• Etusivu
  • Talo

KIRJAESITTELYKero, E. & Seppovaara, J.: Huussi

Rakentajan toimitus
Päivitetty 10.02.2014
20123_29933.jpg

Täyttä asiaa pilke silmäkulmassa kirjoitettuna - huussi

Ulkohuussi on ihmisen oloinen. Se on harvoja rakennuksia, jotka ihminen pystyy käsittämään yhdellä istumalla. Akropolis tuntuu tutulta rakennukselta, mutta huussi on tutumpi. Vaikka huussi on pieni, sieltä näkee kauas. Lapsuuden huussipolku tuntuu paljaissa jalkapohjissa. Pimeiden pakkasaamujen huurteiset täysistunnot muistaa. Puut puhuvat yhä kesämökin pikkulassa istujalle. Huussi tulee taas.

Kirja on humoristisen hauskalla tyylillä kirjoitettu ja tuo iloa lukijalleen - vaikkapa istunnolla ollessa!

Kirjailijat Esa Kero ja Juhani Seppovaara
Multikustannus 2007
Nidottu, 96 sivua

Huomio

Huomio

Nyt tarjoushintaan!

Tulevan ystävänpäivän kunniaksi Huussi-kirja huippuedulliseen hintaan:
10 €/kpl(norm. 25 €/kpl).
Kirjoja rajoitetusti, eli toimi nopeasti!

Tutustu ja tilaa Huussi Jäsentukusta NYT!

Sisällys lyhyesti:

I SAHARA s.7
Mikä sai Teidät alunperin kiinnostumaan puukäymälöistä? Vuoropuheluna käyty keskustelu idean antaneesta ajatuksesta saa vakavammankin lukijan hymyilemään!

II SE EI HAISE s.20
Täyttä tavaraa - ihan itse tuotettuna ja karikkeella kuivitettuna.
Onko Teistä tuo käyttämänne pas... ruma sana?

III ISTUN JA ODOTAN s.34
Huussissa istuessa mieli rauhoittuu ja ajatus lentää.
En tiedä mitä Freud sanoisi, mutta silloin minä ensimmäisen kerran koin olevani ihminen.

IV NUORET TIRKISTELIJÄT s.50
Huussi kiinnostaa niin Tekijä-Reijoa kuin muitakin.
Katson tuleeko hän.

V KESTÄVÄLLÄ PERUSTALLA s.66
On ulkokuori ja muoto mikä tahansa, niin se reikä sieltä siinä tärkeintä roolia näyttelee. Parempi vaan mitata, että koko on oikea...

VI SYDÄN JA KÄDET s.82
Tämä tuntuu vähän hassulta kysymykseltä kaikkien näiden... asioiden jälkeen. Mihin Te pyyhitte?

Kursivoidut tekstit ovat lainauksia suoraan Huussi-kirjasta.
Sisältö on täyttä tavaraa, vaikka kirjoittajilla onkin ollut pilkettä silmissään sitä kirjoittaessaan. Hauskaa luettavaa useammankin istunnon ajaksi!

Tilaa Huussi-kirja iloksesi Jäsentukusta - tutustuhan samalla Jäsentukun muuhun kirjavalikoimaan!

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Gyproc Habito-levy ja järjestelmätakuu-logo
Kipsilevy on luonnonmukainen rakennusmateriaali
Kipsilevy on luonnollinen rakennusmateriaali, jonka pääraaka-aineena ovat puhdas kipsikivi, vesi sekä kierrätyspaperista valmistettu uusiokartonki.Gyproc-kipsilevy on hajuton ja terveydelle vaaraton rakennusmateriaali. Gyproc sisäverhouslevyt ovat läpäisseet tarkat sisäilman emissiotestit (TVOC) ja kuuluvat Rakennustietosäätiön myöntämään parhaaseen sisäilman päästöluokkaan M1.Lue lisää Gyprocin kipsilevyistä ja tuotteista
20148_40673.jpg
Pohjatyö on kaiken A ja O
Betonisten pihakivien ja -laattojen suosio kasvaa koko ajan. Eikä ihme; ne ovat helppoja asentaa, käytössä vaivattomia, viimeistelevät pihan ja jopa nostavat kiinteistön arvoa. Kaunis ja kestävä pihakivetys on helppo toteuttaa, jos se perustuu hyvään suunnitteluun ja huolellisiin pohjatöihin.
20209_66746.jpg
Miten monenlaisia pihoja pihatiilillä voidaankaan luoda - kurkista kuvat!
Vaikka Asuntomessut ovatkin nyt vuoden 2020 osalta ohitse, pääsee messukoteihin tutustumaan vielä virtuaalisesti. Rudus Formento pihakivet ja maisematuotteet olivat mukana Asuntomessuilla. Tässä esittelemme kauniit pihat ja niissä käytetyt pihakivet.Tuusulan Rykmentinpuistoon rakentui Asuntomessujen myötä uusi viihtyisä asuinalue. Uusia koteja nousi alueelle peräti 41. Vaikka Asuntomessut ovat nyt virallisesti sulkeneet porttinsa, jatkuu messukoteihin vierailu vielä virtuaalikierrosten muodossa. Nyt esittelemme kuitenkin ulkokohteita sekä Ruduksen pihakivituotteita.
200811_14118.jpg
Hellyttävä ja käytännöllinen koirahuone
Rakentajaperhe oli jo pitkään haaveillut koirien omasta huoneesta, kun kuratassujen peseminen pyykkien kanssa samassa tilassa ei tuntunut enää mielekkäältä. Käytännön tarpeet vaativat koirille kunnolliset pesu- ja kuivattelutilat. Perhe ajatteli, että jos he vielä joskus rakentavat talon, sinne pitää saada koirille omat tilat. Haave koirien huoneesta toteutui Vaasan asuntomessualueelle rakennetussa talossa.Perheessä oltiin kyllästytty lattialla lojuviin peittoihin, ja koirille haluttiin omat huonekalut. Koirien huoneesta löytyykin molemmille koirille omat makuupaikat; divaani ja sohva.Koirahuoneen viihtyisyyteen on huonekalujen lisäksi panostettu myös taulujen, palkintokaapin ja kasvien avulla. Huoneen pintamateriaalina on käytetty helppohoitoista laattaa. Kuralenkin jälkeen koirat on kätevä suihkuttaa niiden omassa pesuhuoneessa ja jättää huoneeseen myös kuivumaan. Omassa huoneessa voi suorittaa myös kaikki muut koirien hoitotoimenpiteet; harjaukset ja kynsien leikkuut.
20157_43931.jpg
Pölynimurien vertailututkimus käynnissä
Pölynimureihin on tullut pakolliseksi energiamerkintä, jonka ohjaa tuotekehitystä ja jonka avulla kuluttaja voi vertailla imureiden välisiä eroja imurointituloksessa, poistoilman puhtaudessa ja energiankulutuksessa. Energiamerkinnän tiedot perustuvat standardimittauksiin, joissa selvitetään imurin suorituskykyä mutta ei käyttöominaisuuksia. Työtehoseurassa meneillään olevassa testissä pölynimureita tarkastellaan erityisesti käyttöominaisuuksien ja käyttömukavuuden näkökulmasta.Työtehoseurassa meneillään olevassa pölynimureiden vertailutestissä on mukana 11 letkupölynimuria.Tulosten tarkastelussa hyödynnetään energiamerkin tietoja. Käytännön imurointitapahtumaa simuloivissa suorituskykykokeissa testataan niitä ominaisuuksia, joissa on aiempien testien aikana havaittu eroja. TTS:n testissä selvitetään muun muassa suuttimen imurointileveyttä, nurkkien ja seinänvierustojen imurointitulosta ja jäännöspölyn määrää.
20206_65151.jpg
Haaveiletko hirsitalosta? Aloita taloprojektisi nyt - säästät rahaa ja hyödynnät monet edut!
Moni mieltää kesän parhaaksi ajankohdaksi rakentamiselle. Talvirakentamisessa on kuitenkin monia etuja, jotka pääset hyödyntämään aloittaessasi hirsitaloprojektisi nyt.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton