• Etusivu
  • Sisustus

Muuramen ajattomat makuuhuonekalusteet

Rakentajan toimitus
Julkaistu 30.07.2008
20084_10422.jpg

Makuuhuonetta ja lastenhuonetta voi kalustaa valitsemalla pöydäksi tasolevyn ja alle laatikostot tai kaapit, vaatekaapiksi Modulin, muuhun säilytykseen esim. Nepparin tai Napin iloisen värisillä akryyliovilla ja sängyksi pituussuunnassa säädettävän Jollan tai aikuismittaisen Jungmannin. Classic-sänkymallistoon kuuluu parisänky, joka on saatavilla ilman päätyä tai päädyn kanssa. Tukisarjan ja laatikostojen kanssa päätyä voi käyttää myös irrallisen runkopatjan kanssa. Pollare-rahi soveltuu niin makuuhuoneeseen kuin paraatipuolellekin.

Sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20212_68896.jpg
Keittiöäänestys on ratkennut - katso tulokset!
Rakentaja.fi:n järjestämässä Kaunein keittiö -äänestyksessä annettiin 1.−15.2.2021 yhteensä 1972 ääntä. Kuuden ehdokaskeittiön joukosta voiton vei 540 äänellä Petra-keittiöiden Eerika, joka keräsi kehuja muun muassa kotoisasta tunnelmastaan, ajattomuudestaan ja kauniin havunvihreästä värisävystään.
201411_41818.jpg
TERCA -tiililaatat sisustamiseen
Sisustustiilien suosio kodin sisustamisessa on koko ajan lisääntynyt. Sisustustiilien avulla kotia voi muuttaa persoonallisemmaksi päällystämällä seiniä tai seinän osia. Voit helposti tehdä erilaisia yksityiskohtia niin keittiöön kuin olohuoneeseenkin. Wienerbergerin Terca-tiililaattojen valikoimassa on useita eri värejä ja ne on helppo asentaa vaikka itse.
201411_41731.jpg
Oletko kiinnostunut rakennusalan töistä Etelä-Suomen alueella?
StaffPoint tarjoaa erilaisia työmahdollisuuksia esimerkiksi maan- ja talonrakennusaloilla sekä rakennustuoteteollisuudessa. Työtehtäviä on tarjolla avustavista apumiestöistä vaativiin ammattitehtäviin.
20195_58063.jpg
Tiili on materiaalina moni-ilmeinen
Tiili on materiaalina moni-ilmeinen. Tiilen värivalikoima on laaja ja lisäksi pintastruktuureita on useita erilaisia. Myös laastisauman värillä ja paksuudella on suuri vaikutus julkisivun ulkoasuun.
20224_77711.jpg
Autotallin rakentamisen vaiheet - Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty
Sanonnassa on enemmän viisautta kuin saattaa uskoakaan. Onpa kyseessä mikä rakennusprojekti tahansa, sen huolellinen suunnittelu selkeyttää, jouduttaa ja helpottaa koko rakennusprojektin läpivientiä. Tähän artikkeliin on koottu pääkohdat, joiden avulla hahmotat rakennusprojektin kokonaisuuden paremmin ja olet huomattavasti valmiimpi toteuttamaan rakennusprojektisi.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Urakoitsijoiden töiden yhteensovittaminen
Toimenpiteet:Työmaan käynnistyessä suoritetaan projektipäällikön toimesta laaditun rakennusvaiheaikataulun tarkistus valittujen urakoitsijoiden kanssa yhteistyössä. Urakoitsijat hyväksyvät tarkistetun aikataulun allekirjoituksellaan. Aikataulun toteutumista valvotaan työmaakokouksissa ja urakoitsijakokouksissa, joissa todetaan työvaihe eri urakoiden osalta, sovitaan seuraavaksi alkavat työvaiheet ja verrataan työmaan tilannetta hyväksyttyyn aikatauluun. Lisäksi laaditaan tarvittaessa urakoitsijakohtaisia ja viikkoaikataulujaVastuuhenkilöt:Valvoja sekä projektipäällikköDokumentit:Tarkistettu rakennusvaiheaikataulu, kokousmuistiotHyväksyntä:Projektipäällikkö

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton