• Etusivu
  • Talo

Julkisivutiilien myyntinäyttely

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Wienerberger Oy Ab
Julkaistu 20.08.2007
20078_6236.jpg

Helsingin Pitäjänmäen pääkonttorissa on poltettujen TERCA-tiilien myyntinäyttely. Tervetuloa tutustumaan malleihin ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa tiilirakentamisesta.

Wienerberger Oy Ab Strömberinkuja 2 (3.krs) 00380 HELSINKI (Ajo-ohje)
Toimisto on avoinna arkisin klo 8.00-16.00.

Lisätietoa TERCA-julkisivutiilistä...

Lisätietoa TERCA-tiilikodeista...

Wienerberger Oy Ab
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20072_3689.jpg
Terca -julkisivutiilet
Tiilestä on muurattu taloja jo vuosituhansien ajan. Aikojen kuluessa tiilenvalmistuksen tekniikka on kehittynyt, mutta kestävä tiili on säilyttänyt alkuperäiset ominaisuutensa ja luonteensa. Tiilen väri- ja pintavalikoima sen sijaan on kasvanut. Tiili on turvallinen materiaali: se ei pala eikä lahoa ja se kestää hyvin sekä kosteus- että lämpötilan vaihteluja. Muuratun julkisivun kauneus säilyy vuosikymmenestä toiseen ja ikääntyessäänkin tiiliseinä patinoituu kauniisti.Tiili sopii julkisivuksi lähes kaikkiin runkovaihtoehtoihin ja se sopeutuu myös muiden julkisivumateriaalien rinnalle osaksi julkisivua.
20074_4308.jpg
TERCA -tiililaatat sisustamiseen
Kodin sisustamisen suosio on koko ajan lisääntynyt. Yksi tapa muuttaa kotia persoonallisemmaksi on päällystää seiniä tai seinän osia aidoilla käsinlyödyillä TERCA -tiililaatoilla. Näillä luot persoonallista tunnelmaa kotiisi. Voit helposti tehdä erilaisia yksityiskohtia niin keittiöön kuin olohuoneeseenkin. Valikoimassa on useita eri värejä ja ne on helppo asentaa vaikka itse.
20078_5978.jpg
TERCA -tiilikoti
Wienerbergerin tiilet ja rakenneratkaisut ovat näyttävästi esillä Hämeenlinnan asuntomessuilla, sillä Wienerberger on mukana messuilla kahdella kohteella. Wienerbergerin kohteet ovat kohde numero 27, Terca -tiilikoti sekä kohde numero 44, Talo Wienerberger. Molemmissa kohteissa talon runko on tiili-villa-tiili tyyppinen ulkoseinäratkaisu, jossa runko on muurattu ohutsaumamuurausmenetelmällä Terca –runkotiilistä.Terca -tiilikoti, kohde 27Talo Wienerberger, kohde 44
51_P_28939.jpg
Kiinteistöalalle uusi energiatehokkuussopimus
10.12.2009 allekirjoitettiin uusi Kiinteistöalan energiatehokkuussopimus 2010-2016, jonka tarkoituksena on vähentää rakennusten energian kulutusta ja päästöjä. Puitesopimuksen allekirjoittivat ympäristöministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö sekä Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry. Vuoden 2010 alusta astuu voimaan myös vuokra-asunto-yhteisöjen toimenpideohjelma, johon sitoutuu ensivaiheessa yhdeksän toimijaa."Uusi sopimus on hieno osoitus energiatehokkuuden parantamisen eteen tehtävästä pitkäjänteisestä ja systemaattisesta työstä. Energiatehokkuussopimuksessa ministeriöt ja ammattimaiset kiinteistönomistajat sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin ja toimiin energiatehokkuuden edistämiseksi", asuntoministeri Jan Vapaavuori toteaa. Ensimmäinen kiinteistöalan energiatehokkuussopimukseen liittyvä toimenpideohjelma on tehty vuokra-asuntoyhteisöille. Siihen liittyivät tänään Asuntosäätiö, Espoonkruunu, Helsingin kaupungin asuinkiinteistöyhtiöt, Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö HOAS, Mikalo Oy, SATO, Suomen Asumisoikeus, VAV ja VVO. Seuraavaksi selvitetään mahdollisuutta kehittää toimenpideohjelma toimitiloille.
20164_45982.jpg
Hurrja Huhtikuu alkoi
Kastelli julistaa Hurrjan Huhtikuun alkavaksi iloisilla uutisilla!Kevään korvilla aloitetaan suunnitelmat uutta kotia varten. Kastellilla on vuosikymmenten kokemus asiakkaiden auttamisessa sopivan kodin löytämiseksi.Hurrjan Huhtikuun aikana ovat ovet auki lukuisiin valmiisiin Kastelli-taloihin, uusi Viva-mallisto toteuttaa toiveet tehoneliöin. Luvassa on myös lukuisia kampanjatarjouksia.Jotta ehtisit vielä jonon kärkeen kesän pystytysaikojen suhteen, tee nyt lopullinen päätös.Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Palokuolema ja kaatuminen uhkaavat ikääntyneitä ja vammaisia
- Osaako ikääntynyt pelastaa itse itsensä?Ikääntyneet ja vammaiset kuuluvat siihen riskiryhmään, jolle kaatuminen, putoaminen ja palokuolema ovat tavallista suurempi uhka. Erityisryhmään kuuluviksi lasketaan myös mielenterveyskuntoutujat ja päihdeongelmaiset. Yhteistä erityisryhmän jäsenille on alentunut fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen toimintakyky, joka estää heitä toimimasta vaaratilanteissa kuten normaalikuntoinen ihminen toimisi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton