• Etusivu
  • Talo

Fenestran asennusnäytös Vantaalla to 11.6.2009

Rakentajan toimitus
Julkaistu 09.06.2009
20095_17001.jpg

Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.

Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna- ja oviasennus on. Saat myös tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä!

Ikkuna-asennus to 11.6.2009 klo 9-18

Osoite: Moukarintie 4, 01280 Vantaa.
Kartta

Tervetuloa!

Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä!

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Lisätietoa Fenestran ulko-ovista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20203_63137.jpg
Säihkyvän puhdas hana - näin onnistut!
Kylpyhuone, WC-tila ja keittiö. Näitä kaikkia tiloja yhdistää se, että jokaisesta näistä löytyy hana. Puhdas hana onkin tärkeä osa raikasta ja siistiä kokonaisuutta. Kun puhdistus on suoritettu oikein, pysyy hana pitkään siistinä ja mikä parasta, toimii kuten pitää, Orakselta muistutetaan.
20093_15539.jpg
Ikkunoiden asennusnäytös
Asennusnäytöksessä kannattaa piipahtaa juuri nyt!Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.Asennusnäytöksessä saat tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä!
20183_52083.jpg
Mökkiunelmia alennuksessa
Vapaa-ajan koti on monen pitkäaikainen haave. Oma mökki tai huvila muuttaa sinun ja läheistesi toiveet vapaa-ajan vietosta todeksi. Huolella suunniteltu nykyaikainen hirsimökki toimii viihtyisänä, turvallisena ja terveellisenä tukikohtana elämäsi parhaille hetkille.Honka selvitti äänestyksen avulla, mitkä ovat hirsifanien mielestä parhaimmat mökkimallit. Nyt nuo neljä mallia on selvillä - ja tarjouksessa. Näissä malleissa hirren huippuominaisuudet, kuten ekologisuus, turvallisuus ja hyvä sisäilma yhdistyvät 60 vuoden kokemuksella selkeälinjaiseen ja luontoa kunnioittavaan arkkitehtuuriin. Samalla ne tarjoavat helpon ja kustannustehokkaan vaihtoehdon tehdä pitkäaikaisesta mökkihaaveesta tänä kesänä totta.Nämä suosikit löydät nyt Tarjousmökit-esitteestä erikoishintaan!
20128_31942.jpg
Sään vuoksi ei enää hermoilla
Iso talo rinnetontilla kolmessa tasossa antaa mahtavat puitteet myös terassielämälle. Espoolainen perhe teki perusteellisen remontin vuonna 2009. Sen yhteydessä vanha terassi purettiin, teetettiin uudet piirustukset, terassia laajennettiin ja osa lasitettiin.Lue lisää lasiterasseistaJätä yhteydenottopyyntö
Tyttö nojaa sohvaan
Keskuspölynimurin toimintaperiaate
Kun käyttäjä liittää letkun imurasiaan, lähtee imurasialta sähköinen viesti keskusyksikölle laitteiston käynnistämistä varten. Keskusyksikkö käynnistyy ja järjestelmän synnyttämä alipaine aiheuttaa imun runkoputkistossa. Keskusyksikkö on toiminnassa niin kauan, kunnes letku irroitetaan imurasiasta. Kehittyneimmät keskuspölynimurit ovat varustettavissa myös kahvakäynnistyksellä.Yhdellä imurasialla jopa sata neliötäImuroidessa käytetään yleisesti 8 metrin pituista kevyttä letkua, joka ylettyy jopa 100 m² kokoisen alueen siivoamiseen. Imurasiat ovat tyylikkään huomaamattomia ja ne suositellaan asennettavaksi käytön kannalta parhaaseen paikkaan noin metrin korkeudelle.
Vaillant Ruotsi referenssi
Vaihto öljylämmityksestä ilmavesilämpöpumppuun toi yllättävät edut lämmityskustannusten puolittumisen lisäksi
Veljeksien perinnöksi saamassa vanhassa talossa oli edessä lämmitysjärjestelmän päivitys vanhasta öljylämmityksestä moderniksi ilmavesilämmitysjärjestelmäksi. Saneerauksessa oli energiakustannuksien säästön lisäksi monta muutakin yllättävää etua vanhaan lämmitysjärjestelmään verrattuna.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton