• Etusivu
  • Talo

Lasiterassi jokinäkymällä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Julkaistu 09.07.2018Päivitetty 27.11.2023
20186_53376.jpg

Dekotalo Villa Vaski (kohde 33) sijaitsee rannassa ja lasiterassilta aukeavatkin upeat näkymät joelle. Lasitetun osuuden lisäksi avointa terassipinta-alaa on runsaasti. Lasiterassi on noin 22 neliötä.

Terassi kylpee ilta-auringon valossa

Villa Vaskeen muuttavat Anniina Nurminen ja Johan Saarni perheineen. Perheelle oli jo heti suunnittelun alusta alkaen tärkeää talon ilmansuunnat. Oli tärkeää, että talo istuu ympäristöön siten että, pystyy nauttimaan niin aamuauringosta, päiväauringosta kuin ilta-auringostakin. Terassi aseteltiin siten talon ympärille, että auringosta pystyy nauttimaan mahdollisimman paljon. Erityisen tärkeäksi perhe mainitsee ilta-auringon. Yleensä aamut ja päivät ollaan töissä, eli vasta illalla pääsee nauttimaan auringosta. Lasiterassi on sijoitettu siten, että ilta-aurinko paistaa sinne juuri täydellisesti. Lisäksi talo ja terassi ovat sijoitettu siten, että terassilta on jokinäkymä.

Uuden terassin onnelliset omistajat Anniina Nurminen ja Johan Saarni.

Uuden terassin onnelliset omistajat Anniina Nurminen ja Johan Saarni.

Lasiterassi käytössä ympäri vuoden

Terassi on tehty erityisesti sitä varten, että perhe voisi pidentää pihalla oloa pitkälle syksyyn ja nauttia terassilla olemisesta esimerkiksi tuulisemmallakin kelillä. Uiminen ja saunominen ovat myös perheelle tärkeää, joten on pelkkää plussaa, että voi vilvoitella lasiterassilla ympäri vuoden saunan jälkeen. Haave päästä omalta terassilta nopeasti uimaan toteutuu vieressä olevan joen ja oman laituripaikan myötä.

Terassilla on isot rappuset, jotka toimivat myös istuskelutilana. Lisäksi terassilla on ympäri vuoden käytössä oleva ulkoallas. Isolle terassille mahtuu myös iso ruokapöytä, jonka ympärille ystävät voivat kokoontua hyvän ruoan merkeissä. Perhe ei halunnut isoa pihaa hoidettavaksi. Iso terassi olikin tähän ratkaisu, koska se vähentää hoidettavan pihan pinta-alaa huomattavasti.

Miksi Lumon?

Rakentajaperheellä on kokemusta Lumonin lasiterasseista mm. omalta mökiltään ja kokemukset ovat olleet pelkästään positiivisia. Tämän johdosta perhe halusi myös uuteen kotiinsa Lumonin lasiterassin. Muita vaihtoehtoja ei edes harkittu. Kaikki lasiterassin mekanismit ovat toimineet todella hyvin. Lumonin lasiterassi on perheen mielestä hyvä kokonaisuus ja hinnaltaan järkevä.

Asukkaiden mietteitä lasiterassista

Villa Vasken asiakaskokemus Lumonin lasituksista

Info

Info

Lumonin kohteet Porin Asuntomessuilla 6.7.-5.8.2018:

  • WinNovan Tähti - Kohde 7
  • Pori Energia Valovoima - Kohde 10
  • Talo Luvia - Kohde 11
  • Wienerberger JokiDuo - Kohde 22
  • As Oy Porin Villa Sun - Kohde 24
  • Kodin Terra -talo by Prisma - Kohde 25
  • Talo Haltiatar - Kohde 26
  • Villa Poiju - Kohde 28
  • Dekotalo Villa Vaski - Kohde 33

Voit ihastella viime vuoden asuntoja ja taloja alla olevan linkin kautta.

Lue lisää Lumonin terassilasituksista

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Talo
lasitukset
terassi
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20205_64574.jpg
Pihan ja terassin suunnittelulla harmoninen kokonaisuus
Kuulutko sinäkin niiden suomalaisten joukkoon, joille oma piha on ehdoton välttämättömyys? Se rakas paikka, jossa on mahdollisuus nauttia luonnosta, ottaa aurinkoa, ylläpitää kasvimaata, pelata ja leikkiä lasten kanssa ja touhuta vaikka mitä muuta mukavaa.
20232_80797.jpg
Suunnittele terassista ja pihasta harmoninen kokonaisuus
Kuulutko sinäkin niiden suomalaisten joukkoon, joille oma piha on ehdoton välttämättömyys? Se rakas paikka, jossa on mahdollisuus nauttia luonnosta, ottaa aurinkoa, ylläpitää kasvimaata, pelata ja leikkiä lasten kanssa ja touhuta vaikka mitä muuta mukavaa ympäri vuoden.
20186_53373.jpg
Asuntomessuille rakentuu jälleen näyttäviä lasiterasseja
Porin Asuntomessuilla on jälleen runsaasti toinen toistaan upeampia terasseja ja parvekkeita. Moni niistä on saanut suojakseen lasituksen. Lumonin terassi- ja parvekelasitukset löydät tänäkin vuonna useasta messukohteesta. Tässä maistiaisia kahdesta kohteesta.
20234_81408.jpg
Suunnitteilla terassi? Tässä yksi tapa perustuksen toteuttamiseen
Jos olet suunnittelemassa omaa uutta terassia, tässä sinulle muutama vinkki, jotta saat tulevan terassisi perustuksista varmasti tukevat.
Alumasi Hintikoiden lasiterassi
Hintikan perhe nauttii lasitetusta terassista säällä kuin säällä, lue mitkä tekijät vaikuttivat ostopäätökseen
Sateisella säällä pitäisi pysyä neljän seinän sisällä, vaikka jopa sateen ropinasta voisi nauttia, jos vain olisi lasitettu terassi. Näin taisi ajatella myös Jouni Hintikan perhe, kun he rakennuttivat hiljattain lasitetun terassin vapaa-ajan asunnolleen. Pääsimme kurkistamaan Alumasin rakentamaa kohdetta perhe Hintikan vapaa-ajan asunnolle.
201610_47614.jpg
Terassilasien talviasennuksessa ideaa
Lasiterassin asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta. Talvi on itse asiassa oiva aika asentaa lasiterassi! Lasitettu terassi tuo lisätilaa myös jouluksi – joulukuusi ilahduttaa terassilla jo ulkoa katsottuna ja pysyy pidempään vihantana, ja lahjat ja jouluruuat voi säilyttää terassilla poissa jaloista mutta turvassa lumelta ja tuulelta.Tilaa maksuton esite!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton