• Etusivu
  • Rakentaminen

Kultaranta Resort - monipuolinen ja ympärivuotinen vapaa-ajankeskus meren äärellä

Rakentajan toimitus
Julkaistu 16.10.2009
200910_19128.jpg

Kultaranta Resort - monipuolinen ja ympärivuotinen vapaa-ajankeskus meren äärellä.

Kultaranta Resort on uusi vapaa-ajanviettoa sekä yrityselämän tarpeita palveleva kokonaisuus Naantalin Luonnonmaalla. Se sijaitsee saaristossa, vain viiden minuutin ajomatkan päässä Naantalin vanhasta kaupungista. Turun nähtävyydet ja palvelut ovat tarjolla 20 km:n päässä. Helsingistä ja Tampereelta ennättää paikalle alle kahdessa tunnissa.

Tasokkaat golfkentät

Golfin harrastusmahdollisuudet ovat Kultarannassa erinomaiset. 18-reikäisen pääkentän ohella alueella on range sekä 7-reikäinen Par 3-kenttä. Monipuolisen kokonaisuuden täydentää tasokas lähipeliharjoitte-luun tarkoitettu Par 2 -kenttä.

Kultarannan sydän on karun kauniiseen saaristolaismaisemaan sijoittuva Jan Sederholmin suunnittelema 18-reikäinen golfkenttä.

Kentän tasokkaat greenit sopivat erityisesti tavalliselle klubipelaajalle.

200910_19129.jpg
200910_19130.jpg

Kultaranta Resort - kehon ja mielen hyvinvointikeskus

Useimmat Kultaranta Resortin ympärivuotisista palveluista ovat tarjolla modernin Klubitalon tiloissa.

Klubirakennuksen kaikkiin ilmansuuntiin aukeavalta terassilta voit ihailla saaristomaiseman ohella hyvin hoidettuja viheriöitä.

Rakennuksessa ovat asiakkaiden käytettävissä myös mm. kuntosali, golfsimulaattori, pukuhuone- ja saunatilat, turkkilainen sauna sekä suolahuone. Lisäksi klubirakennuksessa on tarjolla päivittäin ohjattua liikunta- ja fysio-terapiapalveluita sekä Kauneushoitola Le Sorellen monipuoliset Wellness ja Day Spa-palvelut.

Herkullisen ruuan lisäksi ravintolassa on tarjolla elämyksiä kaikille aisteille kuten vaihtuvia taidenäyttelyitä, teatteria tai vaikkapa saaristolaistansseja kesäillan iloksi.

200910_19136.jpg

Useita tunnelmallisia tiloja sinun käytettävänäsi

Modernin Klubitalon lisäksi alueella on useita tunnelmallisia tiloja erilaisten ryhmien tarpeisiin. Vuonna 1818 rakennetusta kiviseinäisestä Viljamakasiinista on kunnostettu ekumeeninen Pyhäkkö, joka tarjoaa mahdollisuuden intiimin ja tunnelmallisen tilaisuuden järjestämiseen.

Vanhassa Lampolassa vietetty saunailta tai jykevässä Kivinavetassa järjestetyt lämminhenkiset häät tarjoavat mieleenpainuvan elämyksen. Vai miltä kuulostaisi kunnon rosvopaisti-illallinen terassilla lempeässä elokuun illassa? Päätä sinä, me huolehdimme lopusta. Tilan vanha päärakennus on persoonallinen, maalaisranskalaishenkinen rakennus, joka sopii erityisesti perhe-juhlien, vaikkapa häiden, pitopaikaksi.

vanha päärakennus on persoonallinen, maalaisranskalaishenkinen rakennus, joka sopii erityisesti perhe-juhlien, vaikkapa häiden, pitopaikaksi.
vanha päärakennus on persoonallinen, maalaisranskalaishenkinen rakennus, joka sopii erityisesti perhe-juhlien, vaikkapa häiden, pitopaikaksi.

Kultaranta Marina ja Meriuimala

Kultarannan alueelle vuosina 2010-11 rakentuva 130-paikkainen täyden palvelun pienvenesatama ja uniikki Meriuimala tarjoavat saaristo-alueellemme täysin uudenlaisen palvelukokonaisuuden.

Tarjolla on rennossa merellisessä ilmapiirissä kaikkea mitä veneilijä tarvitsee; kaikilta tuulilta suojaisa venesatama, saunat ja suihkut, pyykinpesu- ja kuivausmahdollisuudet ja septitankin imutyhjennysmahdollisuus. Kioskipalveluiden lisäksi alueelta löytyy ranta-aittojen muodostama kesätori.

Meriuimala muodostuu kahdesta erillisestä merivesialtaasta, jotka on rakennettu luonnonhiekkarannan yhteyteen. Puhdasvesialtaat on suojattu niin, ettei altaisiin pääse muodostumaan sinilevää. Toisessa, maalämmöllä lämmitettävässä altaassa, voi uintikautta jatkaa pitkälle syksyyn.

Sataman syväys on minimissään 4m ja maston korkeudella ei ole ylärajaa.

Täyden palvelun pienvenesatama ja uniikki Meriuimala tarjoavat saaristo-alueella täysin uudenlaisen palvelukokonaisuuden.
Täyden palvelun pienvenesatama ja uniikki Meriuimala tarjoavat saaristo-alueella täysin uudenlaisen palvelukokonaisuuden.

Kultaranta Resortiin on helppo tulla

Sijainti 60.45O N 21.99O E.
Saaristomeren merikarttasarja D ja sivu 706.

Myötätuulta ja Naantalin aurinkoa.
Tervetuloa viihtymään.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20161_45202.jpg
Terve sisäilma uuteen ja vanhaan taloon
Sisäilman kosteustason hallinta on tärkeääIlmanvaihdon tärkeitä tehtäviä ovat:- Sisäilmassa olevan kosteuden poistaminen – 4 henkinen perhe tuottaa toimillaan sisäilmaan vuorokaudessa keskimäärin 7-10 litran kosteuskuorman. Asunnon kosteuslähteitä ovat mm. ruoanlaitto, astianpesu, peseytyminen, saunominen, pyykinpesu, huonekasvit ym.- Rakennus- ja sisustusmateriaaleista tulevien päästöjen poistaminen sisäilmasta.- Hiilidioksidipitoisuuden pitäminen riittävän alhaisena. Jos sisäilmassa ei ole riittävästi happea, voi se aiheuttaa mm. väsymystä ja päänsärkyä.- Puhtaan, suodatetun ja oikean lämpöisen ilman sisääntuonti, joka on merkittävä tekijä asumismukavuudelle. Mitä puhtaampaa sisäilma, sitä paremmin asukkaat voivat ja jaksavat. Lämmittämällä tuloilmaa vältetään myös vedon tunne.
20224_77986.jpg
Äitienpäivä sununtaina 10.5.
Äitienpäivää on Suomessa vietetty vuodesta 1927 lähtien aina toukokuun toisena sunnuntaina. Ensimmäisen kerran äitejä muistettiin Suomessa Kotikasvatusyhdistyksen aloitteesta vuonna 1918, tosin tuolloin ajankohta oli viikkoa myöhemmin.
20123_30130.jpg
Monier palkitsi vuoden kattoasentajan
Paasikiviopiston nykyisin koulutuskäytössä oleva vanha talli- ja navettarakennus sai monimuotoiselle katolleen Ormax-betonikattotiilet. Samalla uusittiin myös kaikki pellitykset ja sadevesijärjestelmä.
202111_73720.jpg
Sopiiko iso valopaneeli meille? Kattoikkunamaista valoa led-paneeleilla
Valaistuksen suunnittelussa voidaan hyödyntää monentyyppisiä valonlähteitä. Led-tekniikka mahdollistaa muun muassa valoikkunamaisen valaistuksen luomisen. Muotokieleltään kattoikkunamaisen valon etuina ovat tasainen valopinta ja valaisimen täydellinen sulautuminen kattoon.
20224_77638.jpg
Yksi kalustetoimittaja, monta eri ilmettä - katso esimerkit!
Keittiöremontin ei ole pakko tarkoittaa uutta valkoista, rosterista tai mustaa pelkistettyä keittiötä, vaan värikkäät ja entistä persoonallisemmat keittiöt valloittavat. Katso vaikkapa alla esitellyt keittiöratkaisut – keittiö voi hurmata myös väreillään, persoonallisuudellaan ja yksityiskohdillaan.
20229_79601.jpg
Varaava takka lisää huoltovarmuutta ja säästää sähköä
Syksyn koleus ja talvipakkaset lähestyvät. Toimi heti takkaoston kanssa, niin voit vielä vaikuttaa oman Tulikivi-takkasi toimitusajankohtaan ja käyttövalmiuteen. Unelma omasta takasta voidaan toteuttaa useimmiten myös, vaikkei nykyisessä kodissa olisi entuudestaan takkaa tai edes takkavarausta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton