• Etusivu
  • Talo

Kun ostat Monier kattopaketin

Vie monier vanhan peltikattosi kierrätykseen veloituksetta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 25.06.2008
20081_7896.jpg

Kattoremontissa sinulle saattaa jäädä kasa ongelmallisia kattopeltilevyjä, joiden hävittäminen voi olla hankalaa. Monier tekee tämänkin osan kattoremontista sinulle helpoksi, sillä Monier vie tontiltasi vanhan peltikattosi kierrätykseen veloituksetta! Tämän palvelun saat eduksesi, kun tilaat Monierilta kattopaketin ennen 15.11.2008. Etu koskee vain yksityishenkilöiden omakotitalojen / paritalojen kattoremontteja.

Jätä yhteydenottopyynto kattopaketista tai kattoremontista

Lisätietoa tiilikatteesta...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20191_55905.jpg
Keskuspölynimurin asentaminen kannattaa uudisrakentaessa
Helppo, kestävä ratkaisu pitkäksi aikaaKeskuspölynimuri on vaivaton ja kestävä ratkaisu uuden kodin arkeen pitkäksi aikaa. Laadukkaat osat kestävät oikein käytettyinä useamman perinteisen imurin käyttöiän. Tämä säästää sekä rahaa että luontoa sillä lyhyemmän elinkaaren imureiden sijaan hankinta keskuspölynimurin elinkaari on pitkä. Allaway antaa keskusyksiköiden moottoreille viiden vuoden takuun luovutuspäivästä lähtien.
20131_33339.jpg
Uusia talomalleja, kymmeniä talonäytöksiä, huikeat kampanjaedutKastellin Talvitulet avaavat rakentamisvuoden 2013!
Suomen ostetuin talomerkki KASTELLI avaa tulevana viikonloppuna suosittujen Talvitulet-tapahtumien sarjan.Lauantaina ja sunnuntaina 12.-13.1.2013 järjestettävissä kymmenissä talonäytöksissä pääsee tutustumaan laadukkaaseen Kastelli-rakentamiseen sekä valitsemaan oman kotinsa Kastellin uutuusmalleista!Talvituli-tapahtumat ja tuhansien eurojen arvoiset Talvituli-edut jatkuvat helmikuun loppuun saakka.
20147_40367.jpg
Asuntomessuilla hyväntekeväisyyshuutokauppa
Asuntomessuilla Jyväskylässä alkoi tiistaina 29.7. hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa Remu Aaltosen sisustaman kohteen yläkerran kalusteet sekä kohteessa olevat valokuvanäyttelyn teokset huutokaupataan.Huutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Uusi Lastensairaala 2017 –hankkeelle.- Hoitolaitokset ja sairaalat ovat erityisasumisen muotoja. On luontevaa, että Asuntomessut yleishyödyllisenä osuuskuntana osallistuu myös lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja terveyden parantamiseen. Huutokaupan avulla Asuntomessujen kävijät voivat osallistua tämän asumiseen osa-alueen tukemiseen, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen kertoo.Kiinnostuitko? Voit tutustua huutokauppakohteisiin tästä.
20096_17556.jpg
Lakalta A-energialuokan kivitalo
Lakan Betoni Oy on vuonna 1965 perustettu suomalainen perheyritys, jonka kotipaikka on Joensuu. Tuotantolaitokset sijaitsevat Joensuussa, Lopella, Forssassa ja Jalasjärvellä. Yrityksen luottoluokitus on parhaassa AAA-luokassa. Lakka-kivitalot ovat erinomainen ratkaisu vastaamaan kiristyneisiin energiavaatimuksiin, sillä Minimienergia-toimitukseen sisältyvillä rakennusosilla on mahdollista rakentaa A-energialuokan kivitalo.
20092_15044.jpg
Vuoden ensimmäinen golf-kutsu?
Haluamme olla kaikessa edelläkävijöitä. Veikkaammekin, että tässä nyt tuleva golf-kutsu on ihan ensimmäisiä kotimaan viheriöitä koskevaa. Tällä kertaa pelaamme jälleen Porissa, Kalafornian kentällä. Ennen peliä luomme kattavan katsauksen erityisesti suomalaisen pientalorakentamisen tilaan sekä päivitämme mm. missä mennään Taloyhtiö- ja Venäjä-projekteissa.Tietoiskun/pelipäivän ajankohta onAlman päivänä, torstaina 28. toukokuutaErillinen ohjelma ja varsinainen kutsu toimitetaan Vapun paikkeilla, mutta varaa jo nyt kalenteriisi koko päivä. Voit siis tulla vain tietoiskuun ja osallistua sen jälkeen kilpailuun. Jos et vielä pelaa, mutta haluaisit kokeilla, niin olemme järjestäneet Porin golfkerhon (PGK) opettajan (golftermein pro) paikalle ja hän opastaa sinut lajin pariin parin tunnin alkukoulutuksella.
20195_57737.jpg
Puhdasta korvausilmaa myös katupölykaudella
Suomessa pitkä siitepölykausi sekä keväinen katupöly aiheuttavat kuormituspiikin ilmanvaihdon suodattimille.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton