• Etusivu
  • Rakentaminen

Hirsijukka 147-13H on Unelmien koti -äänestyksen voittaja

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut, Honkarakenne Oyj, Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 31.10.2022
20214_69721.jpg

Hirsijukka 147-13H valloitti äänestäjät muun muassa valoisuudellaan ja toimivalla pohjaratkaisullaan.

Rakentaja.fi:n järjestämässä Unelmien koti 2021 -äänestyksessä lukijat saivat valita oman suosikkitalomallinsa kuuden ehdokkaan joukosta. Suurimmat äänipotit keräsivät yksitasoiset hirsitalot, voittajaksi 643 äänellä noussut Hirsijukka 147-13H ja kakkossijan 627 äänellä napannut Honka Touko 120 1A. Kolmanneksi äänestettiinmassiivipuu CLT:stä valmistettu Saaristotalojen City 128, joka sai 595 ääntä.

Hirsijukkaa äänestäneet perustelivat valintaansa muun muassa näin:

"Tyylikäs napakka kokonaisuus, jossa vanhempien makuuhuone on omassa rauhassa. Saa helposti neljä makuuhuonetta, ja kun "linnut lentävät maailmalle", tilaa voi muuttaa helpohkosti tarpeen mukaan. Arkieteinen on kiva lisä. Itsellämme on rantatontti, ja kulman kätevyys suojata ja toisaalta avata näkymää merelle on mahtava. Pidän modernista ja silti kodikkaasta kokonaisuudesta. Ehdottomasti ollut jo jonkin aikaa oma suosikkini."
"Laaja katettu terassialue antaa lukuisia mahdollisuuksia esimerkiksi lasitettuna talvea ajatellen. Yksitasoisuus on tärkeä kriteeri valinnalleni, se helpottaa arkea etenkin lasten ja koirien kanssa. Ulkoasu on moderni muttei liian yksilöllinen. Tyyli, joka kestää aikaa. Pidän tummista puurakenteisista taloista, ja on virkistävää nähdä niitä yhä useammin rakennettavan."
"Itselleni on tärkeää, että kylppäriin ja saunatiloihin ei kuljeta kodinhoitohuoneen läpi. En halua näyttää saunavieraille pyykkivuoria ja muuta sotkua. Tässä se asia on kunnossa, ja lisäksi kodinhoitohuone on sisäänkäynnin vieressä niin, että sinne pääsee nopeasti heti sisään tultuaan, jos on kuraisia lapsia, koiria, tms. Pidän myös siitä, että päämakkari on erillään muusta asuintilasta. Eri vuoroissa työskentelevät pariskunnan osapuolet saavat ihan rauhassa käyskennellä oman kellonsa mukaisesti, kun toinen nukkuu. Tumma ulkoasu sekä rauhallinen ja tyylikäs sisustus näyttävät itselleni kodilta. Asuisin tuossa ihan milloin tahansa!"
Honka Touko 120 1A
Honka Touko 120 1A
Saaristotalot City 128
Saaristotalot City 128
Lammi Katve
Lammi Katve
Kastelli Veistos 163/195
Kastelli Veistos 163/195
Kontio Hill House 124 A
Kontio Hill House 124 A

Voit katsoa kaikkien äänestyksessä mukana olleiden talomallien kuvat ja pohjapiirrokset täällä >>>

Arvonnan voittaja:

Kaikkien äänestäjien kesken arvottiin 369 euron arvoinen Boschin akkukonepaketti. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kiitokset kaikille Unelmien koti -äänestyksen äänestykseen osallistuneille ja onnea voittajille!

20214_69727.jpg

P.S. Vielä 12.4.2021 asti ehdit osallistua pihakiviäänestykseen, jossa voit voittaa 500 euron arvosta pihakiviä! Millaisen pihakiveyksen laittaisit oman unelmakotisi pihaan?

Robert Bosch Oy / Työkalut
Honkarakenne Oyj
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72664.jpg
Sano ei hukkaneliöille ja rakenna oma kompakti unelmatalosi
Nykyisin omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat rakastavat kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja.
201510_44579.jpg
Uusi EasyIN-kotikonsepti, helppo hankkia ja asua
Kastelli-talot Oy, joka on ollut jo yli 20 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa, tuo markkinoille uuden EasyIN –asumiskonseptin. EasyIN–konseptilla Kastelli rakentaa täysin valmiita, asunto-osakeyhtiömuotoisia pientaloasuntoja, jotka on helppo hankkia ja, joissa on helppo asua. Ensimmäiset 58 EasyIN–kotia rakennetaan Vantaan Vaaralaan ja Ilolaan.
20183_52367.jpg
Hurrja huhtikuu alkaa taas!
Kastelli on tehnyt viisi talomuunnosta suosituimmista malleistaan. Uutuusmallit on tehty asiakkaiden toiveiden pohjalta ja ne tulevat pysyväksi osaksi Kastellin mallistoa – uusia talomalleja on myös testattu käytännössä ja ne on todettu toimiviksi ja toivotuiksi. Tutustu Kastellin uutuuksiin sekä Hurrja huhtikuu -kampanjaan!
20231_80569.jpg
Tehtaan suojissa on mahdollista rakentaa huippulaadukas omakotitalo
Voidaanko omakotitalo todella rakentaa näin? – Sateelta suojassa, hyvässä järjestyksessä ja vain kolmessa viikossa. Kiiruna Talojen talotehtaalla rakennetaan muuttovalmiita omakotitaloja. Rakentamisen vakaat olosuhteet mahdollistavat valmiiden kotien tasaisen korkean laadun.
Kuvassa lasketaan yhtä Aulis Lundell Oy:n moduulitalon elementtiä rekan kyydistä valmiille perustukselle
Moduuliratkaisut tulevat esille Helsingin keskustaan – Aulis Lundell Oy avaa showroomin Runeberginkadulle
Aulis Lundell Oy avaa showroomin Helsingin keskustaan. Esille on saatu kattavasti koko Aulis Lundell Oy:n tuotanto. Uusissa tiloissa tutustut muun muassa Liune-ovituotteisiin sekä aivan uusiin moduulirakentamisen ratkaisuihin.Showroom avataan Autotaloon, entiseen Rakennustiedon tilaan Runeberginkatu 5:ssä. Showroom on auki maanantaista perjantaihin ja halutessasi voit sopia myös henkilökohtaisen tapaamisen.
Ahola-transportin_moduuleidta_tehty_rakennus-Aulis_lundell_oy
Nopeaa ja turvallista rakentamista moduulien avulla
Esivalmistetut teräsmoduulit ovat erinomainen mahdollisuus urakoitsijoille ja asentajille, jotka haluavat nopeuttaa rakennusprojekteja ja vähentää rakentamisen kustannuksia. Esivalmistetut moduulit valmistetaan kuivissa tiloissa tehtaalla, jossa niiden tarkkuus ja laatu voidaan varmistaa ennen toimittamista rakennuspaikalle.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton