• Etusivu
  • Energia

Johdot piiloon erikoisrakenteisella listalla!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 15.09.2016
20169_47367.jpg

Erikoisrakenteinen jalka- ja kattolista helppokäyttöisellä johtouralla. Listassa oleva irrotettava kansi mahdollistaa johtojen lisäämisen ja poistamisen asennuksen jälkeenkin.

Lista on valmistettu MDF:stä ja sen alaosa on suojattu kosteudelta sekä sen aiheuttamilta haitoilta. Kansi on valmistettu PVC-materiaalista, joka on kalvoitettu eikä se kellastu.

Taipuisan materiaalin ansiosta lista mukautuu myös epätasaisille pinnoille. Listan asentaminen on erittäin nopeaa ja helppoa. Se vain painetaan seinää vasten ja porataan ruuveille reiät. Ruuvit jäävät kannen alle piiloon. Huomioithan, että listojen lämpötilan ja kosteuden on annettava tasaantua ennen asennusta.

Kuusi eri profiilia

Valikoimasta löytyy jokaiseen makuun ja kotiin sopiva profiili. Erikoisrakenteen ansiosta irtonaiset johdot ja kaapelit voidaan kätkeä listan sisälle piiloon.

Katso vaihtoehdot tästä

20169_47368.jpg

Listan asentaminen on helppoa ja nopeaa

Info

Info

Helppokäyttöinen lista johtouralla

  • Soveltuu kattoon ja lattiaan
  • Näkymätön asennus
  • Taipuisa materiaali
  • rrotettava kansi
  • Kansi ei kellastu
  • Alaosa suojattu viilulla

    Katso jälleenmyyjät tästä

Tapettien ja sisustustuotteiden maahantuontia jo 25 vuoden kokemuksella

Suomen AM-Markkinointi Oy:llä on vankka jalansija suomalaisessa tapettien maahantuonnissa. Perinteisten tapettien ja valokuvatapettien ohella tuotevalikoimaan kuuluvat sisustustarrat, lasitaulut, sisustusparrut, -listat ja rosetit. Lisäksi tuotevaikoimassa ovat Pride valmisliimat ja liisterit.

Tuotteitamme myyvät rautakaupat, sisustusliikkeet ja -tavaratalot kautta maan.

Tutustu tuhansien tapettien maailmaan - valikoimasta löytyvät tapetit jokaiseen makuun!

Tutustu AM-markkinointi OYy:n valikoimaan

Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20117_27127.jpg
Meri on läsnä 15.7. avatuilla Asuntomessuilla Kokkolassa
Kokkolassa perjantaina 15.7. avattuja Asuntomessuja kuvastavat meri, veneily, omarantaiset tontit sekä seitsemän erillistä rantasaunaa harvinaisen, pyöreän aluekaavan ohella. Alueella on kahdeksan omarantaista ja kaksi rantaoikeudellista tonttia. Lisäksi alueen omassa pienvenesatamassa on 36 venepaikkaa alueen asukkaille.42. kerran järjestettävän Suomen suurimman maksullisen kesätapahtuman teema on "Kaikenkokoisia koteja – kaikenikäisille". Näytteillä on kaikkiaan 40 kotia pienistä kerrostaloasunnoista omarantaisiin omakotitaloihin.– Asuntomessualueesta tekee koko Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen sen muoto ja sijainti meren rannalla. Erityisesti Pohjanmaalla omakotitalojen rakentaminen keskustan yhteyteen suoraan meren äärelle on harvinaista, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen miettii.
20214_70114.jpg
Omakotitalon putkiremontti on luultua helpompi - katso myös hinta-arvio
Omakotitalon putkistoja ovat käyttövesi-, lämmitys- ja viemäriputkistot. Vesivahinkojen riski kasvaa merkittävästi, kun putkistot ovat yli 25 vuotta vanhoja. Ensimmäisenä uusimistarpeessa on yleensä käyttövesiputkisto ja muutama vuosi sen jälkeen patteriverkoston putkisto. Niiden vaihtaminen uusiin on onneksi helppoa, kun uudet tyylikkään valkoiset tai kromin väriset putket voidaan asentaa pintaan. Viemäriputket on aina asennettava lattiarakenteen alle ja siksi niiden vaihtaminen on hankalampaa. Onneksi tähän on apuna putkien sukitusmenetelmä, jota tarjoavat jo monet LVI-alan yritykset.
202110_72933.jpg
Kanadan lasinjalostustehdas on valmistunut ja tuotanto aloittanut toimintansa
Suomalainen parveke- ja terassilasituksen perheyhtiö Lumon uutisoi viime vuoden elokuussa investoivansa noin miljoona euroa Kanadan tehtaan lasinjalostukseen. Lumon on toiminut Kanadassa vuodesta 2011, jossa paikallinen tehdas on aikaisemmin vastannut lasitusten kokoonpanosta ja lasi on ostettu alihankintana valmiiksi jalostettuna. Lumon Oy kertoo tiedotteessaan 28.09.2021, että viime viikolla Toronton Vaughanissa juhlistettiin tehdasinvestoinnin valmistumista ja uusi lasijalostuslinja otettiin käyttöön.
20123_30161.jpg
Luonnonkivestä on moneksi
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.Lisää luonnonkivipinnoista
20195_58013.jpg
Päivitä poistoputket energiatehokkaiksi kattoremontin yhteydessä
Omakotitalon katto ei pysy kunnossa itsestään. Vesikatto onkin yksi talon tärkeimmistä suojista sadetta ja kosteutta vastaan. Valitsemalla oikeat tuotteet pidät kattosi kunnossa ja varmistat talon arvon säilymisen.Jos suunnittelet kattoremonttia, muista päivittää samalla myös katon poistoputket. Katon poistoputket ovat tärkeä osa koneellista ilmanvaihtojärjestelmää. Katon kunnostuksen yhteydessä voi päivittää esimerkiksi poistoputken hatun, kuten vaasalaisessa Tynin perheessä tehtiin.Lue lisää kohteesta
20147_40347.jpg
Asuntomessut ensimmäistä kertaa yöllä !
Syksyn lähestyessä myös pihavalaistus tulee ajankohtaiseksi. Viimeisimpiä pihavalaistustrendejä sekä valaisimia on esillä Asuntomessuilla Jyväskylässä. Asuntomessualueen valaistukseen on muutenkin panostettu merkittävästi ja sen lopputuloksena on Suomen ensimmäinen energiatehokas asuinalueen ledvalaistus. Valaistus on esteettinen ja sisältää myös valaisinkohtaisen ohjausjärjestelmän.Nyt värikäs messukuukausi huipentuukin perjantaina 8.8. järjestettävään Messujen Yöhön, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Asuntomessujen historiassa. Asuntomessukohteista on avoinna yli 30. Messujen Yö on avoinna klo 21.00-01.00.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton