• Etusivu
  • Rakentaminen

Meidän Talo 6 kk vain 21,50 €

+ saat lahjaksi monitoimityökalun, arvo 39 €

Rakentajan toimitus
Päivitetty 28.07.2009
200812_14412.jpg

Juhlavuoden kunniaksi uudistunut Meidän Talo nyt puoleen hintaan!
Meidän Talo antaa hyviä asiantuntijan neuvoja, olipa aiheena talon rakentaminen, kunnostus, talon tekniikka tai pintamateriaalit. Meidän Talon energia- ja ympäristö -juttusarja evästää osallistumaan ilmastonmuutoksen torjuntatalkoisiin. Meidän Talossa on tietopaketti rakentamisen sudenkuoppien välttämiseksi, uusia unelmataloja ja vanhoja kunnostettuja, viihtyisän pihan teko-ohjeita, kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan ideoita…

Tilaa Meidän Talo tästä, etu -50 %

Meidän Talo 6 kk vain 21,50 € (norm. 42,90 €)

Tilaus on edullinen kestotilaus, joka jatkuu kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan niin kauan kuin itse haluat. Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta. Tarjous on voimassa 4.8.2009 asti ja se koskee vain Rakentaja.fi-palvelun jäseniä (Rakentaja.fi / Puutarha.net / Sisustaja.com ). Tarjous koskee vain tilauksia Suomeen.

Joka numerossa

Kysy asiantuntijalta -palstat: Kunnon konsti, Muotoseikka, Väripaletti ja Oma oikeus.

Uusia asiantuntijapalstoja: Rakentajan pakki, Energiataju

Vakiopalstoja: Oma budjetti, Asumisen näköalat, Kokeiltu kotona, Naulan kantaan (lukijan kynästä), Talon tapaan (ruokaohje), Kauppatori (lukijoiden ilmoituksia), Oma vinkkeli (asiantuntijat kirjoittavat) ja Uutta kotiin (tuoteuutuuksia).

Uusia palstoja: Kodinkoneet, Viihde-elektroniikka, Rakentajan työkalut, Materiaalit ja tarvikkeet, Ratkaisuja säilytyspulmiin

Sarjoja: Tee itse, Remonttikoulu, Piha ja puutarha.

Uusia sarjoja: Energia ja ympäristö, Sisustamisen vaihtoehtoja, Uhoa ja uskallusta (rakentaminen), Sisulla ja sydämellä (arkkitehtuuri).

Tilaa Meidän Talo tästä, etu -50 %

20086_11319.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20183_52084.jpg
Ilmanvaihtokoneen hallintaa mistä vaan
Puhdasta ja raikasta sisäilmaa tehokkaastiIlmanvaihto on energiatehokasta, kun ilmanvaihtokone vaatii toimiakseen mahdollisimman vähän sähköä. Samalla poistoilman lämpö otetaan talteen ja sillä lämmitetään kylmempi ulkoilma ennen sen johtamista asuintiloihin.Lähes kaikissa Vallox-ilmanvaihtokoneissa on tasavirtapuhaltimet, jotka kuluttavat sähköä alle puolet vaihtovirtapuhaltimilla varustettuihin koneisiin verrattuna. Valloxin ilmanvaihtokoneissa olevien lämmöntalteenottokennojen tuloilmahyötysuhde on korkea, jopa yli 85 %. Uusimpien Vallox-ilmanvaihtokoneidenvuosihyötysuhde on markkinoiden paras ja ne ovat saaneet VTT:n A+ -sertifikaatin.Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta
20215_70468.jpg
Viikon sisustusidea: Vältä nämä 7 virhettä tee se itse -projekteissa
1. Mittaa kahdesti, leikkaa kerranEi todellakaan haittaa ottaa mittoja ajatuksen kanssa. Kirjoita mitat ylös, kun joudut siirtymään esimerkiksi kauemmas sahaamaan. Ilman vatupassia on melko hankalaa saada mitään vaateriin. Toki vanhaa marmorikuulakikkaa voi käyttää hyllyjä suoristaessa, mutta kunnon vatupassia ei voita mikään.
20131_33600.jpg
Rakentaja.fin messuosastolla riitti vipinää
Rakenna & Remontoi -messuilla Vantaan Myyrmäki-hallissa riitti vipinää Rakentaja.fi-palveluiden messuosastolla. Tuotteiden ja palveluiden esittelyn lisäksi tarjolla oli kilpailu, jossa messuvieraiden tuli arvata, kuinka paljon painavat yhteensä kottikärryt ja niihin ladotut Tiileri-tiilet. Palkintona viidelle lähimmäksi arvanneelle oli tarjolla 100 euron lahjakortti Rakentaja.fi-Jäsentukkuun.Kärryt ja tiilet herättivät kovasti kiinnostusta ja arvaajia riitti messuosastolla välillä tungokseksi asti. Painon arvaamisessa nähtiin monta erilaista tyyliä ja tapaa. Toiset kirjoittivat arvauksensa ilman suurempaa miettimisiä, kun taas osa vastaajista valitsi hyvinkin matemaattisen lähestymistavan pohtiessaan oikeaa vastausta. Suosittuja vastauksen päättelytapoja olivat muun muassa yhden tiilen keskimääräisen painon arvioiminen ja tiilien lukumäärän kertominen sillä sekä kärryjen painon vertaaminen toiseen henkilöön, kuten pikkuveljeen tai vaimoon.Tiilikärryjä sai käydä testaamassa ja suurin osa käyttikin tämän mahdollisuuden hyväksi. Kärryjä nosteltiin joka sivulta ja yksittäisiä tiiliä kokeiltiin. Usein pieni testailu saikin ensimmäisenä mieleen tulleen vastauksen muuttumaan.
20193_56835.jpg
Ratkaisu sisäilmanongelmiin - näin saat kodin ilmanvaihdon kuntoon
Rakennuksen sisäilmaongelmista kertovat muun muassa tunkkainen haju sisätiloissa, liika kosteus kylpyhuoneessa tai jatkuva tarve tuulettaa asuntoa. Nämä merkit kertovat, että asunnon ilmanvaihto ei toimi kunnolla. Ne on syytä ottaa vakavasti, sillä muuten tilanne voi johtaa kosteusvaurioihin.
20117_27184.jpg
Kokkolan asuntomessujen mallikohteet valittu
Asiantuntijajärjestöt ovat valinneet Asuntomessut Kokkolassa -messutalojen malliesimerkit rakennustuotannossa, energiatehokkuudessa, talotekniikassa, pihoissa ja hoidettavuudessa. Asiantuntijaraadit tekivät arvioinnit ja mallitalojen valinnat Suomen Asuntomessujen toimeksiannosta.– Olemme pyytäneet asiantuntijatahoja arvioimaan kohteet kannustaaksemme rakentajia tekemään parhaansa ja valitsemaan hyviä ratkaisuja sekä auttaaksemme yleisöä löytämään malliratkaisut näistä näkökulmista, sanoo Suomen Asuntomessujen kehitysjohtaja Pasi Hulkkonen.
20204_64276.jpg
Suomen Asuntomessut tiedottaa: messujen siirtoa valmistellaan
Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Tuusulan kunta valmistelevat Asuntomessujen siirtoa elokuulle ja noudattavat siten Valtioneuvoston 22.4.2020 antamaa ohjeistusta yleisötapahtumista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton