• Etusivu
  • Talo

Ikkunoiden asennusnäytös 19.11.2009 Tampereella

Rakentajan toimitus
Julkaistu 12.11.2009
20095_17001.jpg

Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.

Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna-asennus on. Saat myös tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä! Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä.

Ikkuna-asennus to 19.11.

Aika: klo 9-15.00
Paikka: Pertti Etelämäki, Silmukatu 7, 33340 Tampere ( Haukiluoma).

Paikalla Erkki Uusitalo 050 344 3769.

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Lisätietoa Fenestran ulko-ovista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20174_49017.jpg
"Vesikatolla kerrospukeutuminen on pakollista"
Kerrospukeutuminen on meille kaikille tuttu. Se on paras tapa suojautua ulkoilmassa säätä ja vesisadetta vastaan. Samaa "kerrospukeutumista" käytämme nykyään myös rakennustemme suojaamiseen. Kaukana ovat ne ajat, jolloin esim. vesikatto tehtiin kattopellillä, jossa oli vain yksi pintamaalikerros. Moni muistaa, kuinka maali kuoriutui pois, ruostuminen alkoi ja katot menivät piloille odotettua nopeammin.
20223_77566.jpg
Oikaistaanpa myyttejä: tällaisia ominaisuuksia on öljyvahalla
Nyt on aika rikkoa muutamia valloillaan olevia käsityksiä siitä, öljyvahakäsittely oikeasti on ja miten öljyvahaa kodin eri pinnoilla voidaan käyttää. Vastaajana kysymyksiin on Osmo Color, jolla on jo liki 30 vuoden historia omien tuotteidensa parissa.
20122_29767.jpg
Pidä vesi siellä, minne vesi kuuluu
Universal-nystyrälevyUniversal-nystyrälevy pitää lattiarakenteet kuivina. Näin home ei pääse hiipimään rakenteisiin, ja huoneilma säilyy terveellisen puhtaana. Universal kestää raskaimmatkin huonekalut. Se vaimentaa tehokkaasti askelten ääniä puu-, parketti- ja laminaattilattioilla, ja tekee lattiasta miellyttävän joustavan. Universalia käytetään betonirakenteisissa puupäällysteisissä lattioissa. Sen avulla voidaan tarvittaessa järjestää tuuletus parketin ja lattiarakenteiden väliin. Universal on materiaaliltaan 0,5 mm paksua, lujaa ja ympäristöystävällistä polypropyleenimuovia. Levyssä on nystyröitä joiden ansiosta betonin ja lattiamateriaalin väliin jää 7 mm:n ilmatila. Järjestelmään kuuluvat saumanauhat, kulmalista ja tiivistysnauha. Universal on monikäyttöinen tuote ja erinomainen kosteuskatko etenkin maanvaraisten lattioiden parketinalusmateriaaliksi. Universal soveltuu minkä tahansa pintamateriaalin kanssa, kun väliin asennetaan tukeva lastulevy. Universalin avulla voidaan tarvittaessa järjestää tuuletus parketin ja lattiarakenteiden väliin jäävään ilmatilaan.
20237_82585.jpg
Kun pieni koululainen jää yksin kotiin - vinkit turvalliseen arkeen
Koululaisen turvallinen arki yksin kotona koulupäivän jälkeen edellyttää suunnittelua ja valmistautumista. Kotiautomaatio voi tarjota monia etuja ja hyötyjä koululaisen arkeen. Vaikka kotona olisikin käytössä kodinohjausjärjestelmä, on myös tärkeää keskustella turvallisuudesta ja opettaa lapselle vastuullista käyttäytymistä kodin eri tilanteissa.
Laituri järven rannalla
Mökin ilmanvaihto kesäksi kuntoon
Onko kesämökillä ummehtunut, kostea sisäilma? Kuluuko ensimmäinen tunti mökille saavuttua aina tuuletushommissa? Silloin voi olla aika päivittää rakennuksen ilmanvaihto.
200811_14003.jpg
Sisusta lasilla avaruutta kotiisi
Lasin monipuoliset ominaisuudet on huomattu ja sen käyttö sisustuksessa kasvaa koko ajan. Lasilla pystytään helposti luomaan tilantuntua ja lisäämään valoisuutta. Lasi muotoutuu sisustukseen erilaisina pintoina, kaiteina ja tasoina.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton