• Etusivu
  • Talo

Boknäs kalustaa työhuoneen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 18.11.2008
200811_14082.jpg

Perinteisillä tummanruskeilla Boknäs-huonekaluilla sisustetussa työhuoneessa on vanhanajan isännän kirjastohuoneen tunnelma. Purjelaivan merikapteeni voisi hyvinkin haluta huoneen kotisatamakseen. Karttapallo kertoo maailmanmatkaajasta, pyöreä laivanikkuna muistuttaa keinuvasta työpaikasta. Päällekkäin pinottavista elementeistä voi koota tarpeiden mukaisen hyllykön. Lasikippiovet näyttävät hyllyn sisällön mutta pitävät pölyn poissa. Työpöytä ja –tuoli ovat tyyliltään wanhasta konttorista. Kolmijalkavalaisin ei ole mikä tahansa lamppu vaan kaluste, joka vaatii riittävästi tilaa päästäkseen esiin. Kuluneen näköinen nojatuoli huoneen nurkassa vahvistaa sekin huoneessa vallitsevaa ajan patinoimaa tunnelmaa.

Tutustu Boknäsin valikoimiin

200810_13562.jpg

Asuntomessuäänestyksen voittaneessa Villa Similässä lämminhenkinen ja kodikas työhuone on kalustettu Boknäsin klassikkokalusteilla ja sisustusesineillä.

Pyörillä liikkuvaan kirjakaruselliin mahtuu mukavasti luettavaa ja samalla se toimii aputasona tai kukkapöytänä. Kaukoputkella katsotaan kauas tulevaisuuteen. Saaristohuvila-tyylisen kodin useista ikkunoista tulvii luonnonvaloa. Verhoratkaisu on tyylikäs poimuttuva, raidallinen beige kappa.

Villa Similän muita huoneita on kalustettu talon tyyliin sopivilla Villinki-sarjan valkoisilla kalusteilla.

Villinki valloittaa. Suomenlahden saariston rauhassa syntyi idea kalustesarjasta, joka olisi kaunis, valoisa, muunneltava ja pitkäikäinen. Villinki-hyllyjärjestelmän säädettävät liukumekanismit eivät kerää pölyä ja liikkuvat kevyesti vuodesta toiseen. Elementtien kokopuinen rakenne mahdollistaa myös seinäkiinnityksen. Sarjaan kuuluu lisäksi säleovikaappi ja PC-pöytä. Rinnalle on tullut monia täydentäviä kalusteita, kuten ruokaryhmä, makuuhuoneen kalusteet ja tv-tasoratkaisut.

200811_14083.jpg
200811_14084.jpg
200811_14085.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20123_29946.jpg
Kaapistoilla kylpyhuoneelle uusi ilme
Kaunis ja toimiva kylpyhuone on sijoitus, joka lisää sekä elämisen tasoa että asuntosi arvoa. Näkyvin osa kylpyhuoneesi sisustusta syntyy yleensä allaskaapeista ja niiden väreistä. Jos kaipaat päivääsi piristystä, valitse värikkäät tai korkeakiiltoiset ovet. Jos haluat hillittyä tyyliä, tutustu puunsävyisiin ovivaihtoehtoihin.Allaskaapin värillä on väliäKaapistoissa on nykyään paljon erilaisia värivaihtoehtoja. Kauniit puun sävyt tekevät kylpyhuoneesta kodikkaan. Perinteistä valkoista voi raikastaa vaikkapa korkeakiiltoisella pinnalla. Vapaavalintaisella värillä saat kalusteet sopimaan tismalleen vaikkapa uusiin verhoihisi. Väripilkkuna kylpyhuoneessa voi toimia myös wc-istuimen kansi, joka voi olla samaa sävyä, kuin kaapistot.IDOn kaapistomallistosta löydät varmsti mieleisesi. Kattavaan valikoimaan sisältyy kuusi erilaista mallistoa: Seven D, Trend, Classic, Select, Renova sekä Smart.Tutustu IDOn allaskaappipaketteihin
Loviisa kaupunkinäkymä
Loviisa on kuningattaren kaupunki
Ruotsin kuningas Aadolf Fredrik teki laajan kiertomatkan valtakuntansa itäiseen osaan eli Suomeen 1752. Tuolla matkalla hän nimesi entisen Degerbyn kaupungin Loviisaksi puolisonsa kunniaksi. Jos Loviisan alue oli viehättävä jo tuolloin, millainen se on tänä päivänä ja mitä Loviisalla on tarjottavanaan?
202211_80360.jpg
Halvimpia sähkötunteja hyödyntäen lämpöpumppu maksimoi energiansäästön
Kun käytössä on pörssisähköohjaus, NIBE-lämpöpumpun toimintaa painotetaan niihin vuorokaudenaikoihin, jolloin sähkön hinta on halvimmillaan. Smart Price Adaption -pörssisähköohjaus on NIBE lämpöpumppujen toiminto, joka löytyy vakiona lähes kaikista uusista lämpöpumpuista.
20115_25991.jpg
Maadoitettu pistorasia?
Kerrostaloasunnossani on menossa pientä pintaremonttia -projekti. Nyt eivät vanhat pistorasiat ja valokatkaisijat enää sovi seinien väriin. Sähköliikkeestä sanoivat, että ko. rasioita ei saa muuta kuin maadoitettuna oikean värisenä, ja kun meillä on vanhat rasiat maadoittamattomat.Onko maadoitetulla ja maadoittamattomalla rasialla käytössä mitään eroa esimerkiksi tietokoneessa tai taulutelevisiossa? Voiko maadoitettua rasiaa käyttää maadoittamattomana? Onko ns. nollaus laillista?
20204_64007.jpg
Tuunaa vanha pöytä uuteen loistoon
Saitko perinnöksi tai lahjaksi hieman nuhruisen pöydän? Tai löysitkö kirpputorilta muodoiltaan kaunottaren, mutta väreiltään ruman ankanpojan? Tuunaa pöydästä helposti päivässä, kalkkimaalilla ja lakalla, sisustusttyyliisi ja väreihisi sopiva perintökalleus.
20154_42888.jpg
Kaukolämpösuunnitelmat sähköisesti tarkastettaviksi ja projektin käyttöön
Sähköinen tarkastuskansio helpottaa kaukolämpösuunnitelmien toteuttamista. Uusi palvelu säästää suunnittelijan aikaa ja vaivaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton