• Etusivu
  • Sisustus

Cello-kokonaisuudet kotiin, jossa mieli lepää

Rakentajan toimitus
Julkaistu 04.09.2008
20084_9903.jpg

Maailmat ideoittesi mukaan

Cello on K-raudan ja Rautian oma sisustusmerkki. Cellon idea on luoda inspiroivia sisustuskokonaisuuksia, jotka auttavat asiakasta toteuttamaan parempaa asumista. Cello on enemmän kuin upeita tuotteita - Cello on upeita kokonaisuuksia.

Asiakkaan valintoja helpotamme kokoamalla yhteensopivia tuotteita neljän tyylisuunnan alle. Asiakkaan on vaivatonta tehdä oman maun mukaisia valintoja ja koota niistä haluttu kokonaisuus.
Tee koti, jossa mieli lepää.

Tyylivalintoja voit tehdä seinäpinnoissa: tapetit ja maalit sekä lattioissa: laminaatit ja parketit, kuin myös valaisimissa.

20089_12820.jpg

Lämminhenkistä nostalgiaa ja maaseudun tunnelmaa. Countryssa on lämpimiä sävyjä, aitoja luonnonmateriaaleja ja historiallista tyyliä. Kuvan valaisimet Nashville.

20084_9904.jpg
20089_12821.jpg

Ajaton ja tasapainoinen tyyli, joka muodostuu pienistä yksityiskohdista ja huolella valituista pintamateriaaleista. Tuotteita yhdistää klassinen ilme, joka tuo kotiin lämpimän hengen. Kuvan valaisimet Single lattiavalaisin ja Luna kattovalaisin.

20084_9905.jpg
20089_12822.jpg

Hillitty, kansainvälinen sisustustyyli. Moderni ilme luodaan tuotteiden selkeällä muotokielellä ja tarkkaan harkituilla väreillä.

20084_9906.jpg
20089_12823.jpg

Pop-taiteesta ja retrosta innoittuneita, leikkisän irrottelevia tuotteita. Funkyssa on luovaa ja iloista muotoilua, joka käyttää tämän päivän muotivärejä.

20083_9842.jpg

Kuvan kohteessa on käytetty Cellon tapettia: Eco Design 2, kuosi 5125. Eco Design 2 - tapettikokoelmassa on upeata struktuuripintaa, syviä värejä, metallinhohteen sekä mattapinnan vuoropuhelua. Tyylikkään graafiset Eco Design 2 - vinyylitapetit ovat myös helppohoitoisia ja kestäviä.

Sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi-uutiskirje:

Aiheeseen liittyvää

20234_81368.jpg
Miten valitaan nykymääräysten mukainen käymälä ja harmaavesi­suodatin?
Aurinko lämmittää jo ihanasti jokaisen poskia ja tuleva mökkikausi odottaa ihan nurkan takana alkuaan. Yleisin ratkaisu mökeillä on edelleenkin, vuosikymmenten jälkeen, itse rakennettu kompostoiva käymälä. Takavuosikymmeninä hajuhaitat ja jätöksiin pesiytyneet kärpäset olivat suorastaan hellepäivän painajainen. Nykyään kaikki on toisin. Laki edellyttää, että kuivakäymälän jätökset kerätään tiiviille pohjalle, eikä käsittelemätöntä jätettä saa haudata maahan. Täten varmistetaan, etteivät mahdolliset taudinaiheuttajat ja erilaiset bakteerit kulkeudu vesistöihin. Käymäläjätteet tulee kompostoida, ja Pikkuvihreä tarjoaa mökkiläisille parhaat ratkaisut.
201411_41763.jpg
Keskuspölynimuri sopii jokaiseen kotiin
Keskuspölynimuri on lähes itsestäänselvyys omakotitaloa rakentavalle, mutta sen jälkiasentaminen vanhaan taloon onnistuu myös todella helposti. Muutaman asennusvaiheen jälkeen käytössäsi on tehokas ja hiljainen keskuspölynimuri, jolla pidät kotisi puhtaampana ja raikkaana.
20179_50203.jpg
Sisustukseen sopiva takka
Tulikiven uusi Pielinen-takkamallisto koostuu neljästä pienikokoisesta kiertoilmatakasta, joista jokainen voi valita sisutukseensa parhaiten sopivan vaihtoehdon. Näitä kiertoilmatakkoja löytyy kahdella korkeudella ja kolmella eri vuolukiviverhoilulla sekä kulma-, pysty-, vaaka- tai läpiluukulla. Nobile-pintakäsittelyllä vuolukiven pintaa on karhennettu kevyesti ja takoissa onkin ilmeikäs pinta.Pielinen-takkamallisto esittelee erilaisen kiertoilmatakan mihin on totuttu. Malliston takoissa pinta lämpenee miellyttävän lämpöiseksi, kun usein kiertoilmatakkojen pinta pysyy hyvinkin viileänä ja kaminoiden metallipinta taas vastaavasti kuumenee kovinkin polttavaksi. Pielisen miellyttävä lämpö selittyy paksulla vuolukivikuorella, joka varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä hitaasti säteilylämpönä.
20085_10843.jpg
Comfort - uraa uurtava Lämpölattia
Comfort on maxitin kehittämä Lämpölattia, jossa yhdistyy nerokkaalla tavalla monta toimintaa, kuten loistava askeläänieristys, lämmön tasaisuus alumiinisten lämmönluovutuslevyjen ansiosta sekä luja, ohut ja kerralla suora pintalaatta maxitin kuituvahvisteisesta tasoitteesta. Ohuen ja kevyen pintalaatan ansiosta lattialämpö reagoi äärimmäisen nopeasti lämpötilan vaihteluihin, jolloin tuloksena on erittäin tasainen ja miellyttävä sisälämpötila sekä huomattavat säästöt energialaskussa.
20087_11833.jpg
4 Valokaari
Näytteilleasettaja: Kastelli-talot Oy Pihasuunnittelija: Seppo Koskinen Loma-asuntomessujen kohde 9Jo kauempaa mereltä päin näkee, että Valokaaressa on satsattu terasseihin. Terassit peittävät kohteen pihaa pinta-alaltaan n. 400 m²:n verran. Suuren rantaterassin eri puolille on saatu sijoitettua niin ruokailuryhmä kuin aurinkotuolitkin. Terassin jatkona on reilun kokoinen laituri, jonka kannella sopii myös viettää aikaa. Tilaa on isommillekin rantajuhlille. Saunarakennuksen korkeamman terassiosan alle on järjestetty säilytystilaa esimerkiksi puutarhakalusteille. Kokonaisuuden toteutuksessa on hyödynnetty myös vanhoja veneiden vesillelaskupaikan rakenteita. Terassin puupintojen lomaan on sovitettu istutusalueita. Kokonaisuus on erittäin vaivaton lomailijan kannalta.
20143_38257.jpg
Luotettavaa tekniikkaa
Bosch -lämpöpumpun harkittu kokonaisuus erottuu edukseen luotettavuuden ja laadun ansiosta. Miellyttävä ulkoasu on yksi Compress AA -lämpöpumpun monista eduista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton