• Etusivu
  • Talo

Marimekko-sisustustekstiilit kotiin

Rakentajan toimitus
Päivitetty 21.01.2008
20081_8173.jpg

Haluatko kotisi sisustukseen uutta ilmettä? Monipuolisen valikoiman eritunnelmaisia ja erityylisiä sisustustekstiilejä löydät Marimekko-myymälöistä. Marimekon kevätmalliston kuosimaailmassa liikutaan niin maaseudulla kuin kaupungissa, satumaisissa metsissä ja merten syvyyksissä. Rikkaassa väripaletissa vihreän monet sävyt saavat seurakseen kepeää pinkkiä, riemullista oranssia ja punaista, rauhallista sinistä, ruskeaa ja mustaa.

Marimekko-kankaista suurin osa soveltuu hyvin verhoiksi. Tarjolla on useita erivahvuisia pellava- ja puuvillakankaita, juhlavasta satiinista kauniisti läpikuultavaan batistiin. Suosituimpia verhomalleja ovat klassiset suorat verhot, trendikkäät paneeliverhot, laskosverhot ja kapat. Paitsi verhoiksi kankaamme ovat omiaan myös sängynpeitteiksi, tyynynpäällisiksi, tauluiksi, pöytä- ja lautasliinoiksi…

Marimekon laadukkaat verhoilukankaat soveltuvat kaikkeen verhoiluun. Uusia kuvioita mallistoon ovat suunnitelleet muotoilun kansainväliset huippunimet Harri Koskinen, Ilkka Suppanen, Björn Dahlström ja Anna Danielsson. Kokoelmaan kuuluu lisäksi Maija Isolan, Kristina Isolan ja Fujiwo Ishimoton klassikkomalleja. Kuosimaailma koostuu pääosin raidoista ja luontoaiheisista kuvioista. Väritykset ovat ajattoman tyylikkäitä ja monenlaisiin sisustuksiin sopivia. Kankaiden materiaalina on konepestävä 100-prosenttinen puuvilla.

Lisätietoa Marimekon sisustustuotteista...

Kaakaopuu, design: Erja Hirvi
Kaakaopuu, design: Erja Hirvi
Metsänväki, design: Kristina Isola
Metsänväki, design: Kristina Isola
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20205_64879.jpg
DIY-palstalta löydät tavallisen kodinomistajan remonttiarkea ja ratkaisuja
Tältä palstalta löydät tavallisen kodinomistajan remonttiarkea ja ratkaisuja matalalla kynnyksellä. Pyrimme etsimään helppoja keinoja ja parhaita neuvoja kaikkien kotiremppaajien käyttöön – neuvoja pintaremonttiin ja vinkkejä pikku nikkarointeihin. Kaikki palstalla esitellyt tapaukset on toteutettu kotioloissa ja ihan itse.
20189_54572.jpg
Miten olisi täysin uniikki koti?
Useat haaveilevat itse suunnitellusta kodista, omien mielikuvien sekä ajatusten ja toiveiden toteutumisesta niin paperilla kuin myös todellisuudessa. Moni on raapustanut ruutupaperille huonejakoja ja miettinyt miten tilat keskenään jakautuisivat. Omat visiot kannattaa käydä rohkeasti esittelemässä ammattitaitoiselle ja osaavalle arkkitehdille. Ammattilainen hahmottaa kokonaisuuden sekä omaa tarkkanäköisyyttä yllättäviäkin yksityiskohtia ajatellen.
suuri olohuone ja kattoon asti ulottuvat ikkunat
Älä päästä budjettia paukkumaan - ota rakennusprojektiin ammattitaitoinen suunnittelija
Rakennusprojektit ja remonttikohteet ovat aina yksilöllisiä aivan kuten asukkaatkin, joille koteja tehdään. Siksi myös ammattitaitoiselta suunnittelutyöltä vaaditaan asiakaslähtöisyyttä ja ketterää muuntautumista erilaisiin tarpeisiin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton