• Etusivu
  • Varusteet

Keskuspölynimurilla helposti puhdasta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 28.05.2015
20155_43504.jpg

Keskuspölynimurilla pidät kodin siistinä vähällä vaivalla. Imurointi sujuu kevyesti, nopeasti ja hiljaisesti. Sistem Air tehokkaat keskusyksiköt takaavat erinomaisen lopputuloksen.

Kotiisi sopiva keskuspöynimuri

TECNO Style -sarjan imureita voi käyttää vain yksi käyttäjä kerrallaan. Parhaan suorituskyvyn takaamiseksi imurimalli kannattaa valita imuroitavan pinta-alan mukaan. Viidestä imurimallista löytyy 0-450 neliöön mitoitetut vaihtoehdot. Imuyksikköön on mahdollista lisätä myös etäohjauspaneeli.

20155_43506.jpg

Tecno R-evolution -sarjan imurit on valmistettu muovista, polypropyleenistä sekä ABS:stä, jotta laite kestää hyvin kaikenlaista pölyä. Imurit on suunniteltu ja tuotettu kaikkien voimassaolevien sääntöjen ja Euroopan direktiivien mukaisesti. Lisäksi tuotteissa on panostettu toiminnallisuuteen ja tehokkuuteen.

Info

Info

Keskeiset ominaisuudet:

  • sisäänrakennettu imurasia;
  • putkiliitännät mahdollista liittää molemmilta puolilta (oikea tai vasen);
  • suodatinpatruuna (pölyluokka M, polyesteri, pestävä);
  • moottoria suojaava korvausilmaventtiili;
  • äänieristetty moottoritila (keskusyksikön äänenvoimakkuus alle 70 dB);
  • 1-vaiheinen sähkömoottori harjoilla ja suoralla jäähdytyksellä;
  • Soft Start -toiminto vähentää moottorin kulutusta käynnistyksen aikana;
  • Piirikortti sulakkeella varustettuna suojaa moottoria ja katkaisee päävirran ja heikkovirran
  • lämpösuoja sammuttaa moottorin automaattisesti ongelmatilanteissa;
  • 12 V liitäntä imurasioille.
20155_43507.jpg

Hanki kotiisi keskuspölynimuri helposti

Jätä yhteydenottopyyntö!

Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79259.jpg
Miten ohjaan ilmanvaihtoa puhelimella tai tietokoneella?
MyVallox-ilmanvaihtokoneissa on sisäänrakennetut kosteus- ja hiilidioksidianturit, joiden ansiosta ilmanvaihto tehostuu automaattisesti tarpeen mukaan. Koneita voi myös ohjata itse etänä.
20095_17048.jpg
Puhdas sisäilma pitää terveenä
Hyvä sisäilma on pölytön, hajuton, vedoton ja meluton. Jokainen voi toiminnallaan vaikuttaa sisäilman laatuun. Tärkeimmät tekijät rakennuksen sisäilman laatuvaihteluihin ovat kuitenkin kunnossa olevat rakenteet sekä toimivat ilmanvaihto- ja lämmityslaitteet.
20103_20810.jpg
Ilmanvaihdon parantaminen käy usein helposti
Kun kiinteistönvälittäjä Heli Tamminen muutti kahden teini-ikäisen tyttärensä kanssa vasta hankittuun omaan kerrostalokolmioon Nurmijärvellä, oli huoneistoon tehty edellisen omistajan toimesta pintaremontti. Mutta ilmanvaihto kaipasi Tammisen mielestä selvästi parantamista.- Asunnosta puuttuivat kokonaan korvausilmaventtiilit, josta mainitsin myyjällekin. Silläkin perusteella sain tingittyä hankintahintaa matalammaksi, sanoo Tamminen, jolla on pitkä kokemus asunnonvälitystoiminnasta.Suodattimet ja suodatinkankaat Jäsentukusta
20111_24020.jpg
Mistä kellareiden ongelmat syntyvät
Kellareiden sisä- ja ulkopuolinen kosteusrasitusKarkeasti jaettuna kellarien ongelmat johtuvat kahdesta syystä: alkuperäisen rakenteen puutteista nykyiseen vaatimustasoon nähden tai asiantuntemattomista korjauksista. Kosteus-, laho- ja homevaurioita esiintyy usein tiiviiden pintamateriaalien taustapuolella ja puuosissa.Rintamamiestalojen kellarien rakenteet ovat yksinkertaisia. Seinärakenteet on pinnoitettu vesihöyryä läpäisevillä materiaaleilla ja maasta tuleva kosteus pääsee vapaasti haihtumaan kellaritilaan. Vuosikymmenten myötä kellaritiloille asetettavat tekniset ja viihtyvyysvaatimukset ovat kasvaneet, samoin mm. kosteusrasitus on lisääntyneen vedenkäytön myötä kasvanut jopa monisatakertaiseksi.Vanhojen rakenteiden ominaisuudet eivät enää vastaa muuttuneita vaatimuksia. Myös rakenteiden vaurioituminen kuten pakkasrapautuminen tai materiaalin tekninen vanheneminen voivat aiheuttaa riskejä ja ongelmia. Näin voi olla esimerkiksi vanhuuttaan kovettuneiden ja halkeilleiden bitumieristeiden kohdalla.
20225_78242.jpg
Kannattaako remontti tehdä lainarahalla? Ota huomioon nämä seikat miettiessäsi remonttilainaa
Jokaiselle tulee jossakin vaiheessa elämää eteen tilanne, kun kodin pinnat kaipaavat ehostusta tai jokin pitkäikäiseksikin ajateltu sijoitus hajoaa. Aina ei kuitenkaan ole sukanvarressa tarpeeksi rahaa äkillisiinkin muutoksiin, jolloin remonttilainan ottaminen voi tulla kyseeseen. Olipa kyseessä sitten pintaremontti tai asunnon peruskorjaus, remonttilainaa on saatavissa monessa eri muodossa. Remonttilainan voi saada yhdistettynä asuntolainaan tai erillisenä vakuudellisena tai vakuudettomana luottona. Tutustu erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin ajan kanssa.
20147_40267.jpg
Ilmanvaihtokoulu: Osa 7: Iv-koneen vaihdolla on puolensa
Lämmöntalteenotolla varustettuja ilmanvaihtojärjestelmiä on asennettu omakotitaloihin jo 1970-luvun lopulta saakka. Tekniikka on mennyt tänä aikana huimasti eteenpäin. Nykyaikaiset ilmanvaihtolaitteet ovat mm. käytön, huollon, suodatuksen ja jäätymiseneston kannalta huomattavasti kehittyneempiä. Valtaosa sen aikaisista valmistajistakin on jo lopettanut toimintansa ja varaosien saanti on hankalaa tai mahdotonta.Ilmanvaihtokoneen vaihdolla uuteen energiatehokkaampaan malliin säästää myös energiaa. Koska hyötysuhde on parempi, ilmanvaihtokone päästää vähemmän lämpöä harakoille, joten talon lämmitysenergiaa kuluu vähemmän. Paremmasta hyötysuhteesta johtuen myös jälkilämmityspatteri kuluttaa huomattavasti vähemmän – jos ollenkaan. Nykyaikaiset tasavirtapuhaltimet kuluttavat noin puolet vanhojen puhaltimien sähköenergiasta. Uusien koneiden automatiikka osaa myös säätää itse ilmanvaihtoa tarpeen mukaan ja näin vähennetään turhaa ilmanvaihtoa kun talo jää tyhjilleen. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että tämän päivän parhaiden ilmanvaihtokoneiden energiankulutus on kokonaisuudessaan alle puolet verrattuna 90-luvun laitteisiin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton