• Etusivu
  • Talo

Hovi-portaat tuo iloa kotiisi

Rakentajan toimitus
Päivitetty 11.03.2008
20083_9464.jpg

Hovi-portaat on valmistettu perinteisellä puusepäntaidolla nykytekniikkaa hyödyntäen. Puu lasin ja jalometallin yhdistelmillä saadaan moderneja kokonaisuuksia.

Upea tunnelma syntyy portaiden ulkonäöstä ja koko toimituksen sujuvuudesta. Hovinikkareilla tehdään jatkuvaa tuotekehitystyötä ideoiden uusia tyylikkäitä yksityiskohtia ja sujuvaa käytännöllisyyttä.

Hovi-portaat valmistetaan ottaen huomioon asiakkaan yksilölliset toiveet ja rakennustekniset tosiasiat. Pienillä yksityiskohdilla, kuten kaareva sisäkulma tai suurennettu alkuaskelma, saadaan lisää näyttävyyttä ja persoonallista ilmettä. Pintakäsittelynä lakkaus, petsaus, valkoiseksi maalaus, puuvalmiina, öljykäsittely ja vahaus. Materiaaleja ovat mänty, koivu, kuusi, pyökki, tammi, saarni, vaahtera, kirsikka, pähkinä sekä eri puulajien yhdistelmät. Vakio liimalevyn paksuus 40 mm, toivomuksesta valmistetaan myös 50 mm ja 60 mm vahvat askelmat ja reisipuut.

20083_9465.jpg

Hovi-portaisiin on saatavana lisävarusteena mm. lapsiportti, liukuesteet, askelmien taustalevyt, seinäkäsijohteet, suurennettu alkuaskelma, kaareva tolppa, kaareva reisipuu tai kaareva käsijohde.

Tarjousta varten tarvitaan porrasaukon mitat ja rakennuspiirustukset. Puulaji, kaidemalli, pintakäsittely ja mahdolliset lisävarusteet ovat myös tärkeitä tietoja tarjouksen laskentaan. Palveluksessanne on ammattitaitoinen Hovi-tiimi. Portaat saa ajallaan ja huolellisesti tehtynä joko työmaalle toimitettuna tai käyttövalmiiksi asennettuna. Yksilöllisen tarjouksen saa sitoumuksetta. Toteutamme unelmienne portaat!

20083_9466.jpg
20083_9467.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201610_47461.jpg
Miksi ikkunat ovat aamulla sisäpinnastaan märät?
Eletään sellaista aikaa vuodesta, että moni saattaa havahtua siihen, että ikkuna onkin sisäpinnasta märkä. Ongelmana on mitä todennäköisemmin ko. tilan ilmanvaihdossa, mikä aiheuttaa sisäilman liian korkean kosteuspitoisuuden. Syynä voi olla myös se, ettei ikkunan alla oleva patteri ole päällä tai riittävän lämmin tai muuten lämmin huoneilma ei pääse virtaamaan lasipintaa pitkin. Ongelmana voi olla myös se, että ulkopuitetta ei ole tiivistetty tai sieltä pääsee läpi kylmää ilmaa ikkunoiden väliin. Suurempi todennäköisyys on kuitenkin ongelma sisäilmassa.
200611_2213.jpg
Tuotemapeissa ajantasalla olevaa tietoa
Sisustaja.com-palvelun yhtenä tietopankkina voidaan pitää tuotemappeja, jotka on jaoteltu vasemman reunan valikkoon. Mukana on yleistietoa sekä tuote-esittelyjä luotettavista ja laadukkaista tuotteista.Tuotemapit on laadittu seuraavin perustein:Looginen järjestys, joka alkaa yleisesittelystä ja päättyy käytännön esittelyyn, esim. seurantakohteen muodossa. Selkeä, toistuva sisältörakenne, eli kun olet tutustunut yhteen tuotemappiin, osaat käyttää kaikkia tuotemappeja.Informaatio on osittain tuotettua ja osittain linkitettyä, esimerkiksi tuote-esittelyjen osalta. Näin sisältö pysyy hyvin ajantasalla.
20209_66339.jpg
Onhan teillä huolehdittu jätevesien puhdistuksesta nykylain mukaisesti?
Suomi on tuhansien järvien maa ja saamme olla syystä ylpeitä laajoista vesistöistämme. Vesistöt eivät kuitenkaan pysy kunnossa, jos niistä ei huolehdita. Tähän liittyy olennaisesti myös jätevesien puhdistus sekä mökeillä että omakotitaloissa."Tämä taivas, tämä maasillä arvoa on pysyväätämä taivas, tämä maasukupolvelta toiselle jää."- Jukka Kuoppamäki -Vestelli on tehnyt töitä puhtaiden vesien puolesta jo 10 vuoden ajan. Biopuhdistaja-tuotesarjan tuotteet ovat ymparistöystävällisiä ja ovat läpäisseet tiukimmatkin testit ja ne on tarkoitettu harmaille jätevesille.
20115_26348.jpg
Mäntyharjun kunta
Mäntyharju on Etelä-Savossa sijaitseva n. 7 000 asukkaan kunta. Kunnan alueella sijaitsee kolmen heimon, eli hämäläisten, savolaisten ja karjalaisten rajapyykki. Nykyiset mäntyharjulaiset ovat pääasiassa savolaista sukujuurta.Mäntyharjun yrittävä kulttuurikunta tarjoaa sekä ainutlaatuisen luonnon että tasokkaan rakennetun ympäristön vuoksi hyvät olosuhteet yrittämiselle, asumiselle ja vapaa-ajan vietolle. Kesäisin vilkkaassa keskustaajamassa palvelut ovat osin kaupunkimaisia ja tyydyttävät niin kuntalaisten kuin matkailijoidenkin tarpeet.Mäntyharjun loma-asuntomessut 27.6.-10.7.2011
20218_71796.jpg
Viikon sisustusidea: Näin sisustat tuhlaamatta euroakaan
Jotain olisi kiva muuttaa sisustuksessa, vaan rahaa tähän ei saisi mennä yhtään. Mikä siis neuvoksi? Tässä viisi kukkaron nyörejä hivelevää ideaa.
17_P_14022.jpg
Porin loma-asuntomessualueen
Vielä muutama tontti vapaanaKorkein hallinto-oikeus on palauttanut Porin Reposaaren loma-asuntomessualueen kaavaratkaisun ennalleen. Korkeimman hallinto-oikeuden päätöksellä Reposaaren konepajan alueen asemakaava toteutetaan kaupunginvaltuuston 24.7.2006 tekemän päätöksen mukaan. Porin kaupunginhallitus valitti alkuvuodesta osittain kumotusta kaavapäätöksestä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton