peiliin.
20214_70174.jpg
Koti kestävistä ja turvallisista valinnoista
Huippu-urheilijan kiireinen treenirytmi, harjoittelu- ja kisamatkat vaativat urheilijalta paljon. Onneksi matkassa kulkevat mukana yhteistyökumppanit, joiden tuella urheilija pystyy keskittymään urheiluun täysillä. Kiireisen arjen lepopaikkana toimii oma koti, jossa piikkarit voi heittää naulaan ja antaa mielen rauhoittua.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton