• Etusivu
  • Rakentaminen

KotiOptimi ystävänpäivälahjaksi

Rakentajan toimitus
Julkaistu 08.02.2011
20112_24361.jpg

Ystävänpäivää vietetään ensi viikolla 14.2. Uuden kodin rakentamista suunnittelevaa ystävää on helppo ilahduttaa ostamalla hänelle lahjaksi KotiOptimi-kustannusarvio-ohjelma.

KotiOptimi-kustannusarvio-ohjelma toimii uuden talon rakentamista suunnittelevan apuna. Ohjelmalla voidaan vertailla erilaisten tila- ja materiaaliratkaisujen vaikutuksia kokonaiskustannuksiin. Ohjelma mahdollistaa myös aktiivisen kustannusseurannan, minkä avulla näkee onko arvio ylittymässä vai alittumassa.

KotiOptimi aktivoidaan käyttöön lisenssinumerolla ja se latautuu käyttäjän omalle koneelle.

Tilaa ystävänpäivälahjaksi 28 € (norm. 50 €)

20112_24360.jpg

Ystävänpäivän kunniaksi KotiOptimi-ohjelma vain 28 € (norm. 50 €).
Hyödynnä tarjous heti!

Toimi näin:
1. Osta KotiOptimi-lisenssi Rakentaja.fi-Jäsentukusta ja nimeä se samalla ystävällesi.
2. Jäsentukku lähettää ystävällesi ystävänpäivänä lahjakortin, joka sisältää ohjelman käyttöön oikeuttavan lisenssin.

Tilaa KotiOptimi Jäsentukusta -->>

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20232_80965.jpg
Vinkit ylellisen kylpyhuoneen suunnitteluun
Kuka tahansa kaipaa ylellisyyttä kylpyhuoneeseen. Ylellisen kylpyhuoneen tunnelma on mahdollista saavuttaa kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin ja materiaaleihin. Vastaus löytyy korkealaatuisista materiaaleista, fiksuista ratkaisuista ja aikaa kestävästä muotoilusta. Tästä artikkelista löydät vinkit oman luksuskylpyhuoneesi luomiseen.
20225_78121.jpg
Mitä maalämpö maksaa ja paljonko se säästää?
Maalämpö tarjoaa paitsi ekologista myös erityisen vaivatonta lämmitystä – kun maalämpöpumppu on asennettu ja asetukset ohjausyksikköön tehty, lämmitys ei vaadi lisätyötä. Taloudellisesti järkevintä maalämpöön sijoittaminen on silloin, kun lämmitettäviä neliöitä on paljon. Maalämpöpumppu tuo myös turvaa energian hinnanvaihteluihin, sillä se tarvitsee lämmön tuottamiseen vain vähän sähköä.
20088_12400.jpg
Terca -julkisivutiilet
Tiilestä on muurattu taloja jo vuosituhansien ajan. Aikojen kuluessa tiilenvalmistuksen tekniikka on kehittynyt, mutta kestävä tiili on säilyttänyt alkuperäiset ominaisuutensa ja luonteensa. Tiilen väri- ja pintavalikoima sen sijaan on kasvanut. Tiili on turvallinen materiaali: se ei pala eikä lahoa ja se kestää hyvin sekä kosteus- että lämpötilan vaihteluja. Muuratun julkisivun kauneus säilyy vuosikymmenestä toiseen ja ikääntyessäänkin tiiliseinä patinoituu kauniisti. Tiili sopii julkisivuksi lähes kaikkiin runkovaihtoehtoihin ja se sopeutuu myös muiden julkisivumateriaalien rinnalle osaksi julkisivua.Ilmaston nopea muutos tulee aiheuttamaan rakennusten julkisivuille merkittäviä rasituksia, esim. kosteudesta johtuvia. Poltetusta tiilestä muurattu julkisivu on ominaisuuksiltaan erinomainen ja tulevaisuudessa entistäkin arvostetumpi ratkaisu.
20147_40332.jpg
Talo Luck asuntomessujen kohde 35
Weber on esillä asuntomessuilla kohteessa 35. Kolmihenkinen perhe halusi talon, jossa yhdistyvät tulevaisuuden asuminen, ajattomuus, kestävyys ja kierrättäminen. Talon muotokieli on moderni, upea ja mielenkiintoinen. Tavoitteena oli minimalistisuus ja siinä on onnistuttu niin väreissä kuin materiaaleissakin.
20165_46613.jpg
Uusi läpivienti jyrkille rivipelti- ja huopakatoille
VILPE® Classic Vino 2K on edistyksellinen vesikaton läpivienti rivipeltikatolle tai jälkiasennettavaksi huopakatteelle. VILPE® Classic Vino on mahdollista asentaa aina 57 asteen kattokaltevuuteen saakka. Läpiviennin kaulus on saanut uuden jyrkemmin kallistuvan muotoilun, joka mahdollistaa asentamisen perinteistä VILPE® Classic -läpivientiä jyrkemmälle katolle. VILPE® Classic Vino 2K:n tyyli on myös edeltäjäänsä verrattuna suorakulmaisempi ja tyylikkäämpi suoralinjaisella rivipeltikatteella.
20086_11628.jpg
Yyterin Villat golfarille, motoristille ja lintubongarille
Yyterin VillatLoma-asuntomessujen oheiskohteena Yyterin dyynien läheisyydessä on kolme Kastelli-talojen Yyterin Villaa, jotka ovat alku 41 huvilan lomakylälle. Nämä kolme villaa ovat pohjaltaan samanlaisia. Alakerrassa on kaksi erillistä kahden hengen makuuhuonetta heti sisääntulon molemmin puolin. Valoisan korkean oleskelutilan yhteydessä on keittiö. Puustellin tammen väristen keittiökaappien pelkistetyn moderni linja pitkine vetimineen luo rauhallisen taustan. Pesuhuoneen ja saunan lisäksi on erillinen wc. Saunaan pääsee tyylikkään harmaan lasioven kautta. Vaaleat pyöristetyt lauteet voi koota pystyyn siivousta varten. Wc:n lavuaari on hauska kulmaratkaisu. Nukkumaparvelle johtavat kunnon portaat.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton