• Etusivu
  • Talo

Marimekko-tuotteet keittiöön

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2008
20081_8439.jpg

Marimekon monipuoliseen keittiö- ja kattaustuotteiden valikoimaan kuuluu sekä suosittuja klassikkokuoseja että sesongin uutuuksia. Eritunnelmaisten sarjojen monet tuotteet essuista tarjottimiin ovat myös erinomaisia lahja- ja tuliaistavaroita.

Hauskasti kuvioidut astiat ja keittiöliinat lukemattomine yksityiskohtineen piristävät kattauksia ja kotitöitä. Kauniiden kattausten perustaksi Marimekko tarjoaa valmiita pöytäliinoja sekä arkeen että juhlaan. Valikoimaan sisältyy useita erityylisiä kuoseja, niin uutuuksia kuin klassikoitakin. Lisäksi Marimekko-kuoseissa on saatavana myös magneetteja, jotka ovat jääkaapin ovessa kuin miniatyyritaideteoksia.

Marimekon kevään uutuuksia keittiöön

Marimekon uuden kevätmalliston kuosimaailmassa liikutaan niin maaseudulla kuin kaupungissakin, satumaisissa metsissä ja merten syvyyksissä. Rikkaassa väripaletissa vihreän monet sävyt saavat seurakseen kepeää pinkkiä, riemullista oranssia ja punaista, rauhallista sinistä, ruskeaa ja mustaa.

Kevätjuhla

Miina Äkkijyrkän suunnittelemassa Kevätjuhla-kuosissa on voimaa, vapautta ja rohkeaa heittäytymistä. Sarjan tuotteista välittyy kevätlaitumille kirmaavien vasikoiden villi riemu puhtaana ja valloittavana. Riemua ilmentävät hienosti kuosin raikkaat pohjavärit: hehkuva oranssi, heleä vihreä ja turkoosi. Valloittavasta sarjasta löytyy keittiöön keittiöpyyhkeitä, tarjottimia, mukeja ja lautasia. Sarja on saatavana kaupoissa viikolla 7.

20081_8429.jpg
20081_8430.jpg

Metsänväki

Kristina Isolan sadunomainen Metsänväki-kuvio on omistettu rakkaille ystäville: metsän puille ja pensaille, jotka vuodesta toiseen pysyvät uskollisina paikoillaan. Keittiössä lempeät ystävät luovat levollista tunnelmaa ja saavat hyvälle tuulelle. Metsänväki-kuviollisia keittiötuotteita ovat tarjottimet, keittiöpyyhkeet ja magneetit. Sarja on saatavana kaupoissa viikolla 3.

20081_8432.jpg
20081_8433.jpg

Umi

Hennamari Asunnan suunnittelemassa Umi-kuviossa sukelletaan suuren kalan kanssa valtameren syvyyksiin. Kuosin tummat sävyt ja vaaleat ilmakuplat kuvaavat hienosti vedenalaisen maailman salaperäistä tunnelmaa. Kuosi viehättää niin lapsia kuin aikuisiakin, paitsi kankaana, niin keittiöön istuvina mukeina ja tarjottimina. Sarja on saatavana kaupoissa viikolla 6.

Kirsikka

Iiro A. Ahokkaan suunnittelema Kirsikka-sarja on sekä väreiltään että muotokieleltään hillityn tyylikäs. Kuosi kuvaa pelkistetysti puun alle varisseita kirsikoita. Sarjan keittiötuotteisiin kuuluvat tarjottimet, esiliinat ja pannulaput. Sarja on saatavana kaupoissa viikolla 3.

20081_8435.jpg
20081_8436.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20117_27022.jpg
Tee-se-itse piharakenteita puusta
Terassi, pergola, laituri, leikkimökki… Suomalaisissa pihoissa rakenteet ovat yleensä puuta; sitä on helppo työstää ja käsitellä, se on lämmin ja luonnonmukainen materiaali. Puusta tehtyjä rakenteita on helppo huoltaa, mutta puulla on myös rajoitteensa. Puu joutuu ulkona kosteuden takia alttiiksi lahottaja-, home- ja sinistäjäsienille. Siksi on tiedettävä mitä puuta käyttää ja mihin.Puutavarat ja -tuotteet
202110_45673.jpg
Suojaa kotisi seinärakenteet säältä
Tuulensuojalevyjä käytetään rakennusten ulkoseinissä tuulensuojaukseen. Samanaikaisesti tuulensuojalevyt suojaavat rakennusaikana eristeitä sekä runkorakenteita myös kosteudelta. Ulkoseinärakenteen tulee olla tuulitiivis. Seinärakenteen ollessa riittävän tiivis, tuulenpaine ei pääse heikentämään seinärakenteen sisällä seinän lämmöneristyskykyä. Samalla lämpöhäviöt pysyvät pieninä.
20154_43208.jpg
Parketti- ja laminaattipäällystetyö
Tarvittavat työvälineet:- rullamitta- suorakulma- taltta- lyijykynä- vasara- puukko- kiiloja- hienohampainen käsisaha- 30 cm pitkä lyöntikapula- asennusrauta- akkukone poranterällä- pistosaha tarvittaessaTyöohje sisältää lukkopontillisen parketin asentamisen. Ennen työn aloittamista tarkistetaan, että alusta on tasainen. Poikkeama saa olla 2000 mm:n matkalla enintään 3 mm. Alusta imuroidaan huolellisesti pölystä.1. Päällysteen alle asennetaan kosteus- ja askeläänieriste valmistajan ohjeen mukaisesti. Kaistaleet limitetään toisiinsa 200 mm.
20202_62770.jpg
Takka on muutakin kuin vain koriste - luonnollista lämpöä kotiin!
Puulämmitys - se luonnollinen, perinteikäs ja tunnelmallinen tapa lämmittää koti. Tulisija tarjoaa lisälämmönlähteenä varmuutta, sillä se on myös luotettava tapa lämmittää silloinkin kun sähköt ovat poikki. Tulisijalla lämmitys on erinomainen keino säästää esimerkiksi silloin kun sähkö on kalleimmillaan tai on muuten tarve leikata lämmityskustannuksia. Vaikka paukkuvat talvipakkaset antavatkin vielä hetken odottaa itseään, kannattaa niiden tuloon kuitenkin varautua. Takka on myös ainoa lämmönlähde, joka luo aitoa tunnelmaa kotiin. Takkatulen ääreen on helppo jäädä rauhoittumaan kaiken kiireen keskelle.Tiesitkö, että jopa yli miljoonassa suomalaisessa pientalossa on tulisija?
20086_11637.jpg
Muuttovalmiit Kastelli-huvilat
Täyslämpimiä Kastelli-huviloita saa nyt myös muuttovalmiina. Kastellin ValmisHuvilan rakennejärjestelmä on perusta erinomaiselle lopputulokselle. Saumaton paikanpäällä tehty rakenne on tutkitusti lämmin ja turvallinen. Vaikka asuisit kauempanakin huvilatontistasi, voit jättää rakentamisen Kastellin ammattilaisten tehtäväksi. Viihtyisän ja tyylikkään huvilan suunnittelu lähtee liikkeelle aina omista tilatarpeistasi ja rakennuspaikan vaatimuksista.
20218_71953.jpg
Hirsirakenteiseen huvilaan valittiin keskuspölynimurijärjestelmä
Saimaan rannalle rakentuu upea yksikerroksinen valoisa ja avara korkeatasoinen hirsirakenteinen huvila. Taloa rakentaa Uudeltamaalta kotoisin oleva perhe, jonka unelmana on ollut rakentaa tasokas kaikki tarpeet täyttävä talviasuttava huvila.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton